Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Αλλαγή μπαταρίας σε Mi5

lazarousgr - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δυστυχώς ... δεν έχει

• Αλλαγή μπαταρίας σε Mi5

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φόρουμ... Το Mi5 μου υποφέρει από "πεσμένη" μπαταρία και χρειάζεται επειγόντως αλλαγή. Με ανοιχτά δεδομένα, wifi και bluetooth δεν βγάζει πάνω από 13-14 ώρες με σχετικά μέτρια χρήση. Γνωρίζετε που μπορώ να βρω original xiaomi μπαταρία ή τουλαχιστον μια εξίσου καλή μιας και στην αγορά κυκλοφορούν διάφορες αμφιβόλου ποιότητας.

• Ναι. Ήταν ένα από αυτά που δεν μου δούλεψαν

• Καλησπέρα στο forum, Προσπαθώ να περάσω την ελληνική ρομ αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα με το TWRP. Δοκίμασα και τις 3 εκδοσεις που έχουν γίνει ποστ στο thread αλλά συνέχως το TWRP πετάει errors για το data partition (failed to mount /data). Δοκίμασα πολλούς τρόπους να κάνω wipe αλλά καμμία δεν δούλεψε. Με μία από τις εκδόσεις του TWRP (3.0.2-0 νομίζω) κατάφερα να κάνω wipe όλα τα partitions και μετά από κάθε wipe έκανα reboot σε recovery. Έκανα και install το ελληνικό ρομ το οποίο έδειξε ότι τελε…

• Πρόβλημα με Google Services

Μήνυμα

Ο μόνος περιορισμός για να μην βάλω την ελληνική ρομ είναι ότι θέλω να συγχρονίζω τα email της δουλειάς στο κινητό μου. Τα applications που γίνονται install για αυτό τον σκοπό ελέγχουν για root και bootloader unlock. Αν το integration μεταξύ rom και google play services είναι ανώδυνο σε σχέση με την κινέζικη rom...είμαι διατεθειμένος να αλλάξω σε ελληνική. Εξου και ο λόγος που ρώτησα αρχικά ποια έκδοση προτείνεται. Πάρα ταύτα νομίζω ότι έλυσα το πρόβλημα. Εκτός των permissions έβαλα όλα τα googl…

Μήνυμα

Έδωσα αρκετά permissions (ίσως παραπάνω από ότι έπρεπε) σε όλες τις google εφαρμογές. Τότε μόνο εμφανίστηκε το Contacts....αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνει sync. Προς το παρόν δεν έχω άποψη μιας και το άλλο προσωπικό κινητό είναι ένα Moto G πρώτης γενιάς και η σύγκριση μάλλον είναι "άστοχη" Γνήσια μεν....εκνευριστική δε με τα κινέζικα.

Μήνυμα

Καλησπέρα, χθες παρέλαβα το Mi5 και μόλις το άνοιξα με ρώτησε για update. Έκανα update σε 7.5. Σημειωτέον είμαι σε china stable. Εγκατέστησα το google installer και πρόσπαθησα να κάνω sync contacts και calendar. Δυστυχώς κάτω από το google account δεν εμφανίζονται ούτε τα contacts ούτε το calendar οπότε ούτε επαφές βλέπω....ούτε ημερολόγιο. προσπάθησα πολλές φορές είτε με ν2 είτε με ν3 του installer χωρίς επιτυχία. Να ρωτήσω αν είναι γνωστό πρόβλημα και αν υπάρχει λύση. Και αν προτείνετε να κάνω…