Mi 5 (gemini) Downloads | AOSP ExtendedΟ/H markito έγραψε:
Επειδή και εγώ είχα το G2 και το είχα συνεχώς με dorimanx και xceed, θα σου έλεγα ότι στο mi5 έχω κάτσει στα αυγά μου. Κατά την άποψή μου δεν αξίζουν οι αλλαγές μόνο ίσως αν έβαζες κάποια aosp rom. Τώρα βέβαια δοκιμάζεις αν θες και κρίνεις μόνος σουΟ/H eptanhsios έγραψε:
Στο LG G2 που είχα πριν κανα 1.5 χρόνο είχα dorimanx και μετέπειτα άλλαξα σε xceed. Είχα παραητήσει λίγο καλύτερο SoT. Αξίζει να περάσω xceed ή να μείνω με το στοκ.Την ελληνική ρομ πέρασα
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Τωρα που θα πουλησω το κινητό πρέπει να κανω μονο αποσύνδεση λογαριασμου ή κάτι άλλο; ή να περασω μόνο μια fastboot rom με wipe all και τελος;Mi 11i 8/256
-
-
Οπωσδήποτε διαγραφή του mi account, αν δεν βαριέσαι να βάλεις μετά και μία fastboot ώστε να καθαρίσει από τα δικά σου στοιχεία, κάνε το...εγώ θα το έκανα
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδια καλησπέρα παρέλαβε σήμερα ο ανηψιος μου ένα mi5 από vickmall .Το κινητό ήτανε στο 42% όταν του το άνοιξα και αντί να το φορτίσει το σκάλιζε όλο το μεσημέρι με αποτέλεσμα το απόγευμα να πάει στο 0 και να σβήσει.Βαζουμε τώρα τον φορτιστή και δεν ξεκινάει.Μπορει κάποιος να έχει καμιά ιδέα τι συμβαίνει και πώς μπορεί να λυθεί????
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι άλλο προκειμένου να καταφέρω να το ξεκινήσω
Δοκίμασες με άλλο φορτιστή και άλλο καλώδιο φόρτισης ? Ο φορτιστής έχει απόδοση τουλάχιστον 5Α-2V ?
Δοκίμασε να βάλεις την συσκευή σε fastboot mode ? -
Ο/H zt654 έγραψε:
βγάλτο από το micloud και σίγουρα από την google. Το mi5 πουλάς;
Mi 11i 8/256 -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι άλλο προκειμένου να καταφέρω να το ξεκινήσω
Δοκίμασε να βάλεις την συσκευή σε fastboot mode ?
-
Θα μπορούσες να ανοίξεις το κινητό και να αποσυνδέσεις την μπαταρία για 1 ώρα περίπου...αλλά αν δεν δουλέψει ίσως να μην σε καλύψει μετά το vickmall.
Δεν τους ρωτάς μήπως σου δώσουν οδηγίες να το κάνεις μόνος σου και εάν δεν φτιάξει να το στείλεις πίσω ? Ότι γίνει δηλαδή να γίνει με την έγκρισή τους ώστε να μην χάσεις την εγγύηση -
@zt654
Για ρίξε μια ματιά ξανά στο ποστ του φίλου ..
Ο άνθρωπος αγόρασε καινούργια συσκευή και παρουσίασε πρόβλημα , δηλαδή θα του προτείνουμε να αγοράσει και μια μεταχειρισμένη ??
Η λύση είναι να διευθετήσει το θέμα απο'κει που το αγόρασε χωρίς να πειράξει κάτι .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα