Διαφήμιση

[Miui 10 8.8.9] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Εγκατέστησα κι εγώ την arωma στο Omega μου χθές βράδυ και μετά απο πολύυυυυ κόπο.

Μέσα απο τον Updater ενώ έβρισκε την διαθέσιμη αναβάθμιση, κάθε φορά που πατούσα να την κατεβάσω μου έβγαζε το μήνυμα πως η συσκευή μου είναι ήδη ενημερωμένη και την κατέβασα μέσω του mail.
      Μου κόλλησε 3 φορές στον installer και σε άκυρα σημεία (μια στο μενού επιλογών προσαρμοσμένης εγκατάστασης, μια στο 57% στην εγκατάσταση και άλλη μια στο 97% στην τρίτη προσπάθεια) αλλά μετα πολλά-πολλά εγκαταστάθηκε. Δεν μπορούσε να φορτώσει μετά και απ' ότι κατάλαβα είχε πρόβλημα όταν επέλεγα να εγκατασταθεί μαζί με το Magisk το οποίο στο τέλος προχώρησα σε εγκατάσταση χωρίς αυτό και το πέρασα αργότερα μέσω TWRP. Όλα καλά, το μόνο αρνητικό είναι πως πλέον δεν μπορώ να έχω xposed γιατί πολύ απλά δεν βρίσκω και δεν νομίζω να υπάρχει συμβατή έκδοση με Magisk 16 και MIUI 10. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω γι' αυτό και αν είναι εφικτό ας με ενημερώσει.

Στα γενικά τώρα:

• Η πλοήγηση στα μενού φαίνεται να είναι πιο smooth και γρήγορη.
      • Παρατήρησα πως η μπαταρία/πλάτη του κινητού ανεβάζει λίιιγο παραπάνω θερμοκρασία σε σχέση με πριν και με την ίδια χρήση του κινητού.
      • Ενώ έχω μια sim και μια sd στο κινητό, μου εμφάνιζε κι εμένα το "Δεν υπάρχει κάρτα sim". Μέσα απο τις Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & Γραμμή Κατάστασης -> Επεξεργασία Ονόματος Παρόχου, έβαλα το όνομα του παρόχου μου και τώρα εμφανίζεται κανονικά.
      • Ο ήχος σε βίντεο/μουσική ακούγεται αρκετά δυνατά ακόμη και αν τον έχω μια γραμμή πριν το mute, όπως και επίσης ο ήχος των ειδοποιήσεων που ακόμη και χαμηλό να τον έχω, είναι αρκετά δυνατός σε ένταση σαν να τον έχω στο τέρμα.
      • Όπως έγραψαν και άλλοι χρήστες πιο πάνω, ισχύει πως δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στο μενού αλλαγής region.
      • Ένα περίεργο που μου εμφάνισε εμένα είναι τα notifications στα οποία γίνεται ένα μπέρδεμα με τα εικονίδια. Μου έρχεται μήμυμα απο το WhatsApp και μου εμφανίζει το εικονίδιο του Instagram. Μου έρχεται μήνυμα απο Instagram και μου εμφανίζει το εικονίδιο του Steam και γενικά ανακατεύει τα εικονίδια των εφαρμογών στα notifications αλλά στην γραμμή κατάστασης τα προβάλλει κανονικά. Είναι περίεργο.
      • Ένα τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό! Οι ειδοποιήσεις αργούν να έρθουν. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ενώ μέχρι τώρα δεν είχα θέμα και οι ειδοποιήσεις σε mails, steam, pushbullet και λοιπές εφαρμογές, ήταν άμεσες, τώρα πλέον αργούν ακόμη και 15 λεπτά να εμφανιστούν στο κινητό. Έκανα αρκετά τεστ πάνω σε αυτό και βλέπω πως υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και δεν μπορώ να βρώ το λόγο που γίνεται. Ελπίζω το παραπάνω να λυθεί άμεσα.
      Αυτά τα λίγα για την ώρα. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν είναι εφικτή η εγκατάσταση xposed στο miui 10 ας ρίξει τα φώτα του :)
    • Ο/H MindMaker έγραψε:

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν είναι εφικτή η εγκατάσταση xposed στο miui 10 ας ρίξει τα φώτα του :)
      Δεν είναι και δεν βλέπω και κανέναν στο XDA να "καίγεται" και ιδιαίτερα να βρει λύση. Ειδικά για xposed εκδόσεων Android από 6 και κάτω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H MindMaker έγραψε:

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν είναι εφικτή η εγκατάσταση xposed στο miui 10 ας ρίξει τα φώτα του :)
      Δεν είναι και δεν βλέπω και κανέναν στο XDA να "καίγεται" και ιδιαίτερα να βρει λύση. Ειδικά για xposed εκδόσεων Android από 6 και κάτω.

Μέχρι τώρα με magisk 16 και MIUI 9 μέχρι το τελευταίο update, είχα κανονικά και χωρίς θέματα το xposed. Είχα περασμένη την έκδοση απο SolarWarez νομίζω και ήταν οκ. Ελπίζω να αλλάξει κάτι πάντως.
    • Ο/H vayio έγραψε:

Ο/H Thanos1988 έγραψε:

Γιατί είναι παραμετροποίησημη... Μπορώ να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές που δεν θέλω ... Ή να βάλω κάποιες που δεν έχω για να μην τις βάζω μετά..
      Αυτο λύνεται, εφόσον η arΩma σου βγάζει πρόβλημα. Εγκαθιστάς την xtrv, rootαρεις και με ενα system app remover αφαιρείς ό,τι δεν θέλεις...
      Κοιτάζω ότι είναι πιο γρήγορο... Ευχαριστώ για την συμβουλή!!!

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • Ολα καλά στο libra εκτός των led για ειδοποιήσεις και το widget του καιρού που δεν κάνει refresh.
    • Εγκατεστησα και εγώ χθες την Miui 10 8.8.9 beta σε xiaomi redmi pro και ως αυτή την στιγμή το κινητό λειτουργεί πολύ καλά, βλέπω ότι έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, είναι πιό ομαλό στην χρήση,γιατί τώρα τελευταία μου έκανε διάφορα "κόλπα"Μόνο που δεν λειτουργεί η έξτρα εφαρμογή που έχει για την κάμερα!!
      Images
      • Screenshot_2018-08-14-15-35-20-929_com.android.settings.png

166,03 kB, 1.080×1.920, viewed 115 times
    • Διαφήμιση
    • περάστηκε η αρωμα μπαμ μπαμ με καθαρη εγκατασταση απο την stable μπαταρια μια χαρα πιο smooth και γρηγορη σε λειτουργια αλλα οι ειδοποιησεις απο viber messenger οποτε θελουν εκανα και δοκιμη apk που ειχα αλλα τα ιδια οκ υπομονη θα την φτιαξουν μικρο το κακο....Καλο Δεκαπενταυγουστο σε ολους με υγεια :thumbup:
    • Επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω, στην 8.3.1 . Να ρωτήσω, το Superuser υπάρχει ακόμα μέσα στην aroma, δουλεύει ή το magisk είναι η μόνη επιλογή για root ? Στην XTRV, κάνουμε root, μετά την εγκατάσταση, μόνοι μας ?
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω, στην 8.3.1 . Να ρωτήσω, το Superuser υπάρχει ακόμα μέσα στην aroma, δουλεύει ή το magisk είναι η μόνη επιλογή για root ? Στην XTRV, κάνουμε root, μετά την εγκατάσταση, μόνοι μας ?
      όχι απλά πίσω είσαι...θα χρειαστείς και format data.... Σε android 8.0+8.1+9 μόνο το magisk δουλευει...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω, στην 8.3.1 . Να ρωτήσω, το Superuser υπάρχει ακόμα μέσα στην aroma, δουλεύει ή το magisk είναι η μόνη επιλογή για root ? Στην XTRV, κάνουμε root, μετά την εγκατάσταση, μόνοι μας ?
      Υπάρχει κανονικά και η επιλογή για Superuser, όπως και για magisk. Στην xtrv φλασαρεις πρωτα τη ROM, και μετα επιλεγεις απο το twrp ειτε να φλασαρεις για root το superuser.zip, ειτε το magisk.zip.
    • Διαφήμιση
    • Σε whyred με Global Stable 9.5.13 (νομίζω δεν έχει arb),άμα φλασάρω την τελευταία arΩma rom θα πάρω arb ή το έχετε απενεργοποιήσει?