Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 117.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “@HeavenScent έκανες wipe system απο twrp; ” ναι εκανα wipe τα πάντα, μου πετάει μήνυμα το miflash tool "FAILED remote:partition table doesn't exist"
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΌποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί έχει ώρες που παλεύω και δεν κάνει τίποτα, κολλημένο στο fastboot
-
ΜήνυμαΠάλι το κατέστρεψα το κινητό, έκανα factory reset, πέρασα την 6.6.3 και δεν είχε root, μετά κάτι λάθος έκανα στο superSU λογικά και δεν ανοίγει το κινητό, κολλάει στην οθονη έναρξης. Και έχω φάει κόλλημα τώρα το τι πρέπει να κάνω, έχω κάνει wipe τα ΠΑΝΤΑ και πάλι τίποτα. Καμιά βοήθεια ή κανα λινκ για unbrick κτλ με miflash tool?
-
ΜήνυμαΔεν είχα την υπομονή να περιμένω για απάντηση και μόλις έκανα factory reset και περνάω την 6.6.3 , ελπίζω να έκανα σωστά το backup μιας και δεν έχω κάνει ποτέ.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, παρατήρησα πως στα "Δικαιώματα" δεν υπάρχουν όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές όπως ήταν πριν, αυτό συμβαίνει στις τελευταίες 3-4 ενημερώσεις. Επίσης σήμερα πέρασα το MIUI 8 μέσα από την εφαρμογή "Αναβάθμιση" και δεν έχω κανένα θέμα. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω Factory Reset? Xiaomi MI4 LTE έχω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλή Ανάσταση παιδιά, θα περιμένουμε όσο χρειαστεί. Να περάσετε όλοι όμορφα αυτές τις μέρες
-
Ναι αυτό κατάλαβα κ εγώ με το που έκανε update ota σε android m, μόλις το είδα ξαναπέρασα την gtv Οπότε αναμένουμε βελτιώσεις week by week. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που ήδη κάνετε
-
το είχα παρατήσει για κανα μισαωρο το κινητο στο usb και μετά δοκίμασα ξανά με miflash, έπειτα απο πάαααρα πολλά refresh/flash clicks τελικά το έπιασε. Και όταν το έκανε παρατήρησα πως δεν είχε μπαταρία το κινητό και γι'αυτό δεν προχωρούσε με τίποτα. Ξεκίνησε με MIUI 4 και έκανε update σε MIUI 7 Android M. Τσάμπα ταλαιπωρία στο τέλος κατέληξα πάλι στο ίδιο εκεί που ήταν να πάω σε KK.
-
Δεν μπαίνει πουθενά το κινητό, μαύρη οθόνη μόνο, και όταν το συνδέω στο pc το βλέπει σαν 5 αποθηκευτικούς χώρους.
-
Δεν το έχω αυτή τη στιγμή αλλά το κατεβάζω με ρυθμούς χελώνας μιας και δεν είμαι σπίτι ακόμα, σε καμιά ώρα θα κατεβεί λογικά. Με το miflash θα γίνει λογικά ή τσάμπα περιμένω να κατεβεί το fastboot rom?
-
Τώρα είναι αργά πήγα να δοκιμάσω με κάτι εργαλεία που διάβασα στο en.miui και το αποτέλεσμα είναι να έχω απλά μαύρη οθόνη (Ούτε fastboot ούτε recovery μπορώ να μπώ). Και δεν έχω και ίντερνετ εδώ που είμαι να κατεβάσω fastboot image και να δοκιμάσω με miflash μπας και "ξυπνήσει".
-
Καλημέρα σε όλους, επειδή με το ψάξε ψάξε ζαλίστηκα λίγο και άκρη δεν έβγαλα. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω στην KitKat? MI4 LTE έχω και έχω περάσει την M ήδη.
-
XIAOMI MI NOTE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.7 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή τύχη σε όλους
-
Χμμμ, δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά, ας περιμένουμε κάποιον που ξέρει καλύτερα ίσως. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως να περιμένεις λίγο ακόμα; Αλλιώς δοκίμασε clear dalvick/cache και ξαναδοκίμασε. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειναι για να κάνεις root την συσκευή σου. Αν θέλεις το κάνεις. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, ναι λογικά μπορείς. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kexas: “Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι αν έχει βάλει κάποιος την τελευταία ρομ, είδα σε κάτι φώτο σε ξένα site ότι από τον καινούριο file explorer βγάλανε το ftp ισχύει? Η είδα λάθος. Ευχαριστώ” Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις διάβασα στην σελίδα του xiaomi eu. MIUI 6.2.18 delayed for the weekend Θα πάρουμε την νέα ρομ εμείς κανονικά αν ξέρετε; Πάθαμε εξάρτηση τόσες μέρες Sent from my MI 4LTE using Tapatalk