Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 296.
-
Σε Jason μέχρι στιγμής όλα καλά
-
Δεν ξερω τι γινεται.παντως την έκανα εγκατάσταση με fr, τελικά γύρισα μία rom πίσω και τώρα είμαι εντάξει
-
Σε Mi Note 3 παρατηρώ battery drain, το Android system είναι στο 47% σταθερό και στο γραφημα της μπαταρίας εκεί που λέει ενεργό είναι συνεχόμενη η μπλε γραμμή παρόλο που έχω κλειστή την οθόνη και απενεργοποιημενα WiFi και data.
-
Την αλλαγή θα την κάνετε από ρυθμίσεις - η συσκευή μου - όλα τα χαρακτηριστικα- και πατάμε 5 φορές στο συνολικό χώρο αποθήκευσης και μετά Phone info 1 η 2 ανάλογα πόσες κάρτες έχουμε και σε ποια κάρτα θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή
-
Καλημέρα Σε jason δεν υπάρχει αυτή η επιλογή δικτύου.
-
Καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος με mi note 3 την rom να μας πει πως πάει από baterry drain?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε reboot. Πρέπει να πέσει σταδιακά το ποσοστό. ” Έχω κάνει πολλά reboot αλλά τίποτα, παίζει να υπάρχει κάποιο baterry drain και τρέχει κάποια εφαρμογή συστήματος συνέχεια στο παρασκήνιο; γτ στο ιστορικό μπαταρίας η γραμμή είναι συνεχόμενη μπλε παρόλο που έχω κλειστή την οθόνη
-
Πέρασα τη rom σε Jason και το Android system είναι στο 45%το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;και στο ιστορικό μπαταρίας μου δείχνει συνεχόμενη μπλε γραμμή στο ενεργό
-
Καλημέρα, Σε mi note 3 έχει περάσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις;