Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 459.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@sm0k3 ποιο κινητό είπες ότι έχεις? Εδώ υπάρχουν οδηγοί καιγια όλα τα τηλέφωνα
-
Παράθεση από pechr: “παιδια μολις εβαλα τη rom ” Δούλεψε λίγο το κινητό και περιμένουμε εντυπώσεις από τη νέα rom
-
Παράθεση από pechr: “@gkalen έχω κατεβάσει την rom και είμαι σε αναμονή ώστε να μου δώσεις λινκ για το clean.zip ώστε να ξεκινήσω την διαδικασια εγκατάστασης ” Για να μην έχει clean zip στη rom σου δε θα χρειάζεται. Προχώρα στο φλασάρισμα
-
ΜήνυμαΧωρίς να είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω, εμπειρικά και μόνο επειδή φαίνεται να έχεις official rom από τη στιγμή που σου βγάζει αναβαθμίσεις, δοκίμασε να κάνεις την αναβάθμιση που σου βγάζει και μετά να περάσεις την developer μεσω του updater. Το είχα κάνει κι εγώ σε άλλο κινητό και έπιασε. Φρόντισε μόνο να κατεβάσεις τη σωστή developer γι αυτό το κινητό
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sm0k3: “Το κινητό είναι redmi 3 pro και επιλέγω απο υη λίστα μοντέλων Redmi 3/Prime(ελπίζω να είναι το σωστό) ” Μπορείς να κατεβάσεις το aida64 από το playstore για να σιγουρευτείς πιο κινητό έχεις (ido, land ή κάποιο άλλο). Όταν σιγουρευτείς ποιο έχεις, κατέβασε την αντίστοιχη official dev rom και δοκίμασε να την περάσεις από τον updater. Αν πάνε όλα καλά μέχρι εκεί προχώρησε στο ξεκλείδωμα του bootloader
-
ΜήνυμαΓια να ξεκλειδώσει o bootloader θέλει official developer. Αυτές οι dev rom που κατέβασες είναι official? Εδώ θα βρεις τις official. (πρόσεξε να κατεβάσεις τη σωστή για το κινητό σου). Αν αυτή η rom που έχεις πάνω τώρα δεν είναι official τότε δε μπορείς να περάσεις την official dev από τον updater
-
Ερώτηση
ΜήνυμαΜια ερώτηση σχετικά με μια εφαρμογή. Πηγαίνω google setings-->search & now-->voice-->languages και μέσα στις γλώσσες δεν μου έχει καθόλου τα ελληνικά με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει το google search ελληνικά όταν του μιλάω ή να μη γράφει ελληνικά στα sms και στο viber όταν μιλάω. Τα αγγλικά λειτουργούν κανονικά όμως. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20530/ Συνήθως τα ελληνικά τα έχουν πριν τα Turkce αλλά εμένα δεν τα έχει καθόλου. Δοκίμασα να βάλω τη γλώσσα του τηλεφώνου στα ελληνικά…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20515/ Το έχω. Κάτι με τις ρυθμίσεις μάλλον θα έχει να κάνει. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν έχει την ελληνική γλώσσα
-
Το τσέκαρα και αυτό. Τζίφος
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20508/ Τα Ελληνικά για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν σε μένα. Κοίταξα μία μία τις γλώσσες σε αυτό το μενού. Υπάρχουν στο search language και τα έχω επιλέξει, αλλά όχι στο voice. Τι να πω... Μήπως υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω?
-
ΕΡΩΤΗΣΗ
Μήνυμαοκ, το βρήκα
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20503/ εδώ στο languages κοιτάω αλλά τα ελληνικά δεν υπάρχουν. Επίσης έχω βάλει και σαν γλώσσα αναζήτησης τα ελληνικά και δοκίμασα να αλλάξω και τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά (αν και με βολεύουν τα αγγλικά γιατί τα έχω συνηθίσει) αλλά πάλι τίποτα.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΜήνυμαΞέρει κάποιος πως ή με ποια εφαρμογή προσθέτω το μικρόφωνο σε viber, sms κλπ που του μιλάς και γράφει αντί να πληκτρολογείς? Κάτι σαν το μικρόφωνο που έχει το google search widget
-
Αυτό ανέφερα πιο πάνω στον gkalen. Δεν υπάρχουν καθόλου τα ελληνικά εκεί για να τα επιλέξω. Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρεις πως ή με ποια εφαρμογή βάζω το μικρόφωνο στο viber, sms κλπ που του μιλάω και γράγει?
-
Όχι μια χαρά τα γράφει και στα ελληνικά. Έχει ένας φίλος στο kenzo με official stable rom (που δεν έχει τα ελληνικά σαν γλώσσα καθόλου) και το έχουμε δοκιμάσει πολλάκις
-
@gkalen σε hennessy στο voice input δε μου έχει τα ελληνικά σαν γλώσσα επιλογής οπότε και στο google search widget όταν του μιλάω ελληνικά δε γράφει. Μόνο αγγλικά γράφει και απαντάει. Επίσης αν ξέρεις πως ή με ποια εφαρμογή μπορώ να προσθέσω το speech to text σε viber, sms κλπ Υ.Γ. Στο κινητό μου έχω τα αγγλικά ως γλώσσα διότι με βολεύει, αλλά και στα ελληνικά να το γυρίσω η γλώσσα δεν υπάρχει στο voice input
-
@maltain77 τι εννοείς κινέζικο youtube? Κι εγώ hennessy έχω και στη rom του gkalen δεν υπάρχει κινέζικο youtube νομίζω. Το youtube που έχω σαν εφαρμογή το κατέβασα από το playstore @jimarios για το clean zip γράφει ο gkalen τι είναι και τι κάνει στην πρώτη σελίδα αυτού του thread κάτω από τις οδηγίες εγκατάστασης των rom
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔε μου το είχες πει Μασημένη τροφή θέλω με αυτά τα πράγματα. Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
chief - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠάλι το nexus βλέπει