Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολα τον κοσμο.....
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα και απο μενα ...
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@flxas εγώ αυτό που λες ήξερα ότι γίνεται στο Kenzo και στο Hennessy με ειδικά τροποποιημενο twrp (zcx όπως είπε ο @tasosko) το οποίο επιτρέπει και ota updates. Ωστόσο αντιλαμβάνομαι ότι με τον τρόπο που λες εσύ φλασαρει όλα τα Partitions και ως εκ τούτου αντικαθισταται το twrp με το Default recovery. Το έχεις δοκιμάσει εσύ στο κινητό σου; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κατι τετοιες ιστοριες θυμαμαι να εκανε και επρεπε να αλλαξεις το rec…
-
Magic WormHole
Μήνυμανα ειστε καλα ολοι σας σας ευχαριστω παρα πολυ
-
Magic WormHole
Μήνυματι εγινε στο survivor το ριξαμε τωρα?
-
Magic WormHole
Μήνυμαγεια χαρα σε ολους....
-
Παράθεση από apostolisni: “Καλησπερα, εχω 2 mi5, στο ενα εχω την official global beta 7.3.23 και στο αλλο περασα την official global stable 8.2.1.0 που βγηκε σημερα...και τα 2 τηλεφωνα τα χω φλασαρει με miflash και fastboot καθαρη εγκατασταση, και τα 2 μου κανουν προβλημα με την video κληση ειτε με messengerειτε hangouts ειτε duo... σταματαει να δουλευει το μικροφωνο και το ηχειο.. και παραμενει και μετα την video κληση και επανερχεται μονο με reboot... Εχει κανεις αλλος προβλημα με video κληση;…
-
Αναμονή wifi Google play
Μήνυμαπεριμενετε με την αυριανη rom μηπως και στρωσει.......
-
Παράθεση από darkshadowman: “πάντως με την 8.2 stable δεν δουλεύει το psiphon σε μένα δε ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει ” τι περιμενεις απο apn και δωρεαν?μπαινει και κανα εκατομμυριο κοσμος.... =============== Μαρ 30th 2017, 10:30pm =============== Παράθεση από PRESEUS: “έχω νέα κάρτα nano-sim.Έχω πακέτο δεδομένων στο κινητό μου ενεργοποιημένο.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για το 4G? EDIT:Έπρεπε να πάρω στην γυναίκα μου xiaomi για να καταλάβω οτι δεν πάει κάτι καλά με το δικό μου …