Όταν γυρίζω σε Default γίνονται Αγγλικά ξανά, όταν το έχω στα ρωσικά δείχνει Ελληνικά ! Πρέπει να το εχω συνέχεια στα Ρωσικα ?Ο/H dnomikos έγραψε:
Έπρεπε τότε να απευθυνθείς σε αυτόν τον οποιονδήποτε που σου απάντησε (σε εμένα δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση) και να του πεις "έκανα αυτό που μου λες και δεν βρήκα λυση........" κλπ κλπ και όχι να ξαναρωτήσεις έτσι αόριστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την απάντηση που έλαβες και με τον τρόπο που το έκανες...Ο/H fatsas7 έγραψε:
Δεν είπα ότι δεν σε πιστεύω και ρωτάω συνέχεια και άλλους αλλά το έκανα αυτό που μου λες και δεν βρήκα λυση, εξάλλου το notify το έχω κλειστο συνέχεια και την εφαρμογη την έχω από το mi band 3 και δεν μου έχει δημιουργησει ξανά θεμα και επειδή δεν μπορώ να βρω μια λυση,γι'αυτό ρωτάω συνέχεια
Εγκατέστησε αυτό το Mi Fit => MiFit-4.0.9_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk και βάλε στο Notify & Fitness τη γλώσσα του Mi Band στο Default. Δες στην παρακάτω εικόνα σε ποιο σημείο πρέπει να πας.
Στο βήμα 3 εκεί που λέει Russian εσύ θα βάλεις Default. Όταν τελειώσεις, άνοιξε το Mi Fit και άστο να συγχρονίσει με το Mi Band 4.
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Όταν γυρίζω σε Default γίνονται Αγγλικά ξανά, όταν το έχω στα ρωσικά δείχνει Ελληνικά ! Πρέπει να το εχω συνέχεια στα Ρωσικα ?
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Όταν γυρίζω σε Default γίνονται Αγγλικά ξανά, όταν το έχω στα ρωσικά δείχνει Ελληνικά ! Πρέπει να το εχω συνέχεια στα Ρωσικα ?
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Σε ευχαριστώ Άλλα υπάρχει και ενα άλλο προβλημα στο ξεκλείδωμα οθόνης μαυρίζει την οθόνη και δεν δουλεύει
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Σε ευχαριστώ Άλλα υπάρχει και ενα άλλο προβλημα στο ξεκλείδωμα οθόνης μαυρίζει την οθόνη και δεν δουλεύει
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Αφού χρησιμοποιείς το ξεκλείδωμα οθόνης χωρίς επιτυχία και στο σημείο που έχει φτάσει το επίσημο Mi Fit, ίσως θα πρέπει να εξετάσεις την περίπτωση να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το δικό μας Mi Fit και να βάλεις το επίσημο. Έχει πλέον αναγνώριση κλήσης στα νέα κινητά και το μόνο που θα σου λείπει είναι η Ελληνική ομιλία στις προπονήσεις που πιστεύω ότι και αυτό σύντομα θα λυθεί με το Goggle text to speech μια που πλέον ξεκινώντας με το Mi Band 4 θα υπάρχει επίσημη υποστήριξη από την ίδια την εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση ξαναγυρνάς τη γλώσσα του Mi Band 4 στα Ρώσικα μέσα από το Notify & Fitness. Θα το χάνει παροδικά και θα πρέπει να ανοίξεις πάλι το Notify & Fitness για να ξαναγυρίσει στα Ρώσικα, αλλά κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει επίσημα η Ελληνική γλώσσα στο Mi Band 4 και να μην έχεις ανάγκη πλέον να το κάνεις έτσι για να βλέπεις Ελληνικά. -
Γύρισα και εγώ στο 4.0.7 μαζί με τα fw 1.0.6.26 και res v65 και μια χαρά
-
-
Για τους Beta testers, νέο fw 1.0.7.02 & res v66 συνημμένα στην πρώτη σελίδα. Χρησιμοποιείστε το MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk.
Δουλεύει επιτέλους κανονικά με Ελληνικά και στο μοντέλο με το NFC ενώ μέχρι τώρα η τελευταία έκδοση που δούλευε με Ελληνικά ήταν η 1.0.5.22. Θα ανανεωθεί και το ανάλογο νήμα σε λίγο. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Για τους Beta testers, νέο fw 1.0.7.02 & res v66 συνημμένα στην πρώτη σελίδα. Χρησιμοποιείστε το MiFit-4.0.7-Greek_MB4-RU-lang_no-OTA.apk.
Δουλεύει επιτέλους κανονικά με Ελληνικά και στο μοντέλο με το NFC ενώ μέχρι τώρα η τελευταία έκδοση που δούλευε με Ελληνικά ήταν η 1.0.5.22. Θα ανανεωθεί και το ανάλογο νήμα σε λίγο.
-
Εμεις με τη. 4.0.9 τι θα γίνει;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εμεις με τη. 4.0.9 τι θα γίνει;;
Το NFC είναι διαφορετική περίπτωση για αυτό βγάλαμε το MiFit 4.0.7 χωρίς OTA update για να έχουμε και custom watchfaces (όσο πάει και όσο δεν δημιουργεί πρόβλημα με τις βελτιώσεις των firmware). Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να βγει και 4.0.9 χωρίς OTA update για αυτό το λόγο. Αν θέλεις να την δοκιμάσεις, βάζεις το 4.0.7. Πάντως μια χαρά είναι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0