Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.

• Παράθεση από fliasios: “ξέρει κανένας τελικά τι γίνεται με το android 7 για το redmi note 4 με mtk επεξεργαστή ? έχω πάρει το miui 9 εδω και δυο εβδομαδες αλλα απο android ειμαι ακομα στο 6... developer rom εχω την MIUI 9 Global 7.9.22 ” Φίλε μου πρέπει να κάνεις root το κινητό για να κάνεις την αναβάθμιση η δεν χρειάζεται;

• Παράθεση από osalonikios: “Γιατί τέτοια κάψα με το miui 9 δεν καταλαβαίνω. Δεν σε καλύπτει το τηλέφωνο; ” Φίλε μου είναι το γαμωτο.... Όπως είπαν και άλλα παιδιά. Εγώ το κινητό το πήρα το Φεβρουάριο που μας πέρασε σαν καινούριο μοντέλο της xiaomi δεν γίνεται έτσι απλά να μας αφήνει εμάς στην απ'εξω. Γιατί να μην έχω αναβαθμίσεις εγώ;

• Παράθεση από LocoDiceGR: “Ποτε ξανα mediatek λοιπον, το πιασα. ” Αυτό κατάλαβα και εγώ φίλε. Πλέον θα το προσέχω πριν πάρω συσκευή.

• Φίλε geoanto555 με κάλυψες πλήρως. Ευχαριστώ.

• Καλημέρα... Οκ σε αυτό που λες φίλε Pechr το γιατί είναι το θέμα. Αφού και το RN4 MTK είναι καινούριο κινητό δεν μπορείς να πεις ότι έχουν περάσει τα χρόνια και το παρατησαν. Και σαν δυνατότητες το κινητό έχει πολλές, δεν γίνεται να μην μπορεί να σηκώσει την nougat έκδοση π.χ. Και στην τελική η μόνη διαφορά είναι ο επεξεργαστής με την έκδοση snapdragon αν έχω καταλάβει σωστά. Τόσο πολύ δύσκολο είναι επειδή αλλάζει ο επεξεργαστής να μην μπορούμε να πάρουμε αναβαθμίσεις;

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Stam07: “Το ξέρω ότι δεν το φόρεσε ακόμα έλεγα σε φάση custom rom. ” Οι custom ROMs βασισμένες σε MIUI, χρειάζονται sources (πηγές κώδικα) για να δημιουργηθούν. Αν αυτές δεν υπάρχουν, δεν μπορούν να δημιουργηθούν εκ του μηδενός. Κινέζικο source σε MIUI 9 για το nikel αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο Global και προσπαθούμε στις προσεχείς ημέρες να δούμε, μήπως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι με αυτό, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. ” Οκ ευχαριστώ…

• Το ξέρω ότι δεν το φόρεσε ακόμα έλεγα σε φάση custom rom.

• Καλησπερα σε ολους.... εχω το redmi note 4 mtk και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω το miui 9 και να κανω αναβαθμιση σε nougat. Εχω ψαξει αλλα επειδη εχω μπερδευτει αν μπορουσε καποιος ας δωσει τα φωτα του. ευχαριστω πολυ.