Διαφήμιση

Ποιό GPS για το Hongmi ?

• Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H Zioa έγραψε:

Με το sygic είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Για πιο ψαγμένους χρήστες και γνώστες βασικών αρχών παραμετροποίησης ιδίως του sys αρχείου και με αρκετό διαθέσιμο χρόνο για να το παραμετροπιήσουν στις ανάγκες της συσκευής τους, το πρόγραμμα με τρελά γραφικά και απεικονίσεις είναι το iGO primo!

Συμφωνώ, από τα καλύτερα προγράμματα και τρομερά παραμετροποιησιμο. Μπορείς να το βάλεις να σου κάνει και να σου λέει τα πάντα, με πραγματική και ελληνικοτατη ομιλία και όχι με ήχους σαν να είμαστε δελφίνια.
      Χρησιμοποιώ το iGo8 σε Navigon gps εδώ και 6 χρόνια. Τώρα ψάχνω να βρω άκρη με το primo για Android. Όποιος έχει κάποια "άκρη" παρακαλώ για άμεσο pm. ;)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H cas21 έγραψε:

Το εψαξα λιγο.Ανοιγει απο τους χαρτες.Αυτο κανει που δειχνει το βιντεακι.Μαλλον ανοιγει πατωντας πανω στο χαρτη γρηγορα και μονο μια φορα αν φυγει και παει στον χαρτη θελει επανεκκινηση.Τουλαχιστον στην δικια μου εκδοση ετσι δουλευει εκτος αν κανω κατι λαθος.

Δίνεις διεύθυνση , κάτω αριστερά επιλέγεις να πας με τα πόδια (όχι δεξιά με όχημα)
      Διαλέγεις μια από τις τρεις επιλογές που σου δίνει
      Και πατάς το κάτω βελάκι , ανοίγει η κάμερα , στοχεύεις με το βέλος , και βλέπεις επιλογές poi (εστιατόρια , ξενοδοχεία , συνεργεία αυτοκινήτων , ότι έχει στον κατάλογο των poi )
      Σε πορεία , πεζός η με όχημα , από το μενού έχουμε επιλογές για poi
      Images
      • navigon1.png

481,4 kB, 500×889, viewed 118 times
      • navigon2.png

88,97 kB, 500×889, viewed 127 times
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Το Navigon το έτρεχα στο παλιό κινέζικο χωρίς πρόβλημα. Στο hongmi μόλις ανοίξει ο χάρτης το πρόγραμμα κλείνει. :(
    • Διαφήμιση
    • Αν πήρες τον φάκελο από το άλλο κινητό (για να μην χάσεις προσωπικές ρυθμίσεις) , και εγκατέστησες το πρόγραμμα , ίσως υπάρχει ασυμβατότητα

• Ο/H tora33 έγραψε:

Αν πήρες τον φάκελο από το άλλο κινητό (για να μην χάσεις προσωπικές ρυθμίσεις) , και εγκατέστησες το πρόγραμμα , ίσως υπάρχει ασυμβατότητα

Όχι του έκανα εγκατάσταση από την αρχή και μετά ζήτησε 500+ Mb κατέβασμα συν τον χάρτη της Ελλάδας.
      Το ανοίγω δουλεύουν όλα τα μενού, αλλά μόλις πάω στον χάρτη τον ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο και μετά κάνει fc (κλείνει).
    • Δεν έχω το κινητό σου
      1.Δίνεις διεύθυνση , δεν του λες να κάνει πλοήγηση μέχρι να βρει δορυφόρους (για να είσαι σίγουρος ανοίγεις άλλον πλοηγό , βρίσκει δορυφόρους και μετά ανοίγεις το navigon)
      Αν δεν πιάσει

2.Τον φάκελο Navigon ονόμασέ τον π.χ. navigon1 , (δεν θα τον βλέπει )
      copy-paste ολόκληρο το navigon folder από το παλιό σου κινητό στο νέο
      Απ εγκατάσταση του nanigon από την συσκευή σου (πριν κάνε καθαρισμό δεδομένων)
      Εγκατάσταση του navigon
      Γενικά ¨:
      ((Την πρώτη φορά (σε μερικές εκδόσεις του navigon) θέλει internet (data) και όχι wifi
      Ίσως η έκδοση που έχεις να μην είναι συμβατή με την rom
      Αν το κινητό είναι 2sim (παλιά υπήρχε θέμα)
      Μόνο την πρώτη φορά θέλει να έχεις εγκατεστημένο το play store της googe (σίγουρα το έχεις)
      Ίσως φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις (π.χ. το MAPDROID)
      Αν η εγκατάσταση γίνει στην κάρτα sd , θέλει 2GB το ελάχιστο ελεύθερο χώρο
      Επανεκκίνηση σίγουρα έκανες ))

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Αν πήρες τον φάκελο από το άλλο κινητό (για να μην χάσεις προσωπικές ρυθμίσεις) , και εγκατέστησες το πρόγραμμα , ίσως υπάρχει ασυμβατότητα

Όχι του έκανα εγκατάσταση από την αρχή και μετά ζήτησε 500+ Mb κατέβασμα συν τον χάρτη της Ελλάδας.
      Το ανοίγω δουλεύουν όλα τα μενού, αλλά μόλις πάω στον χάρτη τον ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο και μετά κάνει fc (κλείνει).

