Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα.σημερα πεσαμε στα κρυα.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
EGW4321 - - Recoveries
Μήνυμαοκ.ευχαριστω.
-
EGW4321 - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 δες
-
EGW4321 - - Recoveries
Μήνυματο otg το βλεπει.δεν πρεπει να την ξεζιπαρω και αργει.
-
EGW4321 - - Recoveries
Μήνυμαειμαι απο το κινητο θες να το δουμε αυριο;
-
EGW4321 - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι.εχω το 3.2.2.0
-
EGW4321 - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 περασα απο android 7 σε 8 με fr αλλα τωρα το twrp δεν βλεπει τον αποθηκευτικο χωρο θελει format data; την aroma 8.11.1
-
Magic WormHole
Μήνυμαμην μου βαζεις δυσκολα αρχηγε.δεν λες στα σκουληκια καμια καλη κουβεντα να μην περνουν mi 8 και one plus με amoled ειναι χαλια μηπως πουλησουμε και εγω και ο @takisfrag το εργαλειο μας που εχει και ips οθονη;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν το ειδα καλα το φως αρχηγε ισως φταιει η οθονη του μη prixel μου γιατι τα ειδα λιγο θολα τα πραγματα.
-
Magic WormHole
Μήνυμαη αληθεια ειναι αρχηγε οτι δεν βλεπω φως και με ανησυχει αυτο αλλα για να το λες κατι θα δουμε στο μελλον ελπιζω οχι στο πολυ μελλον βεβαια.
-
Magic WormHole
Μήνυμαπεστο λοιπον και τρομαξα οτι βγηκε μαπα το καρπουζι.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs τι εγινε με το καινουργιο prixel δεν σε βλεπω ζεστο και ενθουσιωδη αποτυχαμε;; η τριτη επιλογη τελικα μας βγηκε μουφα;;; αν θες να σου δωσουμε εγω και ο @takisfrag το υπεροπλο μας.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs μαλλον την εχουν μεγαλη απο τι φαινεται.
-
ειμαι σε global και θελει σιγουρα fr αλλα ρωτησα γιατι δεν ειδα να το αναφερει καπου τουλαχιστον εγω μπορει να μην το ειδα.
-
αυτο λεω ειναι 8 θελει factory reset και factory data; γιατι δεν ειδα κατι γραμμενο πουθενα.
-
την λιστα την ειδα αλλα οταν παω να κατεβασω την ρομ λεει 8 xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.1.zip
-
καλησπερα σας.το natrium εχει παρει 8;; γιατι εχω μεινει λιγο πισω.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα χρονια πολλα στους εορταζοντες.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα.καλη εβδομαδα και υπομονη σημερα παραλαμβανει ο αρχηγος το καινουργιο φακο του.