Διαφήμιση

HARD BRICK

• Η ινδικη ρομ ειναι για το curtana (εσυ μαλλον εχεις το joyeuse). γι αυτο δε σε αφηνε. το πιο πιθανο να το εχεις μπρικαρει και να πρεπει να το δει τεχνικος με εξουσιοδοτημενο account.

δοκιμασε να κρατας πατημενο συνεχεια το vol - ενω παει να ξεκινησει. να δεις αν μπαινει σε fastboot. αν μπει εισαι τυχερος. αν οχι τοτε το πας για service.
      θεωρω οτι εχει μπαταρια ακομα το κινητο.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Ναι εχει μπαταρια το κντ. θα με βοηθουσε παρα πολυ αν καποις ειχε εξουσιοδοτιμενο λογαριασμο και μου τον δανιζε μονο για αυτο. Θελω πολυ να το φτιαξω μονος μου και να μαθω και κατι παραπανω παρα να το παω για σερβις ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Μαλλον θα το παω για σερβις
    • Διαφήμιση
    • να σου "δανεισει" καποιος εξουσιοδοτημενο λσμο, μαλλον δυσκολο :)
      αν δε μπαινει σε fastboot τοτε ειναι μονοδρομος να το πας σε service.. ακομα κι αν το ανοιξεις και κανεις τα test point, σιγουρα θα ζητησει εξουσιοδοτημενο λσμο..
    • Ο/H padis έγραψε:

Εχετε να μου προτηνετε καπου για σερβις??
      πρέπει να την αγοράσεις την υπηρεσία εξουσιοδότησης...
      Από κάποιον που έχει και κάνει επιδιόρθωση...
    • Δεν νομίζω ότι έχεις και πολλές επιλογές. Θεωρώ πως έχει εγγύηση ακόμα. Πήγαινε το από εκεί που το πήρες, και καλό θα ήταν να μην μπεις και σε πολλές <<λεπτομέρειες >>
    • RE: HARD BRICK

Ο/H manpit έγραψε:

Χαιρετε παιδια ..υπαρχει καποιος τροπο να κανω hard unbrick τη συσκευη μου redmi note 9 pro global ..
      Αναβοσβηνει δεν με αφηνει να κανω τιποτα.δυστηχως || || ||
      Ξεκλειδωτη ειναι η συσκευη ..
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ
      Θέλει άνοιγμα EDL points και το χειρότερο Authorized Account μόνος του δεν το έχει καταφέρει κανείς δυστυχώς.
      Εγώ τα έγραφα μήνες εχωντας διαβάσει χιλιάδες ποστ στο telegram μην παιδευεσαι με το παραμικρό λάθος γίνεται αυτό .Ο υπεύθυνος ANDROID 10 και DUNAMIC PARTITIONS.
      Εγω για να καταλάβεις 7τηλεφωνα tablet μια ζωή το ρουταρα και έπαιζα από την πρώτη μέρα. Το μοναδικό που ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΌ, και σε πληροφορω ότι κάνω σχεδόν όλα που έκανα με τα ρουταρισμενα αν διαβάσεις και ψάξεις ΟΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ.
      Service τώρα για εγγύηση θα δείξει.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εγω το ρουταρα το δικο μου με magisk πατσαρωντας το boot.img και φλασαρωντας το με adb μεσω fastboot. Μην ανησιχεις για το root απλα ΜΗΝ ΑΛΑΞΕΙΣ ROM. Ελπιζω να βοηθισα και εγω. Δεν χρειαζετε καν custom recovery.
    • Δεν υπαρχει το "παραμικρο" λαθος. οταν βαζεις rom ή recovery που δεν ειναι για την συσκευη σου, δε φταιει η συσκευη. και ειδικα οταν παρακαμπτεις τι οποιες ασφαλειες. το "προβλημα" ειναι η δυσκολια αναγνωρισης του καθε μοντελου γιατι υπαρχει ιδιο ονομα (redmi note 9 pro) αλλα διαφορετικα τηλεφωνα (joyeuse, curtana), ευρωπαικο-ινδικο. μεχρι να ασχοληθω προσωπικα με το τηλεφωνο και οσο περιμενα να ξεκλειδωθει το bootloader, ειχα ανησυχησει κι εγω γιατι επρεπε να φαω τον τοπο να καταλαβω τι παιζει με τα μοντελα, μιας και ηταν νεο στην αγορα το ευρωπαικο. και διαβαζοντας αρκετα τα μονο hard brick εχουν να κανουν με λαθος απο τον χρηστη (λαθος μοντελο, λαθος αναγνωση οδηγων κτλ)..
    • @padis και @baxalo μπορείτε να μου πείτε εγκυκλοπαιδικά τι κάνετε με το ρουτάρισμα παραπάνω που δεν μπορώ να το κάνω εγώ που δεν το έχω ρουταρισμένο ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?

• τι σχεση εχει το root με το μπρικαρισμα. και δε καταλαβαινω την ερωτηση σου.. αν δε γνωριζεις τι κανει το root Και που μπορει να χρησιμοποιηθει, καλο ειναι να μην ασχοληθεις καθολου με αυτο. για τους περισσοτερους ειναι αχρηστο. για αλλους που θελουν παραπανω ελευθερια στο κινητο τους, το θελουν (αλλαγη αρχειων συστηματος, oc, κτλ)...
      σου παραθετω και link απο google για να διαβαζεις τα συν και τα πλην.. root
      ολες οι αναφορες για hard brick εχουν να κανουν, οπως ειναι και παραπανω, σε εγκατασταση λαθος εκδοσεων rom και recovery.
      λαθος χειρισμος ή δοκιμων με το root, στην χειροτερη θα "ανταμειφθεις" με soft brick, αλλα αυτο ειναι εις γνωσην αυτου που επιλεγει να "σκαλισει" παραπανω το κινητο του.
    • Διαφήμιση
    • Δεν κατάλαβες το νόημα της ερώτησης μου, αν διάβαζες το παραπάνω post μου, με το rooting ασχολούμαι πάνω από 15 χρόνια, αλλά σήμερα τα πράγματα έχουν ζορίσει.
      Δηλαδή θέλω να πω δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις root σήμερα και σου μιλάει η παλιά καραβάνα άσε που αν ενεργοποιήσει η google το hardware attestation ( που το ανέβαλε για λίγο, αλλιώς θα είχε ενεργοποιηθεί ήδη ) το magisk ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ και όλες οι τραπεζικές εφαρμογές δεν θα δουλεύουν.
      Ελπίζω να κατάλαβες το νόημα της ερώτησης μου για το rooting.
      Εγώ κάνω τα πάντα από διαφημίσεις μέχρι και διαγραφή εφαρμογών συστήματος ΧΩΡΙΣ ROOTING.
      Sorry για το off topic αλλά έγραψα για να προφυλάξω και άλλους χρήστες.