Το ίδιο μου συμβαίνει και μένα με το GiniusDriver – Don’t Panic Ginius Λογισμικό πλοήγησης Ginius Driver-DP Χωρις Αναβαθμίσεις - Χάρτες Πλοήγησης - plaisio.gr. Μου το είχαν δώσει δώρο με το Sony Xperia NeoV που είχα πάρει και με είχε βολέψει απίστευτα. Κανονικά μπορείς να το εγκαταστήσεις σε μέχρι 9 συσκευές σου. Προσπαθώ από προχθες να το εγκαταστήσω στο Redmi 1S, κάνει εγκατάσταση κανονικά με τους κωδικούς μου και μόλις πατάω να ανοίξει το πρόγραμμα κάνει fc (κλέινει). Έχω σπαστεί απίστευτα... Αναγκάστηκα έκανα χθες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό από την αρχή, ξαναπέρασα την 3.11 αλλά πάλι τα ίδια...
    • Διαφήμιση
    • Αν το πήρες από το πλαίσιο , έχει εφ όρου ζωής αναβάθμιση σε χάρτες και έκδοση (εγώ έχω)
      θα έπρεπε να σου έλθει email
      Display Spoiler

Αυτό το μήνυμα απεστάλη αυτόματα για
      να επιβεβαιώσει ότι η παραγγελία σας ......... καταχωρήθηκε επιτυχώς στο Geointelligence
      e-Shop.

Μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της παραγγελία σας, τα προϊόντα που
      παραγγείλατε
      και το επιμερους και συνολικό κόστος αυτών στην διεύθυνση Geointelligence [url='www.ngi.gr']Geointelligence [url='www.ngi.gr']Geointelligence www.ngi.gr[/url][/url]
      χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό πελάτη που δημιουργήσατε για να κάνετε
      την
      παραγγελία.

Παρακαλούμε κρατήστε αυτό το e-mail στο αρχείο σας, ως απόδειξη της παραγγελίας σας. Μαζί
      με τα προϊόντα θα σας αποσταλεί και η έντυπη απόδειξη/τιμολόγιο.

Θα λάβετε νέο e-mail, αυτόματα, αν η
      κατάσταση της παραγγελία σας αλλάξει.

2012 GI. Kifisias 97, 11523 Athens : +30210 6998687,+30210 6998688 : [email protected]

Οδηγίες αναβάθμισης:
      Display Spoiler
      Οδηγίες αναβάθμισης:

Αρχικά συνδεόμαστε στο internet μέσω WiFi ή dataplan γιατί πρόκειται να
      κατεβάσουμε περίπου 50-80MB μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Στη
      συνέχεια ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

1) Πηγαίνουμε στη δεξιά καρτέλα του μενού “Ρυθμίσεις” μέσα από το Ginius – Don’t Panic και επιλέγουμε “Έλεγχος ενημερώσεων”.

2) Επιλέγουμε το “DON’T PANIC Greece 4.71” και στη συνέχεια “Κατέβασμα
      επιλεγμένων ενημερώσεων”. Θα κατέβει η εφαρμογή (περίπου 5MB) και θα
      εμφανιστεί το πλαίσιο διαλόγου για την εγκατάστασή της. Επιλέγουμε να
      γίνει αντικατάσταση της προηγούμενης έκδοσης και εγκατάσταση.

3) Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ξεκινάει το Ginius – Don’t Panic
      4.71 και περιμένουμε να κατέβουν ο νέος χάρτης Ελλάδας GeoIntelligence
      2012.09 και οι κάμερες ταχύτητας (όλα μαζί περίπου 50ΜΒ). Μόλις
      ολοκληρωθεί η λήψη των αρχείων, η εφαρμογή θα ξεκινήσει αναβαθμισμένη.

Σημαντικό: Δεν προχωράμε
      ποτέ σε αναβάθμιση του προγράμματος μέσω του android market/google
      play. Όλες οι αναβαθμίσεις λογισμικού και χάρτη θα γίνονται μέσα από το
      πρόγραμμα, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.

Ακολουθήστε το GiniusDriver - Don't Panic στο Facebook για να είστε
      πάντα ενημερωμένοι σχετικά με νέες αναβαθμίσεις, διαγωνισμούς, προσφορές
      και διάφορα τεχνολογικά νέα! facebook.com/DontPanicEdition/app_128953167177144

Καλές διαδρομές!

GeoIntelligence Team

edit
      το δικό σου είναι χωρίς αναβαθμίσεις , κοίταξε λίγο τον οδηγό , μήπως βοηθήσει
      Από τις ρυθμίσεις , έκανες έλεγχο ενημερώσεων , Επαναφορά αγορών?

• Το πρόγραμμα εγκαθίσταται κανονικά αλλά δυστυχώς δεν ανοίγει. Μόλις πάει να ξεκινήσει κλείνει...
    • Το Sygic και εμένα μόλις έκανε αναβάθμιση στο τελευταίο Update από τον Server τους, άρχισε τα FCs.
      Mε την προηγούμενη version δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Και προσοχή όταν λέω για Version δεν μιλάω για ROM αλλά για Version του προγράμματος.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • @thrillos , GiniusDriver – Don’t Panic
      πρέπει να έχεις σεταρει τη νέα συσκευή με το ίδιο google account με την παλιά (και να έχεις περάσει στην νέα και παλιά συσκευή την ίδια έκδοση , έτσι κι αλλιώς μια έκδοση έχεις)

στο mi3w έχω το sygic 13.4.2 , πάει σφαίρα με την νέα rom (αργεί πολύ λίγο να βρει δορυφόρους σε σχέση με jb)
      ((απεγκατάσταση του sygic, τον φάκελο στο κινητό και τρέχω την νέα εφαρμογή (.apk))

• Διαφήμιση
    • AΚΥΡΟ για τα προηγούμενα,
      μόλις κατέβασα την νέα Version του Sygic και τρέχει άψογα και στις 2 συσκευές μου (Ηοngmi 1 & Mi-3W)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)