Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 359.

• Παράθεση από spideman3: “Διάβασα τι έγραψες ποιο πάνω σχετικά πως το βλέπει ο υπολογιστής. Πρέπει να το δει ως com 9008. Σε έστειλα ένα λινκ για το πως θα κάνεις το test point δοκίμασε με αυτή την rom. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε μου για να κανω αυτη την διαδικασια δεν πρεπει ο Μι λογαριασμος μου να ειναι Authorized ???? Εχω ηδη ανοιξει το κινητο και λογικα ειμαι ετοιμος για test point αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι ο λογαριασμος μου Authorized

• Παράθεση από spideman3: “@omek07 Τι έκανες, άνοιξε η συσκευή? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλε μου οχι δεν ανοιξε. Το μονο που μου επιτρεπει να βαλω ειναι την 9.5.13 και αθτο μονο μεσω του Pc Suite beta 3.0. Δεν ξερω τι θα κανω τωρα ??? Κατεβασα και το China PC suite οταν το συνδεω μου λεει να επιλεξω την ρομ (Παλι την 9.5.13 αν παω να βαλω πχ την 9.5.11 China δεν με αφηνει να πατησω και ετσι να γινει η εγκατασταση ) και οταν την επιλεγω μετα παει στην οθονη με το % αλλα…

• Παράθεση από georgezaf: “ερωτιση.. Για να περασουμε απο την global που δινει το κινεζομαγαζο στην china και να κανουμε το δικο μας unlock επιλεγουμε μονο clean στο mitool? ή clean και lock? Βοηθηστε λιγο σε αυτο να το ξεκαθαρισω στο μυαλο μου... Επεισης υπαρχει link που να εχουμε την china rom? Ευχαριστω.. ” Πρωτον μην κανεις την βλακεια που εκανα εγω και εβαλα να εγκατασταθει Global ρομ πανω απο China Δευτερον ΜΟΝΟ CLEAN ALL!!!

• Παράθεση από sakis112: “Αφού λοιπόν ξεκινήσει το Update καθόμαστε πίσω και αναμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει το κινητό μας στην Official rom που επιλέξαμε και να το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία μπορεί να πάρει από μισή ώρα μέχρι και 2ώρες ανάλογα την ταχύτητα download που έχουμε. Μερικές φορές μπορεί να κολλήσει το download και να νομίζουμε ότι σταμάτησε. Δεν έχει σταματήσει. Μπορεί απλά να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Server της Xiaomi. Αφήνουμε την διαδικασία να τελει…

• Παράθεση από sakis112: “Αφού λοιπόν ξεκινήσει το Update καθόμαστε πίσω και αναμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει το κινητό μας στην Official rom που επιλέξαμε και να το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία μπορεί να πάρει από μισή ώρα μέχρι και 2ώρες ανάλογα την ταχύτητα download που έχουμε. Μερικές φορές μπορεί να κολλήσει το download και να νομίζουμε ότι σταμάτησε. Δεν έχει σταματήσει. Μπορεί απλά να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Server της Xiaomi. Αφήνουμε την διαδικασία να τελει…

• ειμαι στο 50 % τωρα Τελειωσε τωρα εβγαλε πρασινο check mark και εκανε επανεκκινηση. ξαναμπηκε στο Recovery αρα δεν εκανε τιποτα

• Για να δουμε τωρα κανω flashing απο το Pc Suite 3 beta Για να με αφησει να φλασαρω πρεπει να διαλεξω την ιδια που εκανα την βλακεια δηλαδη την 9.5.13. Κατεβασα το recovery zip και τωρα το φλασαρει στο κινητο μου εχει βγαλει μπαρα αναβαθμισης για να δουμε

• Παράθεση από spideman3: “Και να κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Miflash tools Xiaomi Mi Flash Tools All Version Download | xdarom.com ” Κατεβασα το Miflash 2017.4.25.0 αλλα δεν εγινε τιποτα Τωρα καταβασα το pc suite beta 3 αλλα ειναι κινεζικο και δεν καταλαβαινω τιποτα. Τι αλλες επιλογες ρε παιδια ??? Εχω κατεβασμενη την 9.5.11 China αν δεησει ο θεος αυτη κανει ετσι ??? Εβαλα το Pc suite 3 beta τωρα η συσκευη αναγνωριζεται σαν mtp usb device

