Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 255.
-
Παληκαρια με mi3 βοηθήστε τον tom222.Φιλε εχω αλλο τηλ και σου ειπα γενικα τι μπορει να σε βοηθήσει.ψαξε στο mi3 στο φορουμ υπαρχουν πιστευω οδηγεί για ολα
-
Tom222 πήγαινε recovery και κανε full wipe.Ισως στρώσει. Κοιτα μηπως θες και φόρτιση
-
Πατα το κουμπι ον- οφ συνέχεια μεχρι να κλείσει και μετα ανοιξε το παλι
-
τη βοηθεια σας παρακαλω sos
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια το κινητο λεω για διαγραφη.Και λεω νομιζω γιατι κατι ειχα κανει παλια αλλα δεν θυμαμαι ακριβως και δεν μπορω και να δοκιμασω για να βοηθησω παραπανω.Ψαξε το ισως κατι βγαλεις η ελπιζω καποιος αλλος να βοηθησει παραπανω
-
τη βοηθεια σας παρακαλω sos
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν πας σε αυτον τον λογαριασμο που εχεις τωρα και κατεβασεις την σελιδα κατω εχει επιλογη διαγραφης.Νομιζω πως αν κανεις διαγραφη σε ρωταει στο τηλ η γενικα.δοκιμασε το.
-
Επειδη επεσε στα χερια μου το 1s ( το δικο μου ειναι το απλο) και επειδη τελικα το αγορασα για την κοπελια μου διαπιστωσα και εγω το εκνευριστικο φαινόμενο του fc. Κατι που ουτε κατα τύχη δεν ειχε συμβεί στο απλο ρυζι.Φυσικα τα νευρα κροσια κλπ κλπ.Λοιπον μετα απο πολλες εγκαταστασεις, αμετρητα wipes εργοστασιακες ρυθμισεις κλπ κλπ εκανα μια τρυπα στο νερο.Είμουνα ετοιμος για εγκατασταση απο fastboot. Κατι ομως με γαργαλούσε για καποια ακομα ψαξίματα και τελικα πηγα απλος και αλλαξα την κατάληξη…
-
Ηχος Εκκινησης κινητου
cas21 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠιστεύω είναι θέμα bootanimation.Η miui μαλλον δεν εχει.Μπορείς βέβαια να αλλάξεις το bootanimation ,αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικος λόγος.
-
Kαι στην 3.20 χάνεται το twrp recovery.Απλος το αναφέρω.Το ξαναβαλα με τον θειο. Και η σελιδα για το ota update δεν δουλευει
-
Μπραβο, και ειμαι σιγουρος συντομοτατα στα 3000 μελη.Προσωπικά θελω να ευχαριστήσω τον andmin που εκανε το ξεκινημα και σταματησα να ζηλευω τις αλλες χωρες που ειχαν miui- forum.Και φυσικα ολο το επιτελειο που σπαταλαει τοσο χρονο για να εχουμε οτι καλυτερο για τα κινητα μας.
-
Με το all-in app2sd (final to sd παλαια)και δεν χρειάζεται να κανεις την καρτα partition.Αλλα σε καθε αναβαθμιση θα πρεπει να κανεις η εγκατασταση καθε προγραμματος απο την αρχή η να την μεταφερεις πριν στο τηλ και μετα παλι στην sd.
-
Κανε την ψυχη σου πετρα και παράγγειλε το mi4 να δουμε τι θα σου πει μετα, και για sanpdragon και για ram και για ολα τα αλλα.Πάντως το οκ google μπορεις να το βαλεις αν και πραγματικα δεν βλεπω τεράστια χρησιμότητα. Υ.Γ και ο μεγαλος μου πληροφορικη και δίκτυα σπουδαζει στην Ναυπακτο αλλα ακομα μαλλον του την λεω παρα το αντίθετο.
-
Για κιτ- κατ στο ρυζακι δυστυχώς θα κάνεις υπομονή. Τα μάθαμε τα παντα (εγω τα μεγάλωσα με οτι εχει σχέση με τεχνολογίες )και μας την λενε κιολας.
-
Και σε μενα απενεργοποιηθηκε το ΤWRP(hongmi) και το ξαναφλασαρα απο mobileuncle.