Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 106.
-
redmi note 9s
polo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι Υπάρχει
-
Δεν το έχω συνδέσει με Bluetooth πότε δεν χρειάστηκε. Πάντως για το USB αν έχεις κάνα hub USB 2 δοκίμασέ το μου κάνει λίγο δύσκολο να έχει θέμα η θύρα σε τόσο καινούργιο τηλέφωνο χωρίς να έχεις κάνει κάτι.
-
Ευχαριστώ Δεν είχα δώσει σημασία, ίσως και να ευθύνεται και το adblock που δεν τα βλέπω.
-
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι ψάχνουμε και που.
-
Το USB του λάπτοπ είναι USB 3?
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΠαράθεση από padis: “Παιδιά ΔΟΎΛΕΨΕ ο άνθρωπος είναι legit είχε κάποια θέματα με τον υπολογιστή του βέβαια αλλά μετά από λίγο τα κατάφερε. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επιτέλους και εγώ που νόμιζα ότι πέταξα 200 ευρώ. Ψάξτε τον στο yt αν τον χρειάζεστε unlock unbrick νομίζω λέγεται ήταν πολύ ευγενικός και υπομονετικός. ” Λεφτά? Πόσα ζήτησε?
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΝομίζω πως αυτά που είχα να πω συμπεριλαμβάνονται περιεκτικά στο προηγούμενο μου ποστ. Ότι άλλο πω από εδώ και πέρα φοβάμαι πως θα σπαμάρο και δεν το θέλω. Ένα απλό παράδειγμα μόνο θα πω. Το Viper4android το xposed framework το greenify το SD mate είναι σημαντικά εργαλεία για μένα και χωρίς root δεν θα τα είχα. Συνεπώς ο καθείς και οι ανάγκες του
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΑσφαλώς και το root έχει κάποια πλεονεκτήματα αλλά και κάποια μειονεκτήματα. Αυτό δεν το κάνει άχρηστο και περιττό. Σίγουρα στα σημερινά τηλέφωνα δεν έχει την χρησιμότητα που είχε παλιά, παρόλα αυτά σου δίνει δυνατότητες να τροποποιήσεις τα αρχεία συστήματος ώστε να απαλλαγείς μόνιμα από τις διαφημίσεις εκτός των Internet browser, ακόμα και στις free εφαρμογές να τις κάνει να φαίνονται σαν paid. Να μεταφέρεις εφαρμογές στο System για εξοικονόμηση χώρου, να σβήσεις οριστικά εφαρμογές συστήματος κ…
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΔεν νομίζω ότι έχεις και πολλές επιλογές. Θεωρώ πως έχει εγγύηση ακόμα. Πήγαινε το από εκεί που το πήρες, και καλό θα ήταν να μην μπεις και σε πολλές <<λεπτομέρειες >>
-
Μiui 12
ΜήνυμαΕίδες μήπως άλλαξε το widevine από l1?
-
οι φωτογραφίες του viber μπορείς να τις πάρεις από το φάκελο που τις τοποθετεί το viber, αλλά δεν μπορείς να τις δεις μέσω της εφαρμογής του viber ακόμα και αν τις τοποθετήσεις πάλι στον ίδιο φάκελο μετά από backup. Τις βλέπεις σαν φωτογραφίες μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής που ανοίγει αρχεία jpeg. Όχι όμως μέσω viber. Το backup του viber κρατάει μόνο το κείμενο, τις φώτο με το χέρι.
-
Δεν ξέρω αν έχουν σημασία όλα τα παραπάνω αν δεν έχεις μια custom recovery και μια rom που να σε εξυπηρετεί. Έχω βρει ένα link με rom και twrp για redmi note 9, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν απευθύνεται για το δικό σου τηλέφωνο, όπως και για το αν έχει dialer miui. Αν θες ανεβάζω το link, αλλά να ξέρεις πως έχεις ένα τηλέφωνο με MTK επεξεργαστή που δεν ενδείκνυται για πολλά πειράγματα και με φλασάρισμα λάθος rom μπορεί να το πάρεις στο χέρι. Η ευθύνη να ξέρεις είναι πάντα δική σου