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από omek07: “Παράθεση από chrisnik: “Αφου εχεις κλειδωσει... Πως θα φλασαρεις fastboot rom??? ” Εχεις δικιο. Μπορεις να μου πεις αν υπαρχει περιπτωση να βρουμε καποιον που να εχει τον λογαριασμο για EDL ποια εινια η διαδικασια ??? ” Ας το πάρουμε από την αρχή. Το κινητό η διαχείριση συσκευών στον υπολογιστή το βλέπει? Με ποιο Mi flash tools προσπαθείς? Υπάρχει και η λύση του china mi pc suite μην απελπίζεσαι. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” …

• Παράθεση από chrisnik: “Αφου εχεις κλειδωσει... Πως θα φλασαρεις fastboot rom??? ” Εχεις δικιο. Μπορεις να μου πεις αν υπαρχει περιπτωση να βρουμε καποιον που να εχει τον λογαριασμο για EDL ποια εινια η διαδικασια ???

• Ουτε με την 9.5.11 china εγινε τιποτα. Στο MiFlash tool εχω παλι το ιδιο error (Error boot Error)forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56701/

• Παράθεση από thodorisls: “για δες απο εδώ download ” Αυτο λεει οτι ειναι μονο 74 mb Θα περιμενω για την αλλη ρομ σε 5 λεπτα κατεβαινει

• Κατεβαζω τωρα. Πωωωωωωωωωωωωω θελει περιπου 40 λεπτα για να την κατεβασει εχουμε αλλο λινκ ?

• Παράθεση από thodorisls: “μα 9.5.13 δεν υπάρχει china? πως πηγές να κλειδώσεις με global rom? ” ειχα καταλαβει λαθος. Νομιζα οτι πρεπει να βαλω Global Παράθεση από chrisnik: “Δυστυχως.... Δεν ξερω αν καποιος απο τους διαχειριστες εχει τετοιο λογαριασμο να μπορεσεις να το βαλεις σε edl κ να το φλασαρεις.... ” Τι να πω θα περιμενω και απο τους διαχειριστες να δω τι θα μου πουν

• Παράθεση από chrisnik: “Ναι.... Στο official γινεται χαμος απο κατοχους με τετοιες περιπτωσεις που ζητανε ολοι authorization αλλα καμια απαντηση δεν εχουν παρει... Αφου το ειπαμε ενα εκατομμύριο φορες... Κλειδωμα μονο με china σε china versions κινητα... ” και τωρα δηλαδη εμεινα με την παντοφλα !!! Skata και μαζεθα τοσο καιρο τα λεφτα

• Παράθεση από thodorisls: “china η global? ” Ειχα China και επειδη ηθελα να το ξεκελιδωσω με τον δικο μου λογαριασμο πηγα να βαλω την 9.5.13 για να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω παλι με τον δικο μου λογαριασμο.

• Παράθεση από chrisnik: “Φιλε μου δυστυχως ουτε με test point θα το καταφερεις... Ειναι κλειδωμενο κ αυτο κ πρεπει να εχεις λογαριασμο με έγκριση απο την xiaomi για να το φλασαρεις..... Ελπιζω να μπορεσει καποιος να σε βοηθησει... ” Ωχ σοβαρα τωρα ??? Εισαι σιγουρος γι αυτο ???

• το miflash βλεπει το κινητο αλλα οταν παω να flasaro την 9.5.13 που φλασαρα πριν (αλλα εκανα την βλακεια και επελεξα το clean all and lock) μου βγαζει error boot error με βλςεπω να πρεπει να παω με test point για να φλασαρω παλι το κινητο

• Παράθεση από thodorisls: “είναι κλειδωμένος ή ξεκλειδωτος ο bootloader? @omek07 ” Για να μην ανοιγει ειναι κλειδωμενος. Τσεκαρα ειναι κλειδωμενος

• Παράθεση από spideman3: “Να μην ξεχάσεις κάτω δεξιά το clean all να τσεκαρεις. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θελει clean all ή clean all and lock ? Εκανα β@λακ@εια εβαλα clean all and unlock μαλλον παω για μπρικαρισμα Το μπρικαρα και τωρα ??? Μπαινει fastboot αλλα οταν παω να φλασαρω λεει error boot error και τωρα παω να ξεκειδωσω και μου βγαζει αυτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56700/ Τωρα τι κανω εμεινα με παντοφλα στα χερια ?