Μην λέτε μόνο σφάλμα το wipe... Γράψτε και το σφάλμα να το λύσουμε...Ο/H nikhtas έγραψε:
σφάλμα πάλι στο wipe
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H nikhtas έγραψε:
Ο/H nikhtas έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα μόλις την ελληνική ρομ ακολουθόντας τις οδηγίες που μου δώσατε, όλα καλά αλλά μία απορία την έχω, όλες οι κινέζικες εφαρμογές που υπήρχαν πριν παραμένουν, είναι φυσιολογικό αυτό και πρέπει να τις σβήσω μόνος ?????
@nikhtas
Διάβασε από εδώ και κάτω δοκίμασε ότι λέει ο lallasgr: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. -
Ρε παιδιά μήπως να πάω πρώτα στήν τελευταία stable(όπως μου έρχεται το update) και μετά να δοκιμάσω να πάω σε developer;
Συνέχεια "Can't verify update" μου βγάζει.
Έχω δοκιμάσει μετονομασία σε update.zip, έχω δοκιμάσει να είναι χύμα το αρχείο στον internal - να είναι σε φάκελο Root Directory - να ειναι στο φάκελο downloaded_rom και πάλι τίποτα.
Συνέχεια το ίδιο error. -
Χωρίς να είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω, εμπειρικά και μόνο επειδή φαίνεται να έχεις official rom από τη στιγμή που σου βγάζει αναβαθμίσεις, δοκίμασε να κάνεις την αναβάθμιση που σου βγάζει και μετά να περάσεις την developer μεσω του updater. Το είχα κάνει κι εγώ σε άλλο κινητό και έπιασε. Φρόντισε μόνο να κατεβάσεις τη σωστή developer γι αυτό το κινητόWinners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Ρε παιδιά μήπως να πάω πρώτα στήν τελευταία stable(όπως μου έρχεται το update) και μετά να δοκιμάσω να πάω σε developer;
Συνέχεια "Can't verify update" μου βγάζει.
Έχω δοκιμάσει μετονομασία σε update.zip, έχω δοκιμάσει να είναι χύμα το αρχείο στον internal - να είναι σε φάκελο Root Directory - να ειναι στο φάκελο downloaded_rom και πάλι τίποτα.
Συνέχεια το ίδιο error.
Σύνδεσε το κινητό σου με PC και μπες στο mi PC suite και δες αν υπάρχει αναβάθμιση από εκεί αν ναι κάνε την .
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έκανα κανονικά το update σε 8.0.2.0 China Stable και πάλι τίποτα, πάλι όταν πάω να περάσω developer(είτε china είτε global) πάλι τα ίδια "Can't verify update" δεν με αφήνει να περάσω developer rom με τίποτα.
Τι άλλο να κάνω; Έχω απελπιστεί. -
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Βρες και βάλε την 6.8.18
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H chief έγραψε:
-
Καλησπέρααα!
Ένας φίλος αγόρασε το kenzo και μου το έφερε για setάρισμα ελληνικών. Δεν τον ενδιαφέρει το root. Ήρθε με MIUI 7 global stable έμοιαζε, μου έβγαλε αναβάθμιση, την έκανα και τώρα είναι με MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.5.0 (LHOMIDG), όμως ντεν έκι ελίνικος... Είναι απαραίτητο το ξεκλείδωμα; Αν ναι, τίποτα unofficial υπάρχει ;Xiaomi Mi 6 (6/64) -
You may think you can fly - but you better not try
-
Ξέρεις τι σκέφτομαι; Δεν θέλω να τον ζαλίζουν ειδοποιήσεις κάθε βδομάδα για update... Από μετάφραση πως πάει; Είχα ακούσει για 35% κάπου. Ακόμα εκεί παίζει; Τέλος να πω ότι είχα προσπαθήσει να ξεκλειδώσω χωρίς επιτυχία το Mi 4c (κλασσική περίπτωση
) στις 04/09. Άρα έχω account με άδεια. Άρα να προσπαθούσα να ξεκλειδώσω και να παιρνούσα την @gkalen stable χωρίς root;
Xiaomi Mi 6 (6/64)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα