Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Παρέλαβα τη θήκη σήμερα, οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλες. Εφαρμόζει καλά, το λάστιχο πίσω βολεύει, τα κουμπιά πολύ καλα. Το μόνο θέμα ότι παχαίνει λίγο το κινητό σε όλες τις διαστάσεις σε σχέση με την σιλικονάτη που δίνει το Vickmall. Εμένα δεν με πειράζει, άλλον μπορεί να τον ενοχλεί.
-
Καλή επιτυχία! Original XIAOMI Portable MINI Wireless Bluetooth 4.0 Hands-free Call Speaker Support Mirco SD Card and AUX Audio Line online - coolicool
-
Επηρεάζει καθόλου το σήμα? Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, προσπαθώντας να ξεκλειδώσω τον bootloader δυστυχώς παίρνω error can't verify device στο 50%. Νομίζω δεν είμαι ο μόνος και δεν νομίζω ότι έκανα και κάτι λάθος (έκανα sign in κανονικά, στο unlock tool έλεγε τον λογαριασμό που έχω στην Xiaomi και για τον οποίο έχω πάρει SMS, το κινητό το είδε μια και είχα κάνει τη διαδικασία με το adb reboot bootloader και ήμουν στην οθόνη fastboot). Νομίζω δεν είμαι ο μόνος...
-
Όντως φαίνεται πολύ καλή. Από aliexpress με τι αγόρασες? Visa πιστωτική? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα, έχω το κινητό εδώ και κάποιες μέρες. Ελπίζω να κάνετε τον κόπο να γράψετε τις οδηγίες και για άσχετους σαν εμένα... Προς το 0αρον δεν μπορώ ούτε το mi app του pc να το κάνω να δει το κινητό, ποιους drivers πρέπει να βάλω? Το έχει κάνει κανείς? Windows 7 εχω Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk