Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 151.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Ούτε μήνας δεν είναι...Εγώ είναι Ίλιον στην τελική αν δεν έχεις τηλέφωνο σου δίνω ένα redrice που το έχω και κάθεται να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να έρθει redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Σε υπερευχαριστώ για την προσφορά σου!!! θα χρησιμοποιούσα το παλιό μου zopo αλλά προσπαθώντας να του αλλάξω ρομ (πριν την αγορα του redmi) έγινε αυτό..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19200/
-
και έχεις και τον άλλο να αναφέρει bug ότι η μπαταρία του πέφτει 2 % σε μία ώρα.....εδώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Flightcaptain: “άρα το refund δεν θα γίνει (γνώμη μου) ” Όντως δεν θα γίνει από την στιγμή που έχουν πει αποστολή πίσω για επισκευή. ” έχουν απαντήσει και γρήγορα οι άτιμοι. να πεις πως δεν απαντούσαν να στηριχτώ σε αυτό....θα δούμε. πάντως διαβάζω στο mi forum πως και άλλοι έχουν θέματα με deep sleep και λένε ότι θα το διορθώσουν σε επόμενες ρομ. να είναι τόσο μεγάλο ποσοστό αστοχίας υλικού ή να είναι software?τι να πω δεν ξέρω
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Flightcaptain: “Παράθεση από demakhs: “"The truth is out there" ” The truth is somewhere inside here!!!! ” "Από την άλλη το μαγαζί μου λέει να το στείλω Κίνα να το δουν να το φτιάξουν και να μου το στείλουν πίσω (καλό 3μηνο δηλαδή) και δεν διατίθεμαι να το κάνω....δεν ξέρω!" Ίσως αυτο είναι το καλύτερο όμως κ ας το σκέφτεσαι τόσο δύσκολο στο κεφάλι σου... ” Σίγουρα μπορεί να είναι το καλύτερο δεν αντιλέγω απλά θα περάσει καιρός . Θα την σκεφτώ και αυτή τη λύση…
-
Παράθεση από linuxilakis: “Λοιπόν εγώ λέω όπως ξαναείπα να φλασάρει και το modem μέσω fast boot..Ξεζιπάρεις την ρομ παίρνεις το αρχειο NON-HLOS.bin το ρίχνεις στο Ν φάκελο adb όπως κάνεις και το recovery και μετά πληκτρολογείς την παρακάτω εντολή fastboot flash modem NON-HLOS.bin... Τελειώνεις με fastboot reboot...Διάβασα πως το miflash δεν φλασάρει το modem..Και πως οι κινέζοι με τις multi το πειράζουν και αυτό...Οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Ας το δοκιμάσω…
-
Παράθεση από demakhs: “"The truth is out there" ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19189/ The truth is somewhere inside here!!!!
-
Παράθεση από linuxilakis: “Το μόντεμ σε κάθε φλασαρισμα το τρέχουν τα skript κανονικά με το persist υπάρχει το θέμα όπως σου είπε και ο thracia για αυτό στο έγραψε...Οπότε άστο λίγο να το ψάξω και Εγώ λίγο παραπάνω μην κάνουμε πράγματα που δεν χρειάζονται... redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Ευχαριστώ @linuxilakis πάντως το fingerprint δεν το έχω ενεργοποιημένο καθόλου αν βοηθάει αυτό. Θέλω να δοκιμάσω και να βγάλω και τη SIM όπως είπε και ο @NasDriver μήπως κάνει και αυτή κανένα κόλπο
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από linuxilakis: “το φλασαρεις μέσω εντολής fastboot flash modem NON-HLOS.bin...Αλλά πες μου από σήμα Πως είσαι? Δουλεύουν όλα σωστά? redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Και με το flashify δεν μπορεί να το φλασάρει για να μη μπλέκει με ADB εντολές; ” Ι love going back to DOS
-
Παράθεση από linuxilakis: “το φλασαρεις μέσω εντολής fastboot flash modem NON-HLOS.bin...Αλλά πες μου από σήμα Πως είσαι? Δουλεύουν όλα σωστά? redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Όλα σωστά δουλεύουν. Το σήμα είναι όπως και πριν καμία διαφορά.Στο σπίτι (χάλια κάλυψη) έχω 2-3 μπάρες. Το γύρισα από 4g se 3g Για το φλασάρισμα που λές πρέπει να βάλω το ΝΟΝ-HLOS.bin μέσα στο φάκελο που είναι το fastboot όπως και με το persist.img ναι? Και δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο erase σωστά?
-
Παράθεση από linuxilakis: “Το persist.img το φλασαρες? Που σου είπε χθες ο @Thracia ? Τι έγινε? Μήπως πρέπει να φλασαρεις και το modem ξεχωριστα redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Ναι το φλάρασα και το persist.img. το modem δεν το βρίσκω μέσα στο φάκελο της fastboot rom (φαντάζομαι εννοείς modem.img και η διαδικασία είναι ίδια με το persist.img σωστά?)
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Σμηναγέ μου @Flightcaptain έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση fastboot rom με mi flash tool; Σε είχα ξαναρωτήσει, αλλά δεν θυμάμαι την απάντηση. ” Πτέραρχέ μου @GR_Macedon ναι έκανα καθαρή εγκατάσταση fastboot rom με το mi flash tool!
-
Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Απίστευτο , όταν οι υπόλοιποι έχουν μηδενική κατανάλωση .. Τι να σου πω δηλαδή , δεν ξέρω .. ” Μα αυτά διαβάζω και εγώ εδώ και τρελαίνομαι. Μιλάω με το μαγαζί τώρα μήπως το στείλω πίσω...
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Flightcaptain: “@gkalen Μετά τη χτεσινή εγκατάσταση της 6,9,9-1 φαίνεται κάτι να πηγάινει καλύτερα αν και συνεχίζει να μην μπαίνει σε deep sleep. Το έγραψα και εδώ ” Το είδα , αλλά αν κατάλαβα καλά λες ότι ή καταναλωση ήταν 30% σε 6 ώρες που κοιμοταν , πως είναι καλύτερα τώρα ? ή κάτι δεν κατάλαβα σωστά ?Το android όντως πολύ ψηλά αν και θα πέσει μετά από λίγη χρήση ακόμα , αλλά είναι ψηλά .. ” Τελευταία φορά από τις 12 μεσάνυχτα μέχρι 7 το πρωί είχε πέσει 70%.…
-
Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από Flightcaptain: “@gkalen Μετά τη χτεσινή εγκατάσταση της 6,9,9-1 φαίνεται κάτι να πηγάινει καλύτερα αν και συνεχίζει να μην μπαίνει σε deep sleep. Το έγραψα και εδώ ” Και η 6.8.18 το είχε παιδιά redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Δεν το είχα παρατηρήσει.Παρατηρούσα την μπαταρία....
-
@gkalen Μετά τη χτεσινή εγκατάσταση της 6,9,9-1 φαίνεται κάτι να πηγάινει καλύτερα αν και συνεχίζει να μην μπαίνει σε deep sleep. Το έγραψα και εδώ
-
@gkalen Μόλις παρατήρησα ότι όταν πατάς το power να κλείσει το κινητό, η οθόνη γίνεται ασπρόμαυρη (τα εικονίδια) και μετά κλείνει. Αυτό είναι του ΜΜ ή δική σου πινελιά?
-
Επανέρχομαι για να αναφέρω κάτι παράδοξο.Αφού ψιλομπρίκαρα το κινητό χτες και μετά από 40 κύμματα πέρασα τελικά την τελευταία rom του @gkalen το πρωί ανοίγω το κινητό να δω και ενώ βλέπω ότι πάλι δεν έμπαινε σε deep sleep η κατανάλωση ήταν γύρω στο 30% σε 6 και κάτι ώρες Ακόμα και η χρήση των εφαρμογών μου φάνηκε λογική forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19102/ Από την άλλη στου κινητού την καρτέλα για τη χρήση μπαταρίας, το android είναι στο θεό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachmen…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Flightcaptain: “Χτες βράδυ ενώ ξεκλείδωσα το bootloader το κινητό δεν έμπαινε σε edl από το cmd ” Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί.Σε κανενα βήμα δεν χρειαζετε να μπεις σε edl mode. Αφου εισαι στην China dev 6.9.9 παρε μεσα από την fastboot rom που κατεβασες το persist.img και περασε το σε fastboot mode. Δεν χρειαζετε να ξανα περασεις τη ρομ ” το βήμα αυτό το έκανα.θα ξαναπερνούσα τη ρομ καθαρή όπως με συμβούλευσε ο @GR_Macedon
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Flightcaptain: “Πάντως και εγώ που έχω wind σε 3 μέρες ήρθε αβίαστα η έγκριση ” Τώρα άμα σου πω ότι αυτό με βάζει σε υποψίες για το πρόβλημα που έχεις με το deep sleep τι θα μου πεις ?Δεν δοκιμάζεις λίγο την συσκευή χωρίς κάρτα της Wind μέσα ? ” Να σου πω την καθαρή μου αλήθεια σκέφτηκα και εγώ ότι είναι θέμα του ότι δεν έχω καλό σήμα στην περιοχή μου αλλά η ίδια κατανάλωση υπάρχει και στη δουλειά που το σήμα είναι φουλ. Να το δοκιμάσω και αυτό