Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 189.

• Έχω παραγγείλει ένα Xiaomi 1S και από τις 24/7 μου βγάζει ενημέρωση ότι βρίσκεται στο Υ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης. Δεν έχει καθυστερήσει αρκετά? Να επικοινωνήσω με το τελωνείο? Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

• Τελωνείο

Astrolabe - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Φίλε Red V, το δικό σου δέμα έφυγε από Κίνα? Ποία είναι η κατάσταση του όσο αναφορά την αποστολή του δέματος. Ευχαριστώ.

• Τελωνείο

Μήνυμα

Πιστεύω ότι σίγουρα το δέμα προορίζεται για εκτελωνισμό. Το ερώτημα μου είναι, εάν μπορώ να ακυρώσω τώρα τη παραγγελία και να πάρω πίσω τα χρήματα μου.

• Τελωνείο

Μήνυμα

Το αναφέρω γιατί ο τελευταίος προορισμός που βρίσκεται το κινητό είναι στο Υ.Ε.Δ. ( Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου ) και βρίσκεται σε εκείνο το σημείο 2 ημέρες που σε άλλες αγορές μου περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο άμεσα.

• Τελωνείο

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Έχω παραγγείλει το Xiaomi 1S με EMS και έχω την υπόνοια ότι θα εκτελωνιστεί το κινητό. Αυτή είναι η κατάσταση της παραγγελίας μου: 2014-07-24 09:58, ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2014-07-20 20:20, Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS), ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 2014-07-20 17:06, Item handed over to customs authority for final delivery, IPS 2014-07-20 15:25, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 2014-07-16 13:29,Receive Item From Customer, IPS Θα ήθελα να ρωτήσω άμα τυχόν γίνει ο εκτελ…

• Προβλήματα 1S Γενικά

Μήνυμα

Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο....Το πρόβλημα αυτό βέβαια μου το κάνει σε κάποιες επαφές και όχι σε όλες...Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως έγινε κάποιο μπλέξιμο στην αντιγραφή των επαφών απο το παλιό μου κινητό σε αυτό..Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια!

• Πρόβλημα μηνυμάτων

Μήνυμα

Καλησπέρα, Πριν λίγο καιρό έγινα κάτοχος ενός Xiaomi red rice 1s.Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει έως τώρα είναι στα μηνύματα.Συγκεