Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 387.
-
Σήμερα τα είδα όλα... Με πήραν τηλέφωνο από το Ταχυδρομείο (Κρυονέρι) και από κινητό και από σταθερό για να με ρωτήσουν τη διεύθυνση μου και Τ.Κ. Έχουν ένα δέμα (8 περιμένω) και δεν έβρισκε τα στοιχεία. Τα έχασα και δεν πρόλαβα να της πω να ψάξει και για τα υπόλοιπα δέματα. Κουφάθηκα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά πάει μέχρι στιγμής στο mi5s. δεν τόλμησα να δοκιμάσω με ota αφού κόλλησε όταν πήγα να την κατεβάσω. Οπότε ξανά από το mail χωρίς κανένα πρόβλημα. Να δούμε τη μπαταρία πως θα πάει Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
12ωρο δεν έκλεισε σήμερα. 9.00 το έβγαλα από τη φόρτιση και 19.55 είναι στο 1% Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά στο mi5s μετά από 2 μέρες στη τελευταία rom εκτός από τη μπαταρία η οποία αδειάζει για πλάκα. Τέτοιο battery drain δεν έχω ξαναδεί. Είχα την 7.9.14 πριν που είχε φοβερή διαχείριση της μπαταρίας και τις μνήμης. Για να ξανά βάλω την 7.9.14 θα χρειαστεί fr;
-
Θέλουν κρέμασμα στα ΕΛΤΑ αυτό γίνεται. Οι πιο άχρηστοι άνθρωποι... Παίζουν με τα νεύρα μας κάθε φορά. Περιμένω 10 πράγματα και τα 3 έχουν περάσει τις πύλες του αεροδρομίου 20 μέρες τώρα (όχι όμως για τα ΕΛΤΑ) τα δύο δέματα είναι πάνω από 1.5 μήνα στο ταχυδρομείο αλλά αυτά δεν μπορούν να τα βρουν, (Τα χαίρεται κανένας ταχυδρόμος στο σπίτι του) με το μπάχαλο που γίνεται αντε βρες άκρη με το Gearbest τώρα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αχ.. Αυτό το Gearbest. Παρήγγειλε ο αδερφός μου απο Αγγλία ένα Dji Mavic pro combo κι ενώ του ήρθε email και από PayPal και από gearbest ότι όλα οκ. Τα λεφτά εδώ και 3 μέρες δεν τα έχουν τραβήξει και η παραγγελία δεν υπάρχει στο account του στο Gearbest! Παίζει να έχει ακυρωθεί χωρίς να του στείλουν τίποτα; Είναι σαν να μην έγινε ποτέ η παραγγελία. Καμία ιδέα;;; Είναι πολλά τα λεφτά κι εγώ του έλεγα, ότι δεν θα έχει θέμα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα πια θα λέμε ότι ήμαστε τυχεροί άμα παραλάβουμε κάτι μέσα στο 17 με το χάος που γίνεται στα ΕΛΤΑ. Κι εγώ από 28/8 περιμένω ένα power bank απο gearbest το οποίο δείχνει ότι είναι Ελλάδα από 14/9, αλλά κοιμούνται και σου τη λένε άμα πας και το ζητήσεις χωρίς χαρτάκι τα ζώα που τα έχουν κάνει μην πω!!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@lorenzo81 Είναι σίγουρο ότι δεν έχεις επιστροφή τα 16,75 ? Σε αυτήν την περίπτωση το λάθος είναι του PayPal ;)” @Thracia Άρα το PayPal τα έφαγε τα λεφτά.. Πάλι καλά, πεινάνε αυτοί! Τώρα πως τους τα παίρνω πίσω; καμία ιδέα; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@lorenzo81 λογικά η μία πληρωμή είναι το 1.5€ του verify το οποίο και βέβαια θα πάρεις πίσω. Πηγαινοντας στο Paypal/Διαχείριση Καρτών/Κάρτα και εισάγοντας τον κωδικό (στην περιγραφή της κίνησης ο 4ψηφιος αριθμός) στο κατάλληλο πεδίο” Εκτός από αυτή την χρέωση έχει 2 φορές την ίδια χρέωση - 16.75€ στην Gearbest μέσω PayPal. Έστειλα στη Gearbest μήπως χρέωσαν 2 φορές αλλά καμία απάντηση Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2f6f6655ab757f7711a15f2e29c682c5.jpg
-
Παιδιά έκανα παραγγελία από Gearbest τα xiaomi hybrid pro ακουστικά από flash sale πριν 5 μέρες. Δεν τα έχουν στείλει ακόμα. Το θέμα είναι, ότι όταν πλήρωσα η paypal μου ζήτησε να κάνω verify την κάρτα και το Gearbest έδειχνε ότι δεν έχει πληρωθεί για το προϊόν. Μόλις έκανα verify ξανά έκανα την πληρωμή και το δέχτηκε το Gearbest. Τώρα όμως στο ibank μου δείχνει ότι έχει πληρώσει 2 φορές το ποσό στο Gearbest, αλλά στο PayPal φαίνεται μια φορά. Από που να το ψάξω; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμ…
-
Redmi Pro και COSMOTE TVGO
ΜήνυμαΜην τρομάξεις.. Θα δεις άλλο τηλέφωνο τώρα!!! Κράτα το γερά θα πετάει