Ο μικρός σου ζήτησε χρήματα για sygic? Δεν νομιζω... Κάπου θα βρήκε και θα κατέβασε το κατάλληλο .apk. Άρα... έχεις τη λύση μες το σπίτι σου. Ρώτησέ τον!
Αυτό που εννοώ κατά βάση, είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν κάποια sites που δίνουν "σπασμένα" apk's σε σχεδόν όλα τα προγράμματα που στο google play πρέπει να τα πληρώσεις. Ωστόσο δεν ξέρω κάτι περισσότερο, αλλά για να το χρησιμοποιεί ο μικρός, είναι πιθανόν να γνωρίζει...
Γνωρίζει γνωρίζει...:) ...αλλά λείπει σε άλλη πόλη.
Μόλις επιστρέψει θα τον σβερκώσω να μου στήσει ένα ωραίο πρόγραμμα πλοήγησης...το sygic ή το navigon τα οποία από ότι έμαθα τρέχουν και με σκέτη κεραία GPS (και χωρίς data δηλαδή).
Γνωρίζει γνωρίζει...:) ...αλλά λείπει σε άλλη πόλη.
Μόλις επιστρέψει θα τον σβερκώσω να μου στήσει ένα ωραίο πρόγραμμα πλοήγησης...το sygic ή το navigon τα οποία από ότι έμαθα τρέχουν και με σκέτη κεραία GPS (και χωρίς data δηλαδή).
Σωστά έχω και τα δύο και είναι μια χαρά, με πρώτο το sygic.
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
Για πιο ψαγμένους χρήστες και γνώστες βασικών αρχών παραμετροποίησης ιδίως του sys αρχείου και με αρκετό διαθέσιμο χρόνο για να το παραμετροπιήσουν στις ανάγκες της συσκευής τους, το πρόγραμμα με τρελά γραφικά και απεικονίσεις είναι το iGO primo!
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
αν δεν θες να αγοράσει (και ούτε να βρεις ή δε μπορείς "πειραγμένο")
μπορείς να δοκιμάσεις αυτά τα free που έχουν επιλογή Openstreetmap χαρτών
(ένα από τα 3 ήθελε πληρωμή 2-3 μόνο αλλά δε θυμάμαι πιο για αυτό τα βάζω και τα 3)
δε τα έχω δοκιμάσει σε πλοήγηση γιατί το sygic κάνει μια χαρά την δουλεία του
Λοιπόν εγκατεστησα το Navigon. Χτες βράδυ δεν δούλευε διότι δεν εύρισκε δορυφόρους. Σήμερα το πρωί ξύπνησε και βρήκε δορυφόρο κανονικά. Στην αρχή τρομαξα όταν χωρίς λόγο ενεργοποιήθηκε η πίσω κάμερα κι έβγαζε κάτι μπαρμπαδελια στην οθόνη μου. Reality scanner έγραφε ψηλά. Τι είναι αυτό ρε παιδιά και πώς λειτουργεί; δεν ξέρω τι κάνει αλλά εμένα μου άρεσε αν και δεν ξέρω πως να το ενεργοποίηση μόνος μου.
Δουλευω το navigon καιρο.Δεν μου εκανε κατι τετοιο μεχρι τωρα.Θα το ψαξω.Σιγουρα δεν πατησες και κατι αλλο? Για τους δορυφορους πρεπει " εισαι σε ανοιχτό χώρο. Με την τελευταια ρομ στο hongmi τους πιάνει αμεσως.Ειναι εξαιρετικό προγραμμα και περιεχει μεχρι τα πιο μικρα δρομακια σε σχεση με αλλα που εχω δοκιμαση
Λοιπόν εγκατεστησα το Navigon. Χτες βράδυ δεν δούλευε διότι δεν εύρισκε δορυφόρους. Σήμερα το πρωί ξύπνησε και βρήκε δορυφόρο κανονικά. Στην αρχή τρομαξα όταν χωρίς λόγο ενεργοποιήθηκε η πίσω κάμερα κι έβγαζε κάτι μπαρμπαδελια στην οθόνη μου. Reality scanner έγραφε ψηλά. Τι είναι αυτό ρε παιδιά και πώς λειτουργεί; δεν ξέρω τι κάνει αλλά εμένα μου άρεσε αν και δεν ξέρω πως να το ενεργοποίηση μόνος μου.
Reality Scanner , Η επαυξημένη πραγματικότητα
Ο ¨σαρωτής της πραγματικότητας¨ διευκολύνει τις πεζές περιηγήσεις σε κάθε πόλη,
Ο reality scanner είναι η augmented reality λειτουργικότητα του Navigon.Σου δείχνει σε εικόνα από την κάμερα την τοποθεσία των POI σου, τοπωνύμια, κλπ.
Και το Reality View
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το εψαξα λιγο.Ανοιγει απο τους χαρτες.Αυτο κανει που δειχνει το βιντεακι.Μαλλον ανοιγει πατωντας πανω στο χαρτη γρηγορα και μονο μια φορα αν φυγει και παει στον χαρτη θελει επανεκκινηση.Τουλαχιστον στην δικια μου εκδοση ετσι δουλευει εκτος αν κανω κατι λαθος.