Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.
-
Καλησπέρα.Ισως μελλοντικός κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού..Κάποιοι χρήστες ανέφεραν αυτό.Υπαρχει κάποιος τρόπος πχ για να αποφυγω κάποια ελατωματικη παρτίδα; If you ever get this glitchy screen there's a high chance that your device is going to get hard bricked soon. The glitches usually get accompanied by system reboots or reboots to fastboot. We still haven't determined what exactly leads to a brick. All reports so far have been from users on stock MIUI 12.5.x or MIUI 12.5.x based custom RO…
-
Παράθεση από lefesta: “Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Πέρασα pitchblack-recovery και μετά pixelsexpirence plus a11 Στάλθηκε από το M2012K11C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τίποτα.Σα φλασομανης και γω,εχω περάσει απο αυτό το στάδιο ουκ ολίγες φορες και ξερω το αγχωτικο συναίσθημα που καιγεσαι δίχως αύριο να το φτιαξεις χαχα.Btw πως είναι αυτή η rom σε smoothness και customization;Εχω δοκιμάσει πολλές στο whyred αλλα όχι αυτήν... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lefesta: “Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα(συγνώμη για την κατάχρηση) Μετά από 3 χρόνια που είχε η γυναίκα μου το mi 8 lite και με αφορμή ότι πήρε καινούργιο Ξεκλείδωσα bootloader και πέρασα το TWRP της συσκευής έκανα ότι έγραφε ο οδηγός εκνα και FORMAT data και όταν ξαναμπηκα για να περάσω custom rom το TWRP έβγαινε κανονικά αλλά δε δουλεύει το touch παγωμένο.... Αντε ξανά από την αρχή πέρασμα νέο TWRP ξανά τα ίδια και μετά από πολλές προσπάθειες μπαίνω περνάω την ρομ ανοίγει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τόση ευαισθησία δε τη καταλαβαίνω προσωπικά. Μπαταρία δεν έχω αλλάξει ακόμα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τι σας πιάνει και αλλάζετε μπαταρίες λες και είναι κάρτες μνήμης.... Συνήθως τόσο καλή όσο η εργοστασιακή δε βγαίνει... Λογικά η μπαταρία είναι "αρκετή" για το χρόνο ζωής του κινητού...” Αν αλλαζεις roms,mods κλπ θα καταλάβεις χαχα.Υπάρχει πτώση αισθητή περίπου 20% τον χρόνο.Αλλον τον πειράζει άλλον όχι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Με λίγες φορτίσεις θα πάει καλύτερα. Σε γενικές γραμμές δεν θα είναι σαν την original αλλά δεν θα είναι και σαν τις μαϊμού που κυκλοφορούν :)” Εχω κόλλημα τρελό με την αυτονομία που να με πάρει η ευχή..Αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη μπαταρία που ανέφεραωστο #6834 από εμένα ότι θέλει!!!
-
Radio fm
ΜήνυμαΓια όποιον θέλει μια άψογη rom στα όλα της,Nusantara 3.4 (Android 11) έχει και fm radio!!!
-
Λοιπόν είπα σήμερα να κάνω ενα πείραμα.Δοκιμασα με dirty flash (wipe system,vendor,caches) Nusantara 3.4 απο Arrow OS που είχα.Πληροφορώ ότι όχι μόνο έκατσε τέλεια χωρίς καν factory reset...(Παρ'ολο που 1μιση χρόνο κάνω dirty flash την arrow) αλλα η rom είναι και πιο γρήγορη!!!Επίσης πολύ ωραία παραμετροποίηση με fonts οπως google sans,radio fm κλπ κλπ..Τη συνιστώ με 1000!