Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 168.
-
RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από kxt: “Όχι, το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση μέσα από το magisk Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από που το κατεβάζω και σε τι χρησιμεύει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kxt: “Λοιπόν, επειδή δεν βρίσκω άκρη πουθενά, όσοι έχετε περασμένη την δικιά μας ρομ με το Android 10, έχετε volte και dolby atmos; Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα, με format data κτλ. δεν έχω καταφέρει κάτι, ενώ πριν ξεκλειδώσω με την global που το είχα λειτουργουσαν κανονικά. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το dolby atmos που το βρίσκω; Είναι μέσα στην xtrv; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά... Χθες πέρασα την miui 11. Γιατί μου βγάζει αυτό; 9d214077400c3a3b2c80ea80fbaaaf0c.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά γιατί μου βγάζει αναβάθμιση και δεν την παίρνει; Τι πρέπει να κάνω; 7a0b8b7b984fd305ec202490198b9419.jpg20494b6f64b576f71a56283e475d9c09.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 4
vitriolis2003 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά στο notify που είναι η γλώσσα για το mi Band 4 ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v62)
vitriolis2003 - - Mi Band
ΜήνυμαΠου είναι η αλλαγή γλώσσας για το mi Band στο notify ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠως μπορώ να βάλω φωτογραφία ολόκληρη χωρίς να μου την κόβει στην οθόνη κλειδώματος ή να μην γυρνάει ανά κομμάτια στην επιφάνεια ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά μια ερώτηση..... Γιατί οι επιλογές προγραμματιστών χάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πρέπει συνεχώς να τις επαναφέρω; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΞέρει κάποιος γιατί δεν παίζει ο volte ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχω βάλει adfree root explorer titanium back up Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από amavroudis: “Ποιο είναι το πρόβλημα; Αν δεν το αναφέρεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Δεν έχουν όλοι τη συσκευή σου...” Προσπαθώ να στείλω ένα βίντεο από το messenger και δεν μπορώ . Μήπως φταίει το root ή η ROM ; Να λαμβάνω μπορώ να στείλω δεν μπορώ. Έκανα επανεκκίνηση τίποτα.... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από Octaviastikos: “Νομίζω μέχρι κάποιο μέγεθος μπορείς να στείλεις..” Μα πρίν αλλάξω Ρομ το έστελνα το βίντεο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ποιο είναι το πρόβλημα; Αν δεν το αναφέρεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Δεν έχουν όλοι τη συσκευή σου...” Προσπαθώ να στείλω ένα βίντεο από το messenger και δεν μπορώ . Μήπως φταίει το root ή η ROM ; Να λαμβάνω μπορώ να στείλω δεν μπορώ. Έκανα επανεκκίνηση τίποτα.... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓιατί δεν μπορώ να στείλω βίντεο μέσω messenger ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓια το netflix πως είπατε ότι το κάνω μέσω magisk ; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΙδού0c083f1f362d731595a7612ce4c2fa0c.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Μεσω adb εντολών...όπως το έκανες την πρώτη φορά” Από Rom όλα καλά ή να βάλω κάποια άλλη; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Κοίταξα στο official site,, twrp.me ,, δεν έχει official twrp,,, μέχρι το mi 8 έχει. Δούλεψε το κινητό, και από αύριο να σε συμβουλέψουν από εδώ το forum, δεν νομίζω ότι θα το φτιάξει απόψε,,, κάποιο κόλλημα είναι. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα παιδιά...!!! Ελπίζω κάποιος να γνωρίζει και να δώσει μια λύση στο πρόβλημα μου... Μήπως πρέπει να περάσω κάποια άλλη Rom ; Αυτή φοράω... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f47c8309c7…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Δεν ξέρω κάτι άλλο να προτείνω. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα φτιάξει... Μήπως έχει ανταπτορα από microUSB σε type C ;” Όχι περιμένω να μου έρθει, έχω παραγγείλει Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Πρέπει να σε συμβουλέψουν τα παιδιά από εδώ το forum. To δικό μου το twrp έχει χρώμα κόκκινο, ενώ εσύ έχεις κίτρινο,, εννοώ δεν έχουμε το ιδιο, μήπως δεν δουλεύει,, σύνηθες σε unofficial twrp,,,,,δηλαδή μήπως πρέπει να αλλάξει twrp.” Κόκκινο είναι αλλά το πήρα φωτογραφία με άλλο κινητό το ίδιο έχουμε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Στον φάκελο sdcard πάτησες με το δάχτυλο ;;;;;;; Πρέπει να έχει ένα υπομενού. Το βλέπει αυτό το υπομενού ;;;” Όχι δεν το βλέπει . Και το otg είναι σε micro USB το ξέχασα δεν έχω σε type c . Εννοώ δεν βλέπει τo magisk . Αυτά βλέπει που έβαλα φωτογραφία Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 47baa02a4d1f657e492bf6cd8e291ebe.jpg492a42c6a4cc9d2fc335b994629c3583.jpg5414130573d6e3996f9e6ae07764d791.jpg