Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα λαε. @demakhs ζηλεψαν τα ΦΦΦ.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας κυριοι και κυριες. Διαβαζω μονο κλαψες και φταει η εξουσια και λοιπα.εγω τωρα σαν ανοητος με το φτωχο μου μυαλο λεω τερμα το vip και ενας καλος adblock και νομιζω θα σφηξουν και οι γλουτοι.λυσεις παντα υπαρχουν για ολους.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Χρόνια πολλά στον Κιμ Γιονγκ Ουν που έχει γενέθλια σήμερα έχει και το κουμπί από το pc που ευτυχώς δεν κάνει μπιπ Παράθεση από demakhs: “Ναι Ειρήνη, δοκιμάσαμε δύο οθόνες, μια υποδοχή έχει μόνο από πισω.... ” Μια απορία έχω γιατί και οι δικές μου γνώσεις πάνω σε τέτοια θέματα είναι όπως του φίλου του @spideman3. πως γίνεται να έχει υποδοχή για οθόνη αλλά να μην έχει κάρτα γραφικών? ” οι πρωτοι γενιας ryzen δεν εχουν ενσωματωμενα γραφικα αλλα απο οτι εχω διαβασει της δευτερης…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλή εβδομάδα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε ολόκληρο αρχισκουληκα πρώτης γενιάς ryzen εστειλαν;;;;δεν είναι της δεύτερης με τα ενσωματωμένα γραφικά;;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑληθεια αυτός ο ryzen πόσους πυρήνες έχει;;;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμαγια αποζημιωση να ζητησεις μια nvidia 1080 ti σκουληκαντερα εισαι θα σου την δωσουν.εδω ολοκληρος πως τον λεγανε ο κινεζακος ντε καλωδιαρα 150 ευρω σου εδωσε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα ελειπε καμια βιδα αντε το βλεπω κανενα πλαστικο αντε ολοκληρη καρτα γραφικων;;;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι λεει στο site για καρτα γραφικων και δεν ειχε;;;;; τι λες μωρε;;; θα μας τρελανεις;;;; και ξαναλεω για τελευταια φορα οι ryzen δεν εχουν ενσωματωμενη καρτα γραφικων γκεγκε;;;;
-
Magic WormHole
Μήνυματο βρηκα το βρηκα δεν εχουν βαλει το φις της οθονης στην πριζα.
-
Magic WormHole
Μήνυμαοι ryzen λεμε δεν εχουν ενσωματωμενη καρτα.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@sso γκαβομαρα ειπαμε μην βαρας ντε. @demakhs πρεπει να τα αποσυνδεσεις ολα απο πανω και να κουμπωνεις ενα ενα για να δεις τι παιζει αλλιως μαλλον δεν του εφτανε η βολτα με το καραβι και θελει και αλλη.μαλλον δεν πηρε τον αερα του.
-
Magic WormHole
Μήνυμασορυ τωρα το ειδα εχει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ναι Ειρήνη, δοκιμάσαμε δύο οθόνες, μια υποδοχή έχει μόνο από πισω, μπιπ δεν κάνει..έβγαλα έβαλα μνήμη, έβγαλα εβαλα μπαταρία του bios, τα έλεγξα αυτά...δυστυχώς, πίκρα. Να βλέπεις τέτοια κουταρα Expert PC Ryzen 5 - AMD Ryzen 5 1400 - 8GB RAM - 1TB HDD - 2GB VGA - Windows 10 | COSMODATA να περιμένει πώς και πώς να παίξει το πιτσιρίκι που το φέρε απ την Αθήνα κ αυτό να μην κάνει...κιχ!!!! ” αφου οι ryzen δεν εχουν ενσωματωμενη καρτα θελει ξεχωριστη καρτα γραφικων πως θα παιξ…
-
Magic WormHole
Μήνυμα@vrs5 χρονια πολλα πολυχρονος και παντα γερός.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλλημερα σε ολους.που πηγαν οι πυρηνες οεεεεοοοοοοοο;;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα για τους μισους και καλημερα γιαα αυτους που σηκωθηκαν τωρα.καλη χρονια χρονια πολλα με υγεια.πολυχρονοι οι βασιληδες και λοιποι εορταζοντες.
-
Magic WormHole
Μήνυμαχρονια πολλα καλη χρονια σε ολους.πολυχρονοι οι εορταζοντες με υγεια και ευτυχια. Και καλες κρεπαλες για αποψε. για να παει καλα η χρονια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερααααα.χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε ολοι.