@trifos δοκιμασε μια και το twrp του @geoanto555 με το official ειχα και εγω θεματα δεν μου εκανε restore ετρωγε συνεχεια bootloop..... TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
και τι κανει αυτο ακριβως?εμενα μου κανει εντυπωση πως δινει failed σε official rom @spideman3 Υ.Γ αμα μπορεσεις να μου στειλεις την τριτη το filmware-update παλι.......
@trifos δοκιμασε να περασεις τη rom ξανα απο πανω οχι μονο το ota μηπως εχει φαει κανα κολλημα... μου φαινεται περιεργο ως απιθανο σε official να εχεις failed.....
Παράθεση από spideman3: “Ναι Τάσο και στον μανίσιο kernel βελτιώθηκε αρκετά η φωτεινότητα του, εδώ και 4 εβδομάδες. ” το μονο που μενει ειναι να δωσουν και τα σωστα source για την καμερα και οχι τα μισα.......
[KERNEL][LOS/CM] Xceed [Mi5][Updated:4/6] - Pg. 60 | Xiaomi Mi 5 post 592 εδωσαν χτες new source για τον kernel(απο την xiaomi)φωτεινότητα και q/c δουλευουν.......τζαμι....(σε los) αλλα νομιζω και για την miui....
@trifos ενταξει το πηρα απο τον @Jason-S αλλα γιατι λες 140mb συνηθως ειναι 40 με 50 mb....μηπως βλεπεις κατι αλλο? και εδω για μεγαλα αρχεια wetransfer.com
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από markito: “Δηλαδή μπορεί να έχω το magisk και από πάνω να φλασαρω το su? Βασικά δεν έχω λόγο προς το παρόν να κρύψω το root αλλά πιθανών να το δοκιμάσω στο επόμενο Update ” ακριβως
Παράθεση από markito: “Παράθεση από tasosko: “@markito βασικα επρεπε να φλασαρεις το su απο πανω να επαιρνε το magisk το root απο το su..... δοκιμασε το..... ” Τότε τι νόημα έχει το magisk άμα είναι να φλασαρω το su από πάνω του ” το magisk χρειαζεται για να <κρυβεις το root σε οποιες εφαρμογες θελεις>και να περναει το safetynet magisk+magisksu αλλα μπορει να γινει και magisk+super su