Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 459.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΈκανα αίτηση για να πάρω άδεια να ξεκλειδώσω το bootloader. Ποιο mi max είναι αυτό το κινητό? (Helium ή Hydrogen)
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
chief - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΘέλω να περάσω ελληνική rom σε ένα xiaomi. Σας επισυνάπτω το about του κινητού. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι και που θα βρω οδηγίες για να ξεκλειδώσω το bootloader και να φλασάρω ελληνική rom για πρώτη φορά? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51864/
-
@gkalen 15 κλικ από το 0 μέχρι να τερματίσει σε όλα (βίντεο, μουσική, youtube, ραδιόφωνο). Έχω την εντύπωση ότι μεταξύ των κλικ δεν αλλάζει ιδιαίτερα ο ήχος από το 4 στο 5 π.χ. κ.ο.κ. γι αυτό και ο ήχος στο πρώτο κλικ είναι τόσο δυνατός. Προσωπική άποψη πάντα...
-
Παράθεση από gkalen: “Ναι , θα υπάρχουν όλες οι νέες ρομς στο πρώτο ποστ και θα υπάρχουν και μέσα στις σελίδες του τοπικ , όπως αυτές που βάζω τώρα .... ” Super! Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από τη rom. Υπάρχει τρόπος να μειώσω την ένταση του ήχου στα media στην τελευταία σκάλα πριν το mute?
-
@gkalen Αναβαθμίσεις ή καινούριες rom θα τις ανεβάζεις σε αυτό το thread στην πρώτη σελίδα?
-
Τη stable 8.0.2.0 by gkalen έβαλα κι εγώ χτες. Πρώτες εντυπώσεις super ύστερα από λιώσιμο του κινητού όλη τη μέρα. Η μπαταρία κρατάει περισσότερο σε σχέση με μια developer που φορούσα πριν. Μόνο ''παράπονο'' ότι ο ήχος στα media ακόμα και ένα σκαλί πριν το mute είναι πολύ δυνατά (αυτό βέβαια το είχαν όλες οι rom που έχω βάλει μέχρι στιγμής). Thanks gkalen
-
Μόλις την πέρασα κι εγώ σε hennessy. Θα επανέλθω σύντομα για εντυπώσεις...
-
Παράθεση από geoanto555: “Το κένζο κλειδωμένο το φλασάρεις σε download mode... Γίνεται ναι. ” Υποθέτω δηλαδή το hennessy όχι. Γιατί σε μερικά γίνεται και σε άλλα όχι?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chief: “μπορώ να μπω σε safe mode μέσω fastboot και από κει να φλασάρω μια official stable rom? ” Για ποιο κινητό μιλάς για το hennessy? ” Για το kenzo συγκεκριμένα αλλά και γενικά θα με ενδιέφερε. Είχ μια κουβέντα χτες με ένα φίλο και μου έλεγε αυτό το πράγμα. Δεν το αμφισβήτησα γι αυτό ρωτάω να δω αν ισχύει
-
Αν δεν έχω ξεκλειδώσει το bootloader, μπορώ να μπω σε safe mode μέσω fastboot και από κει να φλασάρω μια official stable rom?
-
Από μπαταρία πως πάτε? 1,5 μέρα max μου κρατάει. Το ξυπνητήρι ούτε σε μένα δουλεύει στο αθόρυβο
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V8_GTV-6.9.1.(Fixed) Υπάρχει τρόπος να περάσω την GTV-6.9.15 χωρίς να χάσω τα αρχεία στο κινητό μου? Κάτι σαν αναβάθμιση δηλαδή. Υπάρχει καμιά ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο? Μια χαρά λειτουργεί αυτή που έχω απλά έχω ένα θέμα με τη μπαταρία από τότε που την έβαλα. Τελείωνει αρκετά γρήγορα σε σχέση με πριν που είχα μια κινέζικη unofficial.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18935/ Χίλια ευχαριστώ παιδιά σε όλους και ειδικά στον geoanto555 και στον lallasgr. Πριν από τρεις μέρες δεν ήξερα καν τι είναι η rom σε ένα κινητό και σήμερα κατάφερα να flasharo την ελληνική με τη βοήθεια σας ξεκινώντας από το μηδέν, ξεκλειδώνοντας το bootloader κλπ, κλπ, κλπ
-
Παράθεση από geoanto555: “Πριν απ όλα κάνεις never show this.... swipe to allow modification.. Μπαινεις και κάνεις.. wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik ,cache , data ---swipe από κάτω και μετά με το βελάκι πίσω πίσω install.. κλικ στην ρομ swipe to confirm flash ” έχω κλικάρι μέχρι το data, μετά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις
-
Σορρυ που τα θέλω τόσο λιανά, αλλά είμαι λίγο άσχετος. Έχω κάνει τα βήματα μέχρι την εντολή ''adb devices'' έχοντας το κινητό ανοιχτό, οπότε στη συνέχεια πληκτρολογώ '' fastboot flash recovery twrp3 ...... img'' enter και μετά ξαναπληκτρολογώ ''fastboot reboot'' με το volume + πατημένο ενώ το κινητό είναι ήδη ανοιχτό. Σωστά?