Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 255.
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΚαλοριζικο
-
Χρηστες red rice
ΜήνυμαΕχεις πάει στις ρυθμισεις,δικτυα κινητης,προτιμωμενος τυπος δικτυου, να βαλεις 3g?Νομιζω μονο στην πρωτη σιμ γίνεται.
-
Ποιό GPS για το Hongmi ?
ΜήνυμαΔουλευω το navigon καιρο.Δεν μου εκανε κατι τετοιο μεχρι τωρα.Θα το ψαξω.Σιγουρα δεν πατησες και κατι αλλο? Για τους δορυφορους πρεπει " εισαι σε ανοιχτό χώρο. Με την τελευταια ρομ στο hongmi τους πιάνει αμεσως.Ειναι εξαιρετικό προγραμμα και περιεχει μεχρι τα πιο μικρα δρομακια σε σχεση με αλλα που εχω δοκιμαση
-
Antutu score από τα xiaomi
cas21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚολλα και αυτο και καναμε φλος.
-
Εννοω καθαρη εγκατασταση. Foul wipe κλπ.Μαλλον παλαιοτερες εγκαταστασεις εχουν αφησει προβληματα.Υπαρχει οδηγος.
-
Για ποιες διαφημισεις λες? Σε σαιτ? Η σου πεταγονται στο τηλ.Στο πρωτο δεν κανεις τιποτα γιατι με add free θα εχεις προβληματα.Στην δευτερη περιπτωση κατι εχεις βαλει ( προγραμμα)και στις πεταει.Καλο θα ειναι να καθαρισεις το τηλ και μετα να βαλεις την ρομ.Νομιζω θα δεις διαφορα μεγαλη.
-
Λοιπον η ρομ ειναι απλα καταπληκτικη.!!!!!!!! Δοκίμασα τα παντα και ολα πανε σφαιρα και χωρις προβληματα.Τρομερη εντύπωση μου εκανε πως οταν πηγα να βαθμονομησω την πυξιδα το gps επιασε αμεσως σημα ( πειραξατε κατι?) Ακομα και το mail που δεν το δουλευω και συνήθως το σβηνω αμεσως δουλεψε μια χαρα φτιαχνοντας λογαριασμο gmail. Antutu με ολα ανοιχτα: φουλ οθονη δυο σιμ Bluetooth και gps 16411 και χωρις εκκαθαριση ραμ. Με ολα τα πσραπανω κλειστα
-
Πολλη καλή η επισήμανση του φιλου tora33. Πραγματικα ειναι καλυτερο να μην σβήνουνε τιποτα και σαν εναλλακτικη του τροπου που παρουσιασε με μεταφορα του αρχειου μπορουμε απλος να μετανομασουμε το αρχειο *.apk σε *.apl παραδειγμα και αν μας βγει προβλημα το επαναφερουμε μετα στην αρχικη μορφη χωρις προβλημα.Σαν σκεψη το να πειραξουμε το αρχειο zip της ρομ δεν μου φαινεται καλο γιατι παρα πολλοί ειναι εντελως αρχαριοι και θα μπλεξουν.
-
Mε αφορμη το προβλημα που παρουσιαστηκε στην 3.11 στο hongmi, σκεφτηκα να φτιαξω αυτον τον οδηγο που θα βοηθησει να βγαζουμε απο την ρομ, η και να βαζουμε προγραμματα που χρειαζομαστε η το αντιθετο (παντα με δικια σας ευθυνη σε περιπτωση καποιου λαθους). Bεβαια ο κατασκευαστης για την εκαστοτε ρομ εχει διαλεξει μια σειρα προγραμματων που πιστευει εξυπηρετουν καλυτερα, αλλα καλο ειναι να ξερουμε να πειραζουμε και μονοι μας τα πραγματα για ενα αναλογο προβλημα οπως πχ προεκυψε στο hongmi. Προυποθε…
-
Εγω με twrp ειμαι και κανενα προβλημα.Το μονο που μπορω να σκεφτω γιατι μιλαμε για τα ιδια τηλέφωνα ειναι το τι εχουμε κανει ο καθενας μας στο δικο του και αφηνει ιχνη.αν λεω βλακειες διορθωστε με.Στο desire που ειχα πριν καθε εγκατασταση ετρεχα ενα φλασακι που εκανε foul wipe και καθαριζε τελειως(????) το κινητο.Ισως να παιζει κατι τετοιο.Οι πιο εμπειροι ας μας φωτισουν
-
Ολα καλα! Κανενα προβλημα εκτος απο τα κινεζικα στα θεματα που εξαφανιζονται μετα απο εκκαθαριση δεδομενων,αλλα μετα ξαναβγαινουν
-
Ειμαι μεσα!!!
-
Θεματα οκ.πυξιδα οκ.gracie
-
Για το hongmi δεν δουλευει η πυξιδα και τα θεματα εχουν κινεζικα.Αν δεν βρεθει αλλος με περισσοτερες γνωσεις και πειρα νομιζω μπορω να βοηθήσω σαν beta tester.
-
Μια χαρα ειναι.Ολα παιζουν καλα.Κανενα απο τα προβληματα που διαβασα.Αν μου βγει κατι θα το γραψω αμεσως.Και το recovery (twrp) ok.
-
Λοιπον ανεβαινει η πρωτη για hongmi χτες βραδυ κανω εγκατασταση και παω για τουφες.Ξυπναω και τι να δω.Τον κακο χαμο.Αναφορες για προβληματικη ρομ.Για τηλεφωνα που δεν ανοιγουν η που εχουν τρομερα προβληματα.Εγω την κρατησα για δοκιμη και ολα ειναι αψογα.Με την μικρη μου εμπειρια εχω την odexed.Ανεβαζω εικονες.Το μονο ερωτημα στους πολλη εμπειρους.Πρεπει στην επομενη να κανω εκκαθαριση και μετα εγκατασταση η απλο update.Μηπως εχω κανα παρατραγουδο επειδη αναφερθηκε το αρχειο της ρομ προβληματικο
-
Ακόμα καμία.Θα βγεί καινούργια. Εγώ και ο άλλος φίλος καναμέ update χτές και μετά ανακοινωθηκε πώς το αρχείο έχει πρόβλημα.του φίλου του έκανε προβλήματα εμένα δεν φαίνεται κάτι ευτυχώς
-
Λοιπόν με το που ανέβηκε το αρχείο ( το πρώτο χτές βραδυ) το πέρασα με update. Πέρασε κανονικά και κανονικά δουλεύει και το twrp.Επειδη όμως όπως γράφτηκε το αρχείο είναι με προβλήματα τι πρεπει να κανω μόλις ανέβει το καινούργιο? Προχωραω κανονικά η πρέπει να κάνω κάτι αλλο μην έχω άσχημες εκπλήξεις.