Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-459 από 459.

• Παράθεση από geoanto555: “Κλείσε το κινητό και άνοιξε το με volume - & power .. Συνέχισε με το επόμενο βήμα. ” το έκλεισα, το έβαλα σε fastboot mode με volume - & power και forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18924/

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18923/ γιατί μου βγάζει αυτό?

• Παράθεση από geoanto555: “Όπως είναι ..σε zip ” τη βάζω χύμα σε όποιο φάκελο να είναι π.χ. στα downloads ή θέλει κάπου συγκεκριμένα?

• Θα τοποθετήσω την ελληνική rom μέσα στο κινητό με τη μορφή που την κατέβασα (σαν αρχείο .zip) ή πρέπει να την κάνω unzip και να τοποθετήσω αυτό το αρχείο στο κινητό?

• Παράθεση από caeser: “Τις εκπλήξεις η Xiaomi τις κρατάει για τους αρχηγούς! ΕΥΓΕ βρε! Μπράβο! Προχώρα τώρα...! ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από chief: “Ξεκλείδωσε με τη stable κινέζικη που είχα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω τη developer rom. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να είσαι αρχηγός (chief) ” Τις εκπλήξεις η Xiaomi τις κρατάει για τους αρχηγούς! ΕΥΓΕ βρε! Μπράβο! Προχώρα τώρα...! ” Ελπίζω οι εκπλήξεις να τελειώνουν εδώ και να μη συναντήσω άλλες τώρα που πάω να φλασάρω την Ελληνική…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από chief: “Μετά από 35 ώρες ήρθε η άδεια να ξεκλειδώσω το bootloader. Φοράω αυτή τη rom Χρειάζεται να φορτώσω την κινέζικη dev όπως λένε οι οδηγίες ή να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω με αυτή? ” Μπορείς να δοκιμάσεις και με αυτή (κάποιες συσκευές έχουν ξεκλειδώσει και με stable) και αν δεν ξεκλειδώσει (σιγουρέψου όμως ότι θα ακολουθήσεις ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τον αντίστοιχο οδηγό!) μπορείς να εγκαταστήσεις την Αγγλοκινέζικη Developer rom και να δοκιμάσεις με αυτή. ” Ξεκλείδωσε μ…

• Παράθεση από caeser: “Ή είσαι ..."αρχηγός"(@chief) ή δεν είσαι! Μέσα σε 3 λεπτά πήρες 3 απαντήσεις από 3 mods αντίστοιχα! ” Αρχηγός θα είμαι αν καταφέρω μόνος μου (μόλις προχτές έμαθα τι είναι η rom σε ένα κινητό) να ξεκλειδώσω το bootloader και να περάσω κιόλας την ελληνική rom.

• Μετά από 35 ώρες ήρθε η άδεια να ξεκλειδώσω το bootloader. Φοράω αυτή τη rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18884/ Χρειάζεται να φορτώσω την κινέζικη dev όπως λένε οι οδηγίες ή να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω με αυτή?

• Παράθεση από Xasta11: “εγω μόλις εβαλα σε Redmi note 3 MTK την official global dev για να έρχονται ota updates. αν θέλω να βάλω ελληνική dev πως πρέπει να φλασάρω , ΤΙ WIPE να κανω? (απο τι αταλαβα περασα τη rom qualcomm σε MTK) ” Κι εγώ το ίδιο κινητό έχω και όταν ρώτησα τα παιδιά εδώ μέσα μου είπαν ότι δεν υπάρχει global rom (ούτε dev ούτε stable) για το κινητό αυτό οπότε μάλλον έβαλες qualcomm σε MTK. Ωστόσο δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό και αν σου τρέχει κανονικά το κινητό

• Παράθεση από geoanto555: “Λογικά είναι επιβεβαίωσης αριθμού για την αίτηση. Μπες εκεί που την έκανες και δες αν σε αφήνει να ξανα κάνεις... Αν ναι έχεις θέμα.. Χρέωση δεν υπάρχει. ” submitted. please wait for the review. Οπότε η αίτηση έχει γίνει. Ας ελπίσω να μη χρεώνομαι.

