Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από markito: “New China stable 8.5.3.0 MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum =============== Αυγ 5th 2017, 10:59pm =============== Ψήνεται κανεις? MIUI9 for MI5 | Xiaomi Mi 5 ” miui 9 ειναι China beta δεν εχει νομιζω play store στις 7/8 θα υπαρχει link global beta
-
Magic WormHole
Μήνυμαimg-9gag-fun.9cache.com/photo/ad9jmNV_460sv.mp4 Rapido y furioso (fast and the furious)
-
Παράθεση από SEFIS33: “Αδέλφια μια βοήθεια γτ έχω ψάξει σε όλο το play store εχω κατεβασει τοσες εφαρμογές και δεν μπορώ να το βρω... Θελω μια εφαρμογή να μου εμφανίζει την θερμοκρασία μπαταριας στην γραμμή κατάστασης.. Δλδ να μου φαίνεται διπλα στο ρολόι... Και οποιος προγραμματιστείς με ακουη ας φτιάξει μια καλη εφαρμογη εχει πολυ ενδιαφέρον ” κατεβασε το zip και καντο μετανομασια απο .zip σε .apk.......
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=DUXzCcVYJEI&feature=youtu.be youtube.com/watch?v=kfCTHaEJL_w youtube.com/watch?v=0Du_iAS6PQ0
-
Παράθεση από markito: “Εγώ πάντως όταν είχα βάλει Los δεν είχα φλασαρει firmware αφού κάπου στις οδηγίες από xda λέει ότι αν έχεις νεότερη miui δε χρειάζεται και δεν είχα θέμα. Τα υπόλοιπα όπως τα λέει ο tasosko. Αλήθεια αν φλασαρεις firmware μετά αν ξαναγυρίσεις miui πρέπει ξανά φλασαρισμα το firmware ή με το backup γυρνάς κανονικά? ” μπορει να μην εχει θεμα αλλα καλυτερα να το φλασαρεις.... γιατι πχ φιλος φλασαρε los και ανοιγε κανονικα ενω με AICP πετουσε error.... =============== Ιουν 21st 2…
-
Antutu score από τα xiaomi
tasosko - - Ο καφενές μας
Μήνυμαmi5