Μα αυτά διαβάζω και εγώ εδώ και τρελαίνομαι. Μιλάω με το μαγαζί τώρα μήπως το στείλω πίσω...Ο/H gkalen έγραψε:
@Flightcaptain
Απίστευτο , όταν οι υπόλοιποι έχουν μηδενική κατανάλωση ..
Τι να σου πω δηλαδή , δεν ξέρω ..
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με μπαταρία παιδιά όλα πάνε ρολόι
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, στο λογαριασμό Mi το αντίγραφο αρχικής οθόνης είναι ανενεργό και δεν μπορώ να το βάλω ενεργό γιατί?
-
@gkalen έχω την αίσθηση ότι ως τώρα τουλάχιστον, πάει ανέλπιστα καλά...Κάνω λάθος;
Xiaomi Redmi Note 3 Pro Thunder with TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H Flightcaptain έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@Flightcaptain
Το persist.img το φλασαρες? Που σου είπε χθες ο @Thracia ? Τι έγινε? Μήπως πρέπει να φλασαρεις και το modem ξεχωριστα
redmi note 3pro thunder gkalen rom -
Σε συνέχεια εντυπώσεων της πρώτης KENZO THUNDER ROM και όχι της διορθωμένης.
Φοράω 2 κάρτες sim, μια της WIND με επιλογή για ομιλία και μια COSMOTE για δεδομένα.
Ως γνωστό μπορούμε να επιλέξουμε μόνο μια κάρτα για 3G-4G, η άλλη λειτουργεί μετά την επιλογή της data sim σε 2G(GSM).
Παρατήρησα ότι η Cosmote δούλευε μόνο σε 2G και η Wind έδειχνε 3G
Κοίταξα στις ρυθμίσεις μήπως είχε αλλάξει κάτι, αλλά δεν είχε αλλάξει. Η Cosmote ειχε επιλογή κανονικά για δίκτυο 4G.
Έκανα επανεκκίνηση και η Cosmote συνέχισε να μη συνδέεται ούτε σε 3G ούτε σε 4G.
Οπότε έκανα το άλλο.
Πήγα ρυθμίσεις και επέλεξα στην Cosmote να συνδέεται μόνο σε 3G. Αμέσως έδειξε 3G.
Μετά πάλι απο ρυθμίσεις επέλεξα να προτιμούνται συνδέσεις 4G και πάλι έδειξε 4G
Έτσι διόρθωσα το πρόβλημα ΑΛΛΑ............η Wind συνεχίζει να δείχνει ότι είναι συνδεδεμένη σε 3G κάτι που δεν μπορεί να γίνεται ταυτόχρονα 2 sim να έχουν μεγαλύτερο δίκτυο από 2G.
Για κοιτάξτε το κι εσείς οι 2καρτοι, μήπως η XIAOMI κατα λάθος ενεργοποίησε το 3G-4G και στις 2 sim. :-)
Και δια του λόγου το αληθές......
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H Flightcaptain έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@Flightcaptain
redmi note 3pro thunder gkalen rom
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
-
Θα παρακαλούσα τους φίλους που θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες και screenshots στο φορουμ να μην το κάνουν με το TapaTalk διότι δεν έχει επιλογή για Thumbnail (μικρογραφία), όπως έχει η σελίδα μας, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να ανεβαίνουν σε "φυσικό" μέγεθος, άρα τεράστιες και να καταστρέφεται η σωστή εμφάνιση του νήματος.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
@GR_Macedon
Ναι , έχει κάνει πάνω από μία φορά fastboot rom ..
Για το 4g , 3g , αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα κάτι τέτοιο , στο xiaomi eu νομίζω ή στο changelog ή σε κάποιο ποστ , καλό θα είναι να επιβεβαιώσει κάποιος αν το έχει δει επίσης ..
EDIT
Για την 6.0.1 στο Kenzo μιλάμε πάντα ..
Μη ψάχνουν οι υπόλοιποι 4g , 3g στις δυο sim.. -
Καλημέρα την περασα και εγω αν και με λιγο suspens (με την τριτη περαστηκε) , λειτουργεί αψογα μεχρι τωρα, αυτο για το σημα μου το εκανε και εμενα με Vodafone ενω ειχα 4g επιλεγμένο στην sim2 ειχε μονο 3g και ανεβοκατεβαινε το σημα συνεχεια, μετα απο reboot και αλλαγη επιλογών and απο 4g σε 3g και παλι 4g εστρωσε και εχει συνέχεια 4g επισης ενα μεγαλο μπράβο @gkalen για την ωραια ρομ και τον χρονο που αφιερώνει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0