Το εψαξα λιγο.Ανοιγει απο τους χαρτες.Αυτο κανει που δειχνει το βιντεακι.Μαλλον ανοιγει πατωντας πανω στο χαρτη γρηγορα και μονο μια φορα αν φυγει και παει στον χαρτη θελει επανεκκινηση.Τουλαχιστον στην δικια μου εκδοση ετσι δουλευει εκτος αν κανω κατι λαθος.
Δίνεις διεύθυνση , κάτω αριστερά επιλέγεις να πας με τα πόδια (όχι δεξιά με όχημα)
Διαλέγεις μια από τις τρεις επιλογές που σου δίνει
Και πατάς το κάτω βελάκι , ανοίγει η κάμερα , στοχεύεις με το βέλος , και βλέπεις επιλογές poi (εστιατόρια , ξενοδοχεία , συνεργεία αυτοκινήτων , ότι έχει στον κατάλογο των poi )
Σε πορεία , πεζός η με όχημα , από το μενού έχουμε επιλογές για poi
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω ξανά το reality scanner το οποίο έτσι κι αλλιώς κατά λάθος το ενεργοποίησα μερικές φορές. Τώρα δεν μπόρεσα ξανά. Έκανα αυτά που είπες αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιο βελάκι εννοείς. Έπειτα πατάω στο χάρτη αλλά δεν γίνεται τίποτε. Μου αλλάζει απλά την απεικόνιση από 3d σε 2d.
Μερικά στιγμιότυπα από το iGo Primo v2 πλήρως εξελληνισμένο με πολλές μα πάρα πολλές επιλογές. Τελικά το κατάφερα να το στήσω στο Hongmi μου και με λίγο σπρώξιμο από τον kok8. Ξαναθυμήθηκα τις παραμετροποιήσεις του διάσημου sys.txt. Το iGo Primo μιλάει σε όλα ελληνικά, λέει τις οδούς μέχρι και τους αριθμούς των οδών αν θέλεις, λέει για κάμερες ταχύτητας, pois με την συμπαθή φωνή της Αφροδίτης TTS. Μπορεί να σου μιλάει μέχρι και με το όνομά σου αν θες μια πιο προσωπική σχέση μαζί της και δεν ζηλεύει η γυναίκα σου.
Μερικά στιγμιότυπα φαίνονται φορτωμένα και πιστέψτε με δεν έχω βάλει να φαίνονται ούτε τα μισά.
Στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη θα πούμε και θα δείξουμε περισσότερα και όσοι φίλοι που θα έρθουν, ίσως καταφέρουν να το εγκαταστήσουν και αυτοί
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
με φάκελο LoquentoTTs
να δούμε την εθνική και μετά π.μ. η μάλλον εδώ
edit Download LoquendoTTS rar
στην root του κινητού , ρυθμίσεις,τοπικές,βάζεις φωνή tts π.χ. Αγγλική , επανεκκίνηση , ttsΕλληνική ,
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().