Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 151.

• Παράθεση από NasDriver: “Έχεις wind ? Αν ναι μάλλον δεν θα σου έρθει ποτέ, βάλε official china developer και δοκίμασε να κάνεις unlock μετά ” Πάντως και εγώ που έχω wind σε 3 μέρες ήρθε αβίαστα η έγκριση

• Παράθεση από Thracia: “@Flightcaptain Το φλασσαρες τελικά? Έχεις κάποια αποτέλεσμα? ” @Thracia Δεν το έχω φλασάρει ακόμα για αυτό και δεν έχω γράψει. Χτες βράδυ ενώ ξεκλείδωσα το bootloader το κινητό δεν έμπαινε σε edl από το cmd. Μάλλον κάτι έγινε με το λαπτοπ και σήμερα δεν βρήκα χρόνο να το δω! Τώρα που είμαι ακόμα με την china dev το κινητό ακόμα δεν κοιμάται! Μόλις ξεκλέψω λίγο χρόνο θα το φλασάρω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ!!!!

• Παράθεση από GR_Macedon: “@Flightcaptain γιατί αυτοσχεδιαζεις; Ακολουθησε κατα γράμμα τον οδηγό που σου έδωσα. Δεν υπάρχει λογος να ρωτάς πράγματα που απαντώνται μέσα στον οδηγό. Αν θες να ξεκλειδωσεις κατεβαζεις china dev. Ούτως ή άλλως δεν θα μείνει στο κινητό σου πάνω από 5 λεπτά. ” Δεν έκανα πουθενά κάποιον αυτοσχεδιασμό @GR_Macedon, τον οδηγό τον έχω διαβάσει ξανά και ξανά.Όταν μου είπε το @Thracia να κατεβάσω την fastboot ρομ για να φλασάρω το persist.img ήθελα να επιβεβαιώσω γιατί ήδη είχ…

• @Thracia για να επιβεβαιώσω ότι τα κάνω σωστά. το κινητό έχει τώρα την ακόλουθη ρομ (δεν έχει σημασία αν είναι απο update ή όχι σωστά?) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19027/ Και εγώ κατεβάζω τώρα τη fastboot china dev 6.9.9 Ακολουθώ οδηγό και προχωρώ.Σωστά?

• Παράθεση από Thracia: “@Flightcaptain Επειδή καπου το εχασα.Τι ρομ εχεις τωρα? Εχεις ξεκλειδωσει bootloader? Αν όχι κατεβασε την dev china ξεκλείδωσε και φλασσαραι το img ” Εγώ να δεις πόσο έχω χαθεί @Thracia. Αυτή τη στιγμή έχω την 6.9.9 beta η οποία μπήκε από το Updater όταν είχα βάλει την 6,8,11 με το Mi flash tool! (ελπίζω να μην σε μπέρδεψα ) η 6,8,11 είναι η κινέζικη dev που είχα κατεβάζει για τη μετάβαση από την unofficial που είχε το κινητό. Τώρα μόλις είδα ότι ο bootloader ξανακλείδωσε …

• Παράθεση από Thracia: “@Flightcaptain Ριξε μια ματια σε αυτό Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro Μπορει καποιος αισθητήρας να δημιουργεί το πρόβλημα. ” μια ερώτηση.Έχει σημασία τι είδους ρομ θα είναι αυτή που θα κατεβάσω για τη μετέπειτα πορεία μου?Δηλαδή να κατεβάσω china dev για να βάλω μετά την ελληνική ρομ όπως λέει ο οδηγός ή δεν εχει σημασία σε αυτό το στάδιο?

• Θα ξεκινήσω από το τέλος προς την αρχή.... @Thracia, @bilakos10, @linuxilakis, @demakhs, @pechr, @NasDriver, @caeser, @GR_Macedon σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!!! Κάτι θα γίνει που θα πάει....

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από linuxilakis: “Το ότι δεν μπαίνει σε ύπνο δεν φταίει η μπαταρία...σίγουρα ” Αντι για μπαταρία λοιπόν, ας ανακαλυψει ποιοι ειναι "ξενυχτηδες" πυρήνες, τι στο καλό δε θα ναι και οι έξι τετοιοι και ας τους αλλαξει, για να σωθεί ο άνθρωπος!! ” Ο στα 691 MHz είναι ξενύχτης. μπορώ να τον βάλω για ύπνο δηλαδή?πως?

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Flightcaptain: “Είχα την Unofficial 7.6.3.0.0, μετά έβαλα official china dev 6.8.11, μετά του @gkalen και τώρα την china dev 6.9.9. Με όλες έχω το ίδιο αποτέλεσμα! ” Με του Gkalen ή με την Ελληνική GTV (που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα) μετά απο καθαρή εγκατάσταση(!) λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την εμπειρία των χρηστών που φοράνε τις ίδιες rοms.Αν θέλεις βάλε μια εφαρμογή να μετρήσεις εάν και που υπάρχει κάπο…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από linuxilakis: “Δεν μπαίνει σε deep sleep ότι και να έχει δοκιμάσει με καθαρές εγκαταστάσεις από όσο ξέρω.Έχει ανοίξει και νήμα ο φίλος..Του έδωσα Και εγώ κάποια βοήθεια ώστε να κάνει καθαρή εγκατάσταση μέσω twrp με όλα τα wipes...Αλλά από ότι μου είπε τίποτα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, όντως ακούγεται περίεργο, ωστόσο αν ωφείλεται σε hardware (προβληματική μπαταρία) με ένα δεκαρικάκι (πάνω -κάτω) καθάρισε. Αλλά πρέπει πρώτα…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Flightcaptain: “Είχα την Unofficial 7.6.3.0.0, μετά έβαλα official china dev 6.8.11, μετά του @gkalen και τώρα την china dev 6.9.9. Με όλες έχω το ίδιο αποτέλεσμα! ” Με του Gkalen ή με την Ελληνική GTV (που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα) μετά απο καθαρή εγκατάσταση(!) λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την εμπειρία των χρηστών που φοράνε τις ίδιες rοms.Αν θέλεις βάλε μια εφαρμογή να μετρήσεις εάν και που υπάρχει κάποιο battery drain... και απ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Flightcaptain: “Αλλά ελαττωματική μπαταρία ίσως ” Η προβληματική ρομ... θα έλεγα ως πιθανότερη αιτία ” Είχα την Unofficial 7.6.3.0.0, μετά έβαλα official china dev 6.8.11, μετά του @gkalen και τώρα την china dev 6.9.9. Με όλες έχω το ίδιο αποτέλεσμα!

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Flightcaptain: “@caeser ευχαριστώ για την πληροφορία, το τεστ του antutu πέρασε με επιτυχία. ” Είσαι οκαυ τότε! Έχει γνήσια συσκευή... ” Αλλά ελαττωματική μπαταρία ίσως

• Παράθεση από vrs5: “Και εγω στο προηγουμενο τηλ μου το ιδιο θεμα ειχα. Απο την στιγμη ομως που του περασα Fastboot rom κλπ και δεν μου εμεινε τουβλο δεν με απασχολησε καθολου. Στο καινουργιο δεν ασχοληθηκα καν με αυτο το θεμα ” Και εγώ πέρασα διάφορες rom μέσα μία εκ των οποίων του @gkalen. το πρόβλημα μου είναι ότι καταναλώνει 10% μπαταρία την ώρα χωρίς να του κάνω χρήση οπότε μπήκαν κάποιο ψύλλοι στα αυτιά μου Παράθεση από Bodai: “@Flightcaptain @zero to serial που βλέπεται στο About Phone στο…

• Παράθεση από zero: “flightcaptain τώρα που το ανέφερες πήγα να κάνω και εγώ τσεκ και έχω το ίδιο θέμα... το serial του κουτιού είναι διαφορετικό από το κινητό. ” Aπό minideal και εσύ?Σου βγάζει Λαθος IMEI με το serial από το about to κινητού?

• Παράθεση από astrah: “@Flightcapten μια χαρα εισαι νομίζω ολα οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αφού δεν γίνεται verified το τηλέφωνο πως είμαι μια χαρά? Εκτός αν εννοείς το ξεκίνημα με τα mail

• Παράθεση από panokato1096: “Παράθεση από Flightcaptain: “@panokato1096 Από το minideal (ευρωπαική αποθήκη) ” και εγω από minideal το πηρα το κινητο αλλα ηταν μια χαρα στο τεστ της xiaomi.εννοω τη βρηκε τη συσκευή κανονικα και εχει και 1 χρονο εγγυηση ” Μπορεί να έτυχε τι να πω....Έχω ξεκινήσει ήδη ανταλλαγή mail με το minideal αρχικά λέγοντας τους για τη γρήγορη πτώση της μπαταρίας και μου απάντησαν ότι έχω βάλει apps που ρίχνουν τη μπαταρία....πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Για να δούμε.

• @panokato1096 Από το minideal (ευρωπαική αποθήκη)

• Παράθεση από demakhs: “την...μούντζα.... :rofl ” μάπα το καρπούζι ε?Βασικά το serial number από το about ειναι 8ψήφιο και με γράμματα και του κουτιού είναι 13 μόνο νούμερα

• @astrah το έκανα το verify με το Mi Verification app και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.....Για αυτό ρώτησα για το αυτοκόλλητο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19000/ Στη σελίδα product authentication όμως με το serial number που γράφει το κινητό στο about μου έβγαλε μούτζα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19002/ αλλά με το S/N που έχει στο κουτί έβγαλε αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19001/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19001/ Τι να πιστέψω τ…