Διαφήμιση

AmazFit bt Xiaomi

• το ρολόι το έχω πάνω από 6 μήνες,
      Εκτός από τον φωτισμό που κανείς νομίζω δεν είναι ικανοποιημένος δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
      Μετά το τελευταίο update η μπαταρία μου κατέρρευσε. με λειτουργία απλά ρολογιού 1 μέρα max.
      Να σημειώσω ότι πριν το έλιωνα στο τρέξιμο και η μπαταρία κράταγε 2 με 3 μέρες.
      Έκανα και εργοστασιακές ρυθμίσεις και τίποτα.
      Αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει
    • Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε μι μπαντ 2 και στο ρολογακι λογο οτι δεν εχω ρολογακι και θα ηθελα ενα για ολα αξιζει να το παρω εσεις που το εχετε τοσο καιρο η να παω μια και καλη σε ενα καλο οπως garmin !!!! Διαβαζα καλες κριτικες αλλα και αρκετα μπαγκς που εχει καθε τοσο ομως και ειμαι σε διλημα!

Ευχαριστω πολυ!
    • Ο/H tarnanas έγραψε:

Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε μι μπαντ 2 και στο ρολογακι λογο οτι δεν εχω ρολογακι και θα ηθελα ενα για ολα αξιζει να το παρω εσεις που το εχετε τοσο καιρο η να παω μια και καλη σε ενα καλο οπως garmin !!!! Διαβαζα καλες κριτικες αλλα και αρκετα μπαγκς που εχει καθε τοσο ομως και ειμαι σε διλημα!

Ευχαριστω πολυ!
      Το garmin Fenix 5 τουλάχιστον που το έχω παρουσιάσει, το είχα βρει στα 540€ έξω (από 600€ ξεκινάει εδώ), ενώ το amazfit είναι 4 και φορές κάτω σαν αξία! Εξαρτάται τι ακριβώς ψάχνεις. Το amazfit κάνει πράγματα που το mi band 2 αδυνατεί. Έχουν αναφερθεί πιο πίσω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Ο/H tarnanas έγραψε:

Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε μι μπαντ 2 και στο ρολογακι λογο οτι δεν εχω ρολογακι και θα ηθελα ενα για ολα αξιζει να το παρω εσεις που το εχετε τοσο καιρο η να παω μια και καλη σε ενα καλο οπως garmin !!!! Διαβαζα καλες κριτικες αλλα και αρκετα μπαγκς που εχει καθε τοσο ομως και ειμαι σε διλημα!

Ευχαριστω πολυ!
      Το garmin Fenix 5 τουλάχιστον που το έχω παρουσιάσει, το είχα βρει στα 540€ έξω (από 600€ ξεκινάει εδώ), ενώ το amazfit είναι 4 και φορές κάτω σαν αξία! Εξαρτάται τι ακριβώς ψάχνεις. Το amazfit κάνει πράγματα που το mi band 2 αδυνατεί. Έχουν αναφερθεί πιο πίσω.

H αληθεια ειναι θελω να παω σε ρολοι ποιο πολυ γιατι δεν εχω και οντως κοιταζα το garmin Fenix 5 αλλα παει αρκετα ψιλα ειναι ομως οτι καλυτερο κυκλοφορει τωρα....Αλλα ειπα να παρω το amazfit για αρχη απλος δεν ξερω μην τα δωσω τσαμπα και μετα ξανα αλλα.... :/ :/ :/
    • Αν θές την ταπεινή μου άποψη δεν υφίσταται δίλλημα επιλογής ανάμεσα στο fenix 5 και το amazfit.Χθές έριξα παραγγελία για το amazfit.Τόσο ήταν το budget που διέθετα.Αν μπορούσα να διαθέσω 500-600 ευρώ το fenix 5 θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια που λένε.Με τα λεφτά που διέθετα όμως πήγα σε xiaomi επειδή οτι έχω πάρει με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και επειδή το ερασιτεχνικό long distance running που θέλω πιστεύω θα μου το καλύψει επαρκώς!Θα ενημερώσω όταν το δουλέψω λίγο.
      Αν όντως θεωρείς απλώς μεταβατικό στάδιο το amazfit για κάτι καλύτερο,είναι κρίμα να δώσεις τα 100-150 ευρώ.Κράτα τα και πάρε μια και καλή το fenix 5
    • @tarnanas το garmin έχει τα + του και τα - του. Ναι έχει ένα κάρο χαρακτηριστικά, αλλά η μπαταρία του κρατάει ελάχιστα με το amazfit. Το amazfit πάλι έχει τις παιδικές ασθένειες μία κινεζομηχανής, που βελτιώνεται όμως, αλλά στα χαρακτηριστικά σίγουρα δεν φτάνει το garmin. Παίρνεις και διαλέγεις...
    • Ο/H PRESEUS έγραψε:

Αν θές την ταπεινή μου άποψη δεν υφίσταται δίλλημα επιλογής ανάμεσα στο fenix 5 και το amazfit.Χθές έριξα παραγγελία για το amazfit.Τόσο ήταν το budget που διέθετα.Αν μπορούσα να διαθέσω 500-600 ευρώ το fenix 5 θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια που λένε.Με τα λεφτά που διέθετα όμως πήγα σε xiaomi επειδή οτι έχω πάρει με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και επειδή το ερασιτεχνικό long distance running που θέλω πιστεύω θα μου το καλύψει επαρκώς!Θα ενημερώσω όταν το δουλέψω λίγο.
      Αν όντως θεωρείς απλώς μεταβατικό στάδιο το amazfit για κάτι καλύτερο,είναι κρίμα να δώσεις τα 100-150 ευρώ.Κράτα τα και πάρε μια και καλή το fenix 5

Ο/H newsformobiles έγραψε:

@tarnanas το garmin έχει τα + του και τα - του. Ναι έχει ένα κάρο χαρακτηριστικά, αλλά η μπαταρία του κρατάει ελάχιστα με το amazfit. Το amazfit πάλι έχει τις παιδικές ασθένειες μία κινεζομηχανής, που βελτιώνεται όμως, αλλά στα χαρακτηριστικά σίγουρα δεν φτάνει το garmin. Παίρνεις και δια

Παιδια σας ευχαριστω πολυ θα το μελετησω λιγο ακομα και θα δω θα ενημερωσω!!!!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα παίδες! Επειδή απουσιάζω απο το "άθλημα" λόγο δουλειάς και μεταπτυχιακού, εδω και πολύ καιρό ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.

Με ρώτησε η κοπέλα μου τη θέλω για δώρο και σκέφτομαι το amazefit! Διαβάζοντας εδω είδα οτι με καλύπτει για αυτα που θέλω και οι περισσότεροι είστε σχετικά ευχαριστημένοι. Το πρόβλημά μου είναι οτι ψάχνοντας μπερδεύτηκα λίγο... Είδα οτι υπάρχουν 2 ή 3 version. International, chinese και English. Υποψιάζομαι οτι International και English είναι το ίδιο και το αυτο. Επίσης αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα να αγοράσω διότι εγω το βρήκα μόνο geekbuying και gearbest αλλά νομίζω κανένα απο τα 2 δεν στέλνει με τριγωνική για να αποφύγω το τελωνείο. Το βρήκα και banggood αλλά είναι πιο ακριβό απο Ελλάδα...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Καλησπερα παιδια τελικα θα παρω το Amazfit απο που ομως απο οτι ειδα to gearbest την αγγλικη βερσιον το εχει 93 ευρω δεν ξερω ομως για μεταφορικα και ποιο πανω ενας φιλος εγραψε για τελωνειο....
    • Εγώ έκανα την παραγγελία πριν κάνα 2ωρο από gearbest στα 93ευρώ.Με tracking number το έβαλα..ελπίζω να μην περάσει τελωνειο.Σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να παίζει κάτι καλύτερο.Τώρα αυτά τα θέματα που είπαν τα παιδιά με την μπαταρία με προβλημάτισαν λίγο.Ειδωμεν.
    • Διαφήμιση
    • Κι εγώ απο το Gearbest ήθελα να το πάρω.Μέχρι Σάββατο είχε flash sale στα 94 ευρώ.Κυριακή απογοητευμένος έχοντας χάσει το flash sale το παραγγέλνω στα 94 ευρώ απο geekbuying με registered airmail SG post(σήμερα λέει shipped...γρήγορα το στείλανε,αργούν περισσότερο συνήθως!!) και παρακαλάω να μην περάσει τελωνείο.Που να φανταστώ οτι θα ξανάβγαζε flash sale τόσο γρήγορα!!!!Αλλά απο GEARBEST αν επιλέξετε priority line(26,48 euro) δεν περνάει τελωνείο,είναι με τριγωνική αποστολή!!Αυτό είχα σκοπό να επιλέξω εγώ,να βγεί 120 ευρώ σύνολο και να έχω το κεφάλι μου ύσηχο.Tωρα αναμονή και ψιλοαγωνία,ίσως μας βγεί σε καλό βέβαια!!