Μόλις πέρασα aroma 8.10.11 και το wi-fi δείχνει συνέχεια κλειστό (off). Όταν το ανοίγω στη λίστα δικτύων δείχνει μόνο το μήνυμα Wi-Fi is off. Με επανεκκίνηση το ίδιο.
[Miui 10 8.10.11] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 27 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Κάνε πάλι Flash την ROM.Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Μόλις πέρασα aroma 8.10.11 και το wi-fi δείχνει συνέχεια κλειστό (off). Όταν το ανοίγω στη λίστα δικτύων δείχνει μόνο το μήνυμα Wi-Fi is off. Με επανεκκίνηση το ίδιο.
Δεν έχω αυτό το πρόβλημα στο Mi Mix μου με την Aroma που έβαλα...
-
Την έκανα ξανά flash αλλά δε λύθηκε. Θυμίζω ότι τις τελευταίες 3-4 roms τις κάνω flash με adb sideload γιατί είμαι με παλιά twrp (3.0.2) κι αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα και δεν μπορώ να τις κάνω απευθείας flash. Με το adb sideload γλιτώνω το να κάνω κάθε φορά format data, factory reset κ.λ.π. Οι νεότερες εκδόσεις twrp δεν μου δουλεύουν. Παρ' όλα αυτά στις προηγούμενες roms δεν είχε εμφανιστεί πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. Θα δοκιμάσω αύριο ένα downgrade σε 8.9.20 και βλέπουμε.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάνε πάλι Flash την ROM.Δεν έχω αυτό το πρόβλημα στο Mi Mix μου με την Aroma που έβαλα...Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
-
Έκανα downgrade σε 8.9.20 και επανήλθε το wi-fi. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, γιατί το βλέπω στο τερματικό, είναι ότι για την εγκατάσταση της 8.9.20 χρησιμοποιήθηκε το 41% της rom ενώ για την εγκατάσταση της 8.10.11 το 7%. Για ποιο λόγο τόση μεγάλη διαφορά; Όσο για το πρόβλημα wi-fi στην 8.10.11 στις πληροφορίες τηλεφώνου έγραφε ότι απέτυχε να αρχικοποιηθεί (failed to initialize).Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Την έκανα ξανά flash αλλά δε λύθηκε. Θυμίζω ότι τις τελευταίες 3-4 roms τις κάνω flash με adb sideload γιατί είμαι με παλιά twrp (3.0.2) κι αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα και δεν μπορώ να τις κάνω απευθείας flash. Με το adb sideload γλιτώνω το να κάνω κάθε φορά format data, factory reset κ.λ.π. Οι νεότερες εκδόσεις twrp δεν μου δουλεύουν. Παρ' όλα αυτά στις προηγούμενες roms δεν είχε εμφανιστεί πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. Θα δοκιμάσω αύριο ένα downgrade σε 8.9.20 και βλέπουμε.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάνε πάλι Flash την ROM.Δεν έχω αυτό το πρόβλημα στο Mi Mix μου με την Aroma που έβαλα...Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
-
όλα καλά φαίνονται σε kenzo με την XTRV, και οι επανεκκινήσεις normal.
σε αυτήν και στην προγούμενη 8.9.20 τα ποσοστά android ανέβηκαν πάλι ψηλά 40+%, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο επηρεάζει αυτό την αυτονομία.
και κάτι που είχα ξαναρωτήσει: ο dialer γιατί δεν υποστηρίζει ελληνικά όπως παλιότερα; δλδ αντί να ψάχνει σε ABC να ψάχνει σε ΑΒΓ (ή και τα δύο) -
Ο/H kotsosgr έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Σε kenzo περάστηκε η XTRV κανονικά,
αλλά εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν λειτουργεί το Mi cloud,
δεν συγχρονίζει το καθόλου το Gallery, Home Screen, Apps κτλ. Βγάζει μήνυμα failed, retry later please
Στους υπόλοιπους λειτουργεί σωστά και χρειάζομαι κανένα factory reset;
Ευχαριστώ!
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το ίδιο κάνει και σε εμένα
καλημέρα.
και γω που νόμιζα ήμουν μόνο εγώ. και τραβαγα τα μαλλιά μου να ξαναβάλω από την αρχή τάξη στην homescreen.
α κατάλαβα. δηλαδή δεν πρόκειται να φτιαχτεί και FR = sepuku.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σχεδόν σε όλους το ίδιο κάνει και είναι θέμα Server στην Κίνα....Ο/H NasDriver έγραψε:
Το ίδιο κάνει και σε εμένα

-
-
-
XIAOMI MI6 6-64
-
κι εμένα μετά το update δεν δούλευε ούτε GPS ούτε κανένας αισθητήρας!!!
με ένα reboot επανήλθαν όλα
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0