Για το ροοτ δηλαδη φλασαρεις αυτο και τελος?
Δε θελει να ενεργοποιηθει τιποτα αλλο?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤίποτα άλλο...Ο/H Dante έγραψε:
Για το ροοτ δηλαδη φλασαρεις αυτο και τελος?
πολυ καλη η ερωτηση του φιλου, εκτος και αν συμπεριλαμβανεται στις συσκευες που μπορει να γινει ξεκλειδωμα με stable !?Ο/H coolgreek έγραψε:
Αναμένουμε με ανυπομονησία.
Και αν γίνεται ας υπάρχουν και σχετικές οδηγίες (όχι πολλά πολλά αλλά έστω τα βασικά). Unlock bootloader πως θα κάνουμε αλήθεια; Χωρίς developer rom (που υποτίθεται χρειάζεται); Drivers;
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αν μπορείς βάλε links. Δεν τα θέλω έτοιμα αλλά πίστεψε με έψαξα. Και ξαναέψαξα.Ο/H iamalex έγραψε:
Παιδιά ψυχραιμία....... Αν καθησετε ήρεμα και ψάξετε όχι πάνω από 5 λεπτά, θα τα βρείτε όλα αυτά που ρωτάτε....... Τόσο απλά!
Ότι ισχύει για την διαδικασία ξεκλειδώματος για το Redmi Note 3, το ίδιο ισχύει και για το τις άλλες συσκευές που έχουν κλειδωμένο bootloader.Ο/H coolgreek έγραψε:
Ξαναλέω, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (συγνώμη αν φαίνεται επιθετικό το μήνυμα) αλλά εγώ ΔΕΝ έχω βρει κάτι για το redmi note 3 pro.
Δυστυχώς για όλους μας δεν είσαι ο μόνος. Γενικά δεν νομίζω να ισχύει το γεγονός του unlock χωρίς dev rom. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν έχει βγει επίσημα η ανακοίνωση ότι με stable ξεκλειδώνει. Το ότι έχει κυκλοφορήσει από 3-4 ότι ξεκλειδώνει δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Υπομονή για να δοθεί στο κοινό η dev (ελπίζω σύντομα) και πιστεύω θα ξεκλειδώσουμε όλοι χωρίς προβλήματα!Ο/H jsjsjs13 έγραψε:
Καλησπέρα,
προσπαθώντας να ξεκλειδώσω τον bootloader δυστυχώς παίρνω error can't verify device στο 50%.