Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum 7.6.8 global dev

• [ROM] Masik MIUI Aroma Installer, Multilang,… | Xiaomi Mi 5 [MOD] MIUI Interface and Style Aroma Install… | Xiaomi Mi 5

• Παράθεση από venioni: “Ξέρει κανείς αν θα βγει η ελληνικη 8.5.2.0 rom για το mi5 και πότε; ” miui_MI5_V8.5.2.0.NAACNED_cddb3c48b0_7.0.zip δεν γνωριζω παραπανω απλα εχει αναφερθεί....αμα θες δοκιμαζεις,,,,

• @antreas80 δοκιμασες να συνδεσεις αλλη συσκευη bluetooth?

• Παράθεση από tasos17: “δλδ για να καταλαβω καλα ειναι αδυνατο να βρουμε ρομ με καλυτερα αποτελεσματα στις φωτογραφιες βιντεο απο αυτην που ερχεται ενα κινητο;;; πχ στο mi5s εαν καποιος βαλει τη ρομ του google pixel(γινεται;; ή λεω βλακειες;;;) θα κανει μια τρυπα στο νερο;;; @tasosko εβαλα telegram ” Telegram: Join Group Chat

• Παράθεση από skiathos: “καλησπέρα σας!παιδια δλδ lineage os με miui σε θεμα καμερας επιδει το θεωρω βασικο γ μενα ποια λετε?εχουν μεγαλες διαφορες επιδει μαρεσει η lineage os απλα ακουω τα χειροτερα για καμερες...ευχαριστω ” θεμα καμερας miui μπορεις να δοκιμασεις η αποφαση δικη σου....snapdragon camera-proshot(μπορω να σου στειλω να δοκιμασεις ειναι αρκετες......)

• @tasos17 Βαλε το telegram απο play store Telegram: Join Group Chat

• List of devices getting the Lineage OS 15.0 rom (Android 8.0 Oreo) - LineageOS ROMs | LineageOS ROM Download

• @tasos17 το κινητο φορτιζει κλειστο πιοιο γρηγορα(δεν ξερω γιατι) με την rom που εχεις τωρα οταν εισαι περιπου στο 20% συνδεσε τον φορτιστη και βαλε το ampere απο playstore δωσε κανα screenshot.... @Jason-S δεν νομιζω φιλε ο μανισιος φορτιστης να ειναι q/c 3....... @intheend εχουν δωσει για τεστ καποιους κερνελ για miui με eas δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν γνωριζω παραπανω....

• ελα και σας ετοιμαζουν kernel με eas..... Energy Aware Scheduling (EAS)

• Παράθεση από Bill Terzhs: “ευχαριστώ για την ανταπόκριση..κα ” Jason Syna οπως στο γραφω

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από eptanhsios: “Στο LG G2 που είχα πριν κανα 1.5 χρόνο είχα dorimanx και μετέπειτα άλλαξα σε xceed. Είχα παραητήσει λίγο καλύτερο SoT. Αξίζει να περάσω xceed ή να μείνω με το στοκ.Την ελληνική ρομ πέρασα ” Επειδή και εγώ είχα το G2 και το είχα συνεχώς με dorimanx και xceed, θα σου έλεγα ότι στο mi5 έχω κάτσει στα αυγά μου. Κατά την άποψή μου δεν αξίζουν οι αλλαγές μόνο ίσως αν έβαζες κάποια aosp rom. Τώρα βέβαια δοκιμάζεις αν θες και κρίνεις μόνος σου ” Mi 5 (gem…

• Παράθεση από eptanhsios: “Παράθεση από tasosko: “@eptanhsios τι ακριβως ψαχνεις? ” Στο LG G2 που είχα πριν κανα 1 ” ασε για τωρα αυτον που εχεις δεν εχουν δωσει καινουργια sources για τον kernel για miui η ας απαντησει καποιος που εχει περασει kernel για miui αν ειναι ok....

• @eptanhsios τι ακριβως ψαχνεις?

• Xiaomi Mi 5 ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Development

• @dajannis τι εχεις su η magisk?

• Παράθεση από spideman3: “όχι για ξεκλείδωμα @eptanhsios αλλά να τηγανίσεις αυγά εννοούσε ο @tasosko ” καλα τι γινεται ρε φιλε με αυτους στην miui τις rom το πρωι τις βαζουνε και το μεσημερι παλι εκτος?που πηγε η 7.5.18 οεο? μετα που την δινουνε λενε οτι πολλα bug?

• Παράθεση από eptanhsios: “Πολλα bugs εν τέλει η τελευταία global 8.2.2.0. Μία ταινία έκατσα να δω με flight mode, 15% φωτεινότητά και ψήθηκε το χέρι μου στο 5 λεπτό. Από ότι είδα από 49+/50+ οι θερμοκρασίες. Μπαταρία νομίζω πιο χαμηλά κάπου στο 35- έπαιζε. Ήρθε κωδικός για unlock σήμερα . Να rootαρω ; Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό; ” ξεκινα.......

• Παράθεση από gkalen: “@tasosko Εξαρτάται τι εννοείς gapps , αν εννοείς τις εφαρμογές και βέβαια θα γίνεται ” μονο την rom χωρις τιποτα αλλο χωρις playstore τελειως αδεια απο google apps

• @gkalen τι κανεις φιλε ολα καλα?να σε ρωτησω υπαρχει περιπτωση στις rom με aroma να υπαρχει η δυνατοτητα να φλασαρουμε εμεις τα gapps που θελουμε και επιλογη να φλασαρεις μονο την rom χωρις gapps?