Λάθος μου. Την xtrv εννοούσα stable και συγκεκριμένα την 8.5.5Ο/H makis1024 έγραψε:
Τώρα θέλω να περάσω global stable xrtv από εδώ και ήθελα .......
Τι ρομ είναι αυτή;
Ή global θα είναι ή xtrv και τα δύο δεν γίνεται.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Από TWRP θα την περάσεις με factory reset όμως. Δεν χρειάζεται να φλασάρεις μετά lazyflasher.
-
Καλησπερα, αρχικα δεν ξερω αν εχω Mido η Nikel, εχω την global rom στο κινητο. και την 8.2.10.0 εκδοση.
Η συγκεκριμενη εκδοση εχει προβλημα στις αδειες, οσον αφορα τις ρυθμισεις bluetooth, με αποτελεσμα οταν θελω να συνδεσω to pokemon go plus, στην εφαρμογη pokemon go, αδυνατει να γινει το Pairing με την συσκευη pogo plus. Οποτε εχω 2-3 ερωτησουλες.
1. πως βλεπω στο φορουμ η καπου σχολια για τις τελευταιες εκδοσεις ωστε να δω αν αξιζει να κανω update η οχι?
2. αν εχει καποιος αλλος παρομοιο θεμα με αλλη εφαρμογη που ζηταει bluetooth αδειες, και αν λυθηκε σε αλλο version.
3. διαβασα οτι καποιος φλασαρε LineageOs firmware, (δεν ασχολουμαι με λογισμικα κινητων οποτε ειμαι ασχετος) και δουλευε η συσκευη. φανταζομαι εγω π εχω global rom δεν κανει να κανω κατι τετοιο?
Γενικα θελω τα φωτα σας οποιος εχει τον χρονο ευχαριστω! -
Ο/H fliasios έγραψε:
ξέρει κανένας τελικά τι γίνεται με το android 7 για το redmi note 4 με mtk επεξεργαστή ? έχω πάρει το miui 9 εδω και δυο εβδομαδες αλλα απο android ειμαι ακομα στο 6... developer rom εχω την MIUI 9 Global 7.9.22
-
-
Μίπως ξέρεις κανείς το γιατί? Έχω official global stable 8.2.1.0 και ενώ στο official site έχουν ανεβάσει την 8.5.3.0 stable πως γίνεται και δεν λειτουργεί το (OTA) auto update?
-
Γύρνα την χώρα σε Ινδία και δοκίμασε για αναβάθμιση, εάν δεν δουλέψει, πέρνα του την recovery rom από τον updater, κατέβασε την χύμα στο internal storage, updater, τρεις τελείες πάνω δεξιά, choose update package βρες το ζιπ της ρομ και κάνε την αναβάθμιση.
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν θέλεις μπορείς να μας πεις για ποια συσκευή και τι ακριβώς θέλεις να ξεμπλέξεις σχετικά με rom και Miui 9?
-
Πως κανω reset το κινητο?
Στο nexus 5 ηταν τοσο απλο, γιατι τα εχουν κανει τοσο σκατα δεν ξερω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα