Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 495.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα και απο μενα μολις πηρα κα εγω το Amazfit με την αγγλικη εκδοση τελικα ειναι φανταστικο δεν το περιμενα ηρθε με 60% μπαταρια μετα απο ενα update και λιγο που το σκαλισα ειναια στα 45% να το βαλω για φορτιση η οταν πεσει πιο κατω ακομη?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια τελικα θα παρω το Amazfit απο που ομως απο οτι ειδα to gearbest την αγγλικη βερσιον το εχει 93 ευρω δεν ξερω ομως για μεταφορικα και ποιο πανω ενας φιλος εγραψε για τελωνειο....
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από PRESEUS: “Αν θές την ταπεινή μου άποψη δεν υφίσταται δίλλημα επιλογής ανάμεσα στο fenix 5 και το amazfit.Χθές έριξα παραγγελία για το amazfit.Τόσο ήταν το budget που διέθετα.Αν μπορούσα να διαθέσω 500-600 ευρώ το fenix 5 θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια που λένε.Με τα λεφτά που διέθετα όμως πήγα σε xiaomi επειδή οτι έχω πάρει με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και επειδή το ερασιτεχνικό long distance running που θέλω πιστεύω θα μου το καλύψει επαρκώς!Θα ενημερώσω όταν το δουλέψω λίγ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από tarnanas: “Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε μι μπαντ 2 και στο ρολογακι λογο οτι δεν εχω ρολογακι και θα ηθελα ενα για ολα αξιζει να το παρω εσεις που το εχετε τοσο καιρο η να παω μια και καλη σε ενα καλο οπως garmin !!!! Διαβαζα καλες κριτικες αλλα και αρκετα μπαγκς που εχει καθε τοσο ομως και ειμαι σε διλημα! Ευχαριστω πολυ! ” Το garmin Fenix 5 τουλάχιστον που το έχω παρουσιάσει, το είχα βρει στα 540€ έξω (από 600€ ξεκινάει εδώ), ενώ το amazfit είναι…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε μι μπαντ 2 και στο ρολογακι λογο οτι δεν εχω ρολογακι και θα ηθελα ενα για ολα αξιζει να το παρω εσεις που το εχετε τοσο καιρο η να παω μια και καλη σε ενα καλο οπως garmin !!!! Διαβαζα καλες κριτικες αλλα και αρκετα μπαγκς που εχει καθε τοσο ομως και ειμαι σε διλημα! Ευχαριστω πολυ!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tarnanas: “μπορω να περασω απο πανω αυτην εδω μεσα απο το updater? ” Οχι δεν μπορείς την ελληνική.. ” εβγαλα ακρη ευχαριστω!!
-
Παράθεση από demakhs: “twrp έχεις? bootloader ξεκλείδωτο? αν η απάντηση στο δεύτερο είναι ναι, σβουντουράς μια fastboot rom. ” δυστυχος τιποτα απο τα 2 ειναι της αδερφης μου το τηλ και δεν τις το εχω πειραξει και τις εβγαλε τωρα αυτο το θεμα! αμα τις περασω απο πανω μεσο τις αναβαθμισης αυτην εδω xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other θα μπρικαρι??
-
Παράθεση από demakhs: “και γιατί να την αλάξεις traxanas? μια χαρά είναι και αυτή που έχει!! ” γιατι δεν δουλευει καθαρα το ηχειο το ειχα αναφερει ξανα το προβλημα εκανα ενα factory reset τωρα βελτιώθηκε λιγο αλλα οχι οπως ηταν στην αρχη μιλησα με την κοπελα που το πηρα καινουριο και μου ειπε οτι της εχoyn ξανα αναφερει το ιδιο προβλημα και μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η ρομ αν δεν φτιαξει με factory reset
-
καλησπερα παιδια εχω στα χερια μου το redmi 3s 2gb τις αδερφης μου και μου το εστειλαν με miui 8 global beta 6.11.01 μπορω να περασω απο πανω αυτην εδω μεσα απο το updater? η θα μπρικαρι?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tarnanas: “οποτε εγω τι να κανω τωρα επαναφορα η να περασω απο πανω αυτην παλι? ” Εξήγησε μου τι θέλεις να κάνεις τελικά...Να περάσεις την ίδια για ποιο λόγο; Το εφαρμογή.. 'ισως να είναι "εφαρμογή αναβάθμισης" ” Nαι οντως ετσι θα ειναι γραμμενο......Λεω μηπως δεν εχει κατσει καλα.....Γιατι αρχισε το ηχειο να κανει νουμερα και λεω μηπως ειναι απο θεμα λογισμικού....Να κανω μονο μια επαναφορά για να μην παιδεύουμε κιολας?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tarnanas: “Δεν μου εχει μεσα το updater! ” Μέσα στον φάκελο δεν είναι ; Αναβάθμιση θα ψάξεις...Αν βάλεις την stable δεν θα έχεις Ελληνικά.. φαντάζομαι το γνωρίζεις. ” Δεν υπαρχει πουθενα το ξερω οτι Αναβάθμιση το λενε.....κατι ασχετο καπου ειχα διαβασει οτι στην stable 8 ειχαν βαλει μεσα τα Ελληνικα η οχι ακομα? Ακυρο το βρηκα Εφαρμογη το εχει γραμμενο!