Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Παιδιά ήδη απο το 1ο βήμα του οδηγού έχω κολλήσει.
Έχω κατεβάσει developer rom(6.9.22 - 6.9.29 Δοκίμασα και τις 2) την βάζω μέσα στην συσκευή, την επιλέγω απο το updater και μου γράφει "can't verify update".
Δοκίμασα και μετονομασία σε update.zip και σε πιο μικρό όνομα αλλά πάλι τίποτα.
Πατώντας vol. up + power μου βγάζει την πρώτη εικόνα και εν συνεχεία πατώντας recovery την δεύτερη :
Το pc μου είναι παλιό πάλι με windows xp 32bit και παρόλο που έχω περάσει MiPhone - MiPCSuite - adb drivers δεν λέει να το αναγνωρίσει όταν το συνδέω μετα την δεύτερη εικόνα ενώ όταν το σύνδεσα σε fastboot για να δώ για κλειδωμένο bootloader το έβλεπε κανονικά.
Το κινητό παιδιά είναι το Redmi 3 Pro και φοράει MIUI 7.5 Stable, 7.5.2.0(LAICNDE).
Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ. -
-
Για να ξεκλειδώσει o bootloader θέλει official developer. Αυτές οι dev rom που κατέβασες είναι official? Εδώ θα βρεις τις official. (πρόσεξε να κατεβάσεις τη σωστή για το κινητό σου). Αν αυτή η rom που έχεις πάνω τώρα δεν είναι official τότε δε μπορείς να περάσεις την official dev από τον updaterWinners find a way, losers find an excuse
-
@sm0k3
Δώσε φωτογραφία από το about phone. Και πες τι θέλει να κάνεις. Στην πρώτη φωτογραφία έχεις μπει σε EDL λειτουργία και μόνο με fastboot rom μέσω του XiaoMiFlash θα περάσεις rom. Και στην δεύτερη φωτογραφία είσαι σε recovery λειτουργία το οποίο δουλεύει μόνο με το MiPc Suite.
Συμβουλή σταμάτα ότι κάνεις και περίμενε βοήθεια από τους moderator. -
-
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα μόλις την ελληνική ρομ ακολουθόντας τις οδηγίες που μου δώσατε, όλα καλά αλλά μία απορία την έχω, όλες οι κινέζικες εφαρμογές που υπήρχαν πριν παραμένουν, είναι φυσιολογικό αυτό και πρέπει να τις σβήσω μόνος ?????
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, προσπαθώ να περάσω dev rom έτσι ώστε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα για ξεκλείδωμα και ναι απο το επίσημο site τις κατεβάζω. Το κινητό είναι redmi 3 pro και επιλέγω απο υη λίστα μοντέλων Redmi 3/Prime(ελπίζω να είναι το σωστό)
Φώτο απο το about phone : -
Ο/H nikhtas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα μόλις την ελληνική ρομ ακολουθόντας τις οδηγίες που μου δώσατε, όλα καλά αλλά μία απορία την έχω, όλες οι κινέζικες εφαρμογές που υπήρχαν πριν παραμένουν, είναι φυσιολογικό αυτό και πρέπει να τις σβήσω μόνος ?????
-
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Το κινητό είναι redmi 3 pro και επιλέγω απο υη λίστα μοντέλων Redmi 3/Prime(ελπίζω να είναι το σωστό)
Winners find a way, losers find an excuse -
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα