ναι αυτή εννοούσαΟ/H SkourosAnastasios έγραψε:
Ch_Anti την 8.7.26 εννοείς γιατί έγραψα 8.7.29 στην αναζήτηση εδώ και δεν ββρήκε τίποτα
[Miui 10 8.8.9] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Την κατεβαζω και ο θεος βοηθος
ολο suspended και suspended .......
-
-
Καλησπέρα σας ,,, το πρόβλημα με το φωτισμό έχει λυθεί ?
-
Σε mido δουλεύει καλά, οι ήχοι μυνημάτων και ειδοποιησεων έχουν ξανα - διαχωριστεί, η μπαταρία ειναι ικανοποιητική και γενικά η διαχείριση της (σε μενα τουλάχιστον) ειναι ίδια στις 3-4 τελευταίες rom. To Dolby atmos δεν επηρρεάζει το YouTube? Είτε ειναι ανοιχτό, είτε οχι, ο ήχος ίδιος ειναι. Ενω σε εφαρμογές αναπαραγωγής ήχου δουλεύει εξαιρετικά...
Επίσης το Mi cloud συνεχώς κρασάρει. -
-
Ο/H nakos2356 έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να βάλω με κανένα τρόπο την ΑΡΩΜΑ ROM μου κολλάει πάντα στην επιλογή γλώσσας
Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalkxiaomi redmi note 12 pro+ plus -
Στο redmi Pro μετά κόπων και βασάνων περάστηκε!!! Γιατί κολλάει στην εγκατάσταση ( μιλώ για arΩma ) , δεν χρειάστηκε ούτε επανεκκίνηση και δουλεύουν όλα ρολόι... Πετάει το κινητό μετά από την 8.4.30 (αποτυχία για το δικό μου κινητό)... Ενδιαφέρον το νέο περιβάλλον!! Μπράβο στην Ελληνική ομάδα!!
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Ο/H Thanos1988 έγραψε:
Στο redmi Pro μετά κόπων και βασάνων περάστηκε!!! Γιατί κολλάει στην εγκατάσταση ( μιλώ για arΩma ) , δεν χρειάστηκε ούτε επανεκκίνηση και δουλεύουν όλα ρολόι... Πετάει το κινητό μετά από την 8.4.30 (αποτυχία για το δικό μου κινητό)... Ενδιαφέρον το νέο περιβάλλον!! Μπράβο στην Ελληνική ομάδα!!
Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H Thanos1988 έγραψε:
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Ο/H Thanos1988 έγραψε:
Γιατί είναι παραμετροποίησημη... Μπορώ να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές που δεν θέλω ... Ή να βάλω κάποιες που δεν έχω για να μην τις βάζω μετά..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες