Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Οδοιπορικό στην Κύπρο
ΜήνυμαΠολύ ωραία εμπειρία ζωής. Χαίρομαι που ήμουν ένα λιθαράκι. Μακάρι να έρθετε κι άλλοι και εννοείται πως θα σας γνωρίσω όλους. Εγώ εδώ είμαι και σας περιμένω. Παιδιά χαίρομαι πάρα πολύ που περάσατε καλά. Μακάρι να είχαμε περισσότερες μέρες να πούμε και να κάνουμε πολλά. Να σας γνωρίσω την άλλη οπτική γωνιά της Κύπρου. Την μη τουριστική. Όποτε θέλετε ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ ε !!! Χαιρετισμούς και στους 2 από όλους
-
@manutd πρέπει να είναι της Ρομ, γιατί και εγώ το έχω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Nelias: “Παιδιά κάποιος με mi4c Libra με την τελευταία rom 7.9.7 ας δημοσιεύσει μια μέτρηση με antutu. Κάποτε ξεπερνούσα τις 70.000 και τώρα δεν φτάνω τις 50.000. ” Χωρίς να το ξεκουράσω πήγα 66 000. Έπεσα και εγώ κάτω από 70 αλλά όχι τόσο
-
-
-