Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 668.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Και τι διορθώνει ακριβώς ?” Το πρόβλημα με τις gcam στις 2 τελευταίες developer rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lefesta: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από lefesta: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Εμένα που δεν έχω πλέον κιόλας τα patches(λόγω του θέματος με το απαλευτο min brightness γενικά..αντί αυτών,έχω το customiuizer)μετά απο εγκατάσταση κάποιου magisk nodule,άλλο mod,xposed module κλπ παθαίνει κάτι παρόμοιο.Δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές ούτε το wifi.Αλλά μετά απο επανεκκίνηση,όλα κομπλέ κάθε φορά.” Καλημέρα φίλε, μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα για την χρήση του custimiuizer, κάπο…
-
Παράθεση από lefesta: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Εμένα που δεν έχω πλέον κιόλας τα patches(λόγω του θέματος με το απαλευτο min brightness γενικά..αντί αυτών,έχω το customiuizer)μετά απο εγκατάσταση κάποιου magisk nodule,άλλο mod,xposed module κλπ παθαίνει κάτι παρόμοιο.Δεν ανοίγουν καν οι εφαρμογές ούτε το wifi.Αλλά μετά απο επανεκκίνηση,όλα κομπλέ κάθε φορά.” Καλημέρα φίλε, μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα για την χρήση του custimiuizer, κάποια settings που να δουλεύουν σε γενικές γραμμές (το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “Παράθεση από Kostas_kanal: “Με αυτά σου δουλεύουν όλες οι gcams και στην 9.8.29; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα με οποια gcam και να δοκιμασα και με official beta ή stable miui rom και με custom miui rom. τωρα στην 9.8.29 εχω rom απο xiaomi.eu που ομως νομιζω εχει το ιδιο source με την xtrv αλλα αν υπαρχει λογος να βαλω xtrv για δοκιμη πες μου υποψιν δεν εχω κανενα αλλο mod για καμερα (πχ μεσω magisk κτλ)” δηλαδή στ…
-
Αφού έφτασες ως την πηγή,γιατί δε φλασάρεις απλά το magisk?Μετά απλά με την εφαρμογή build.prop editor αλλάζεις την τιμή από την γνωστή σειρά HAL3.... από 0 σε 1.Μετά δοκίμασε να ξανακάνεις unroot και ίσως λογικά μείνει το camera2api.Αν και άκουσα υπάρχει και τρόπος χωρίς root μεσω PC.https://youtu.be/CKXeSAlFobA
-
Παράθεση από maikmaik: “Εγώ έχω αυτά στο system και στο vendor build.prop persist.vendor.camera.eis.enable=1 persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.camera.HAL3.enabled=1 Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Μπαα,τα πρόσθεσα αλλά τίποτα.Αυτό μου είπε το παιδί που είπε θα το κάνει σε zip μορφή. "Take camera hw and mm dependencies from any vendor older than 9.8.8" Αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί..
-
Παράθεση από maikmaik: “@Kostas_kanal Όσο πάνε χειροτερεύουν τα πράγματα. Αφαίρεσε πρώτα όλα τα camera modules από το magisk. (Σε μένα όταν τα έχω στην 9.8.22 μου λέει ότι έχω μόνο 5 mpx back κάμερα.) Μετά δοκίμασε αυτήν μέχρι στιγμής μου δουλεύει. MEGA Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Πάπαλα και αυτή.Μήπως θέλει να πειράξω τίποτα στο vendor?Περιμένω απο ένα παιδί στο telegram να μου κάνει flashable zip τα απαραίτητα αρχεία απο το vendor της 9.8.9 Μόλις είναι έτοιμο,θα σας το δώσω εδώ.Όσο κα…
-
Μη ξεχνάμε και το ενδεχόμενο να το έκανε αυτό επίτηδες η xiaomi για να μη μπορεί ο κόσμος να βγάζει αξιοπρεπέστατες φώτο.Πχ εγώ που είμαι root,έχω σε σχέση με ένα stock RN5 3x καλύτερη οθόνη,3x καλύτερο ήχο παντού και 3x καλύτερη κάμερα.Πιστεύω ότι κάτι μας μαγειρεύουν (βλέπε χρόνους αναμονής ξεκλ. BL) στο τέλος θα πάρει τα χνάρια της huawei να μη μας αφήνει καν έτσι ώστε να μη βελτιώνεις το κινητό και να αναγκάζεσαι να πάρεις καινούριο.Μήπως βρήκε κανείς καμιά working gcam;Η προηγούμενη δε μου …
-
Καλησπέρα σε όλους. Ερώτησις:@UserXP υπάρχει πιθανότητα τα patches να βγουν και για την τελευταία stable?Με ρωτάνε τα παιδιά στο telegram..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Apostolos Blekas: “ναι την xtrv εννοούσα . το mdroid από xda θα το βρω? και εκείνο Android 6 είναι gcam θα χρειαστεί να τρέξω και εκείνο το zip από twrp πριν το βάλω?” Μπες και θα στα πούμε όλα εδώ SonicBSV Official Group Markw,X00T Telegram: Contact @SonicStarK