Εννοείται οτι δεν προσπαθώ να βγάλω μάπα την rom - κόπο σου έτσι κ αλλιώς τις δικιες σου χρησιμοποιω κ σ'ευχαριστω πολυ απλά το κινητό μου δεν παίζει καλά, το σβήνω 2330 με 48% κ ανάβει μόνο του στις 8 με το ξυπνητήρι στο 50%!!! Σε idle δεν πέφτει με τπτ, σε χρήση ίντερνετ πέφτει 1%ανά 5' κ ξαφνικά ραγδαία. Τώρα έβαλα την δική σου 6.8.4 με όλα τα wipes κ χωρίς καμία επαναφορά κ είναι ακόμη πιο "σφεντονα" από απόκριση η οποία με καλύπτει πλήρως αλλά πίνει μπαταρία όπως εγω ουζα! . Θα περιμένω κάνα 2 μέρες κ θα βάλω την νέα stable σου. Μετά...... Δεν έχω ιδέα. Σήμερα θα στιψω την μπαταρία κ θα την φορτησω τέρμα. Απλά οταν είναι κατω από 20% φορτίζει αργά με 400mA,όταν είναι πάνω από 20% ξεκινα με 1,3-1,4Α.Αν το χρησιμοποιησω πχ κλησεις με BT Internet-email αφού φορτισει 2 ώρες + κ δεν βγαλω τον φορτιστή από πάνω κατα την διάρκεια, μετά εχω καλή αυτονομία. Αυτά τα ολίγα, τα φώτα σας.....Ο/H gkalen έγραψε:
Ελπίζω να στρώσει με το UPDATE ..
Το περίεργο είναι ότι δεν εχουν το ίδιο πρόβλημα drain όλοι , άλλοι λένε τα καλύτερα και σε σας το αντίθετο ..
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα