Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 654.

• ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι μου βγαζει στην μπαρα εικονιδιο απο quick apps αντι για του play store την στιημη που εκανε ενημερωσεις το play store, οταν σειρω την μπαρα κατω βλεπω το σωστο

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@thanfun αν πας και ορίσεις εσύ χειροκίνητα τους παρόχους από Ρυθμίσεις => Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης => Επεξεργασία ονόματος πάροχο, στις εμφανίζει μετά; Η μη επιλογή Region είναι μια παράλειψη κατά το compile όπως είπε και ο @gkalen. Είναι κάτι που διορθώνεται πολύ εύκολα. ” ναι φιλε μου εκανα αυτο που ειπες και παρολο που εγραφε εκει "GR COSMOTE" με αχνα γραμματα το ξαναεγραψα εγω και τωρα λυθηκε αυτο το μικροbug παμε να δουμε παρακατω

• βλεπει το δικτυο cosmote και στις δυο σιμ στις ρυθμισεις, αυτο που λες θα το δοκιμασω αλλα θα επρεπε να λεει εφοσον τις εντοπιζει και κατα την εγκατασταση και με ρωταει ποια θελω για δεδομενα κτλ

• καλημερα, καθαρη εγκατασταση με δυο σιμ και στην οθονη κλειδωματος λεει δεν υπαρχει καρτα σιμ ή καμια υπηρεσια (δοκιμασα ολα τα κολπα) επισης κατα την εγκατασταση ρωταει μονο για γλωσσα και οχι για περιοχη (ειναι αυτο που ελεγες gkalen που δεν μπηκε κατα το τελευταιο χτυσιμο της ρομ) ελπιζω να ειναι ευκολες αυτες οι διορθωσεις

• Παράθεση από Thanos1988: “Στο redmi Pro μετά κόπων και βασάνων περάστηκε!!! Γιατί κολλάει στην εγκατάσταση ( μιλώ για arΩma ) , δεν χρειάστηκε ούτε επανεκκίνηση και δουλεύουν όλα ρολόι... Πετάει το κινητό μετά από την 8.4.30 (αποτυχία για το δικό μου κινητό)... Ενδιαφέρον το νέο περιβάλλον!! Μπράβο στην Ελληνική ομάδα!! Sent from my MI 6 using Tapatalk ” παρακαλω γιατι προτιμας την arωma απο την xtrv?

• ναι την αλλαξα, αγορασα απο ιντερνετ...ελπιζω να μην εχω δυσαρεστες συνεπειες...δηλαδη ο αισθητηρας ειναι πανω στην μπαταρια και τωρα ισως δεν υπαρχει?

• παρακαλω δυο απλες ερωτησουλες (ασχετες με την νεα ρομ, νομιζω) 1) γινεται να εχουμε 4G ταυτόχρονα και στις 2 sim? 2) ειναι δυνατον η μπαταρια μου να εχει μονιμως θερμοκρασια 24 βαθμους C? ή κατι δεν παει καλα? (με τον αισθητηρα, με την μπαταρια, δεν ξερω) ευχαριστω

• Παράθεση από dmarccos: “Περάστηκε στο vince η άρωμα 8.8.9 αλλά ενώ επέλεξα την εφαρμογή του φορουμ δεν εγκαταστάθηκε, υπάρχει καπου σαν apk να τη κατεβάσω; Κατα τα άλλα, διορθώθηκε το bug στο whatsapp επιλογή για grid συνεχίζει να μην υπάρχει face unlock το ίδιο (σε ελληνικό region) Αυτά για την ώρα ” κατεβασε το απο εδώ

• @geotzia εχεις θεμα με το οτι βγαζει δεν υπαρχει καρτα sim στην οθονη κλειδωματος ?

• Παράθεση από gkalen: “Όσοι έχουν πρόβλημα αλλαγής region κι έχουν ροοτ .. ρίξτε μια ματιά στο φάκελο cust/ .. αν υπάρχει μέσα αρχείο cust_variant , διαγράψτε το και επανεκκίνηση .. Γενικώς ενημερώστε για την αλλαγή περιοχής γιατί εγώ από Τετάρτη θα έχω omega για να κάνω κάποια τεστ .. ” εγκατασταση διχως wipe user data στον ριζικο φακελο (ROOT) του τηλεφωνου και στον υποφακελο cust υπηρχε αρχείο cust_variant και το εσβησα με root explorer (ειμαι root) αλλα και παλι δεν μπορω να αλλαξω περιοχη (α…

• Παράθεση από Thanos Kinigos: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Thanos Kinigos: “Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να φλασάρω την 8.8.9... Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τα bugs... Μπορεί κάποιος να μου πει σε συντομία όσα bugs έχουν παρατηρηθεί στην 8.8.9 και να μου δώσει το λινκ της ρομ; ” post 6700 παραπανω για το λινκ για κατεβασμακαι για προβληματακια δες το παραπανω post απο εσενα και 3-4 σελιδες πισω νομιζω εισαι οκαν κατεβασεις απο εκει που σου λεω νομιζω οχι κατι σοβαρο αν και εχουν αναφερθει …

• Παράθεση από Thanos Kinigos: “Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να φλασάρω την 8.8.9... Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τα bugs... Μπορεί κάποιος να μου πει σε συντομία όσα bugs έχουν παρατηρηθεί στην 8.8.9 και να μου δώσει το λινκ της ρομ; ” post 6700 παραπανω για το λινκ για κατεβασμα και για προβληματακια δες το παραπανω post απο εσενα και 3-4 σελιδες πισω νομιζω εισαι οκ αν κατεβασεις απο εκει που σου λεω νομιζω οχι κατι σοβαρο αν και εχουν αναφερθει διαφορα τα οποια αναφερθηκαν ισως μεμονομενα (αυτο …

• Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αν είχες στην συσκευή σου ROM βασισμένη σε CN/xiaomi.eu source, θα έπρεπε να κάνεις ένα Factory Reset πριν περάσεις την νέα ROM, καθώς είναι Port από Global Source. ” είχα περασμένη την arΩma 8.4.26 v9-6.0....έκανα Factory Reset και πριν κάνω εγκατάσταση αλλά και μετά.... ” δυστυχως καμια φορα χρειαζεται και ενα wipe (advanced wipe) σε ολα αλλα ΠΡΟΣΟΧΉ εννοείται ΠΛΗΝ εσωτερικου χωρου και καρτας sdε…

• Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αν είχες στην συσκευή σου ROM βασισμένη σε CN/xiaomi.eu source, θα έπρεπε να κάνεις ένα Factory Reset πριν περάσεις την νέα ROM, καθώς είναι Port από Global Source. ” είχα περασμένη την arΩma 8.4.26 v9-6.0....έκανα Factory Reset και πριν κάνω εγκατάσταση αλλά και μετά.... ” δυστυχως καμια φορα χρειαζεται και ενα wipe (advanced wipe) σε ολα αλλα ΠΡΟΣΟΧΉ εννοείται ΠΛΗΝ εσωτερικου χωρου και καρτας sd επιπλέον μερικες φορες μετα το wipe βοηθαει και ε…

• με εναν γρηγορο ελεγχο κατοπιν εγκαταστασης (τελευταία XTRV 8.8.9 απο το ποστ 6700 παραπανω) διχως wipe user data παρατηρησα + εγκατασταση ευκολα και γρηγορα (εκανα πριν wipe cache & dalvik cache) + μου βγαζει μεγαλυτερο αναμενομενο χρονο χρησης με μπαταρια απο οτι πριν (δεν εβαλα το mod patch), παρ' οτι καλό ξερω δεν ειναι ασφαλες συμπερασμα, θα το δω + μπόλικος ελευθερος χωρος στο system partition (800mb)...ειχαμε καποιο θεματακι με την πρηγουμενη ported global + root εγινε κανονικα και ευκολα…

• Παράθεση από dhmlaz: “H 8.8.9 xtrv που ανέβηκε σαν miui Hellas είναι βετα ή, έχει κολλήσει το τηλέφωνο από την αρχική 8.8.9;. Όσο για άρομα κόλλημα τεράστιο.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημερα σε ολους, αργοτερα θα δοκιμασω κι εγω την 8.8.9 και θα δω.... επισης και μια χαζη ερωτηση dhmlaz οταν λες ανεβηκε εννοεις με λινκ σε καποιο ποστ? (το οποιο το εχω δει οκ) ή μηπως και σε καποιο σημειο του φορουμ?,.... που δεν μπορω μα εντοπισω

• καλησπερα, εγω μολις γυρισα απο το χωριο εκει μονο διαβαζα, τωρα κατεβαζω... καληνυχτα

• ναι δεν αλλαζει μονο ο launcher, αλλαζουν και αλλες εφαρμογες συσηματος και αλλα πραγματα

• Παράθεση από stnatza: “@gkalen Τελικα χρειαστηκε factory reset και με μια πρωτη ματια δεν ανοιγει τις ρυθμισεις, βγάζει σφάλμα. ” ναι σωστα αυτο ειναι ενα προβλημα, force close στην εφαρμογη ρυθμισεις....(καθαρη εγκατασταση) root γινεται κανονικα, η καμερα δουλευει κανονικα (ακομα και με εγκατασταση απο πανω)

• Παράθεση από thanfun: “..... επισης στις ρυθμισεις > εφαρμογες συστηματος η καμερα φαινεται με το ονομα "ένταση" ” ειχα παρατηρησει και αυτο παραπανω, θα τα δω ολα παλι ευχαριστουμε