• Έκανα χτες την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και από τότε μου έχουν έρθει 3-4 μηνύματα στο κινητό από ένα 6ψηφιο αριθμό στα κινέζιοκα. Δε λένε τίποτα το σημαντικό (τα μέτεφρασα στο google translate). Θα χρεωθώ γι αυτά τα μηνύματα?

• Παιδιά έχω κι εγώ πρόβλημα με το playstore. Είχα μια unofficial rom η οποία μου πέταγε κάτι διαφημίσεις κάθε φορά που ξεκλείδωνα το κινητό όταν αυτό ήταν συνδεδεμένο στο ίντερνετ και αποφάσισα να βάλω την ελληνική. Για τις 10 αυτές μέρες που θα μου πάρει να ξεκλειδώσω το bootloader αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμιση της rom για να διορθωθεί το πρόβλημα και μέσω του mi pc suite πέρασα αυτή την κινέζικη rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18852/ Όλα καλά μόνο που δε μπορώ να εγκαταστήσω …

• Μία τελευταία ερώτηση και sorry που σας έχω πρήξει. Διαβάζω τη διαδικασία ξεκλειδώματος που μου έστειλες πιο πάνω. Αν καταλαβαίνω καλά θα εγκαταστήσω μια κινέζικη developer rom στο κινητό και ακολουθώντας τη διαδικασίαθα ξεκλειδώσει σε 10 δευτερόλεπτα χωρίς να χρειαστεί να μπω στο κινέζικο site και να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος?

• Επειδή είναι χρονοβόρο να ξεκλειδώσω το bootloader (ίσως το κάνω στο μέλλον για να περάσω ελληνική rom) υπάρχει κάποια global stable έκδοση? Ένας φίλος πριν μια εβδομάδα (χωρίς να έχει ξεκλειδώσει το bootloader) κατέβασε την Global Stable (V7.1.8.0), την πέρασε κανονικά. Αυτός έχεις το redmi note3 pro kenzo. Μπορώ να περάσω κι εγώ την ίδια ή υπάρχει άλλη αντίστοιχη για το δικό μου? Έχω το redmi note 3 hennessy

• Οκ, θα αλλάξω rom τελικά. Μια τελευταία ερώτηση. Όταν παρήγγειλα το κινητό τους ζήτησα να μου το στείλουν ρουταρισμένο. Ενδέχεται σε αυτή την περίπτωση να μην χρειάζεται να τους ζητήσω να ξεκελιδώσουν το bootloader και αν ναι ποια διαδικασία ακολουθώ για να αλλάξω τη rom. Αν πάλι είναι κλειδωμένο το bootloader και δοκιμάσω να αλλάξω rom απλά δε θα πάρει την καινούρια ή θα έχω πρόβλημα με τη συσκευή μετά?

• Το κινητό το έχω 7 μήνες και μόλις χτες ξεκίνησε να μου το κάνει αυτό. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του προεγκατεστημενου browser διότι αρκετές φορές τον βλέπω να τρέχει στο background και μάλιστα να έχουν ανοίξει 5-6 tab αγνώστου προελεύσεως. Σταμάτησα τη λειτουργία του βέβαια αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα. Να προσθέσω επίσης ότι κατέβασα το malwarebytes από το google play και αφού το έτρεξα μου έβγαλε ένα threat το οποίο όμως δεν μπορεί να το διαγράψει διότι δεν το αφήνει το downl…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18722/

• Παιδιά κόλλησα μια μαλακία κι εγώ και όταν έχω ανοιχτό το wi-fi ή τα δεδομένα, κάθε φορά που ξεκλειδώνω το κινητό μου πετάει διαφημίσεις σαν αυτή πιο πάνω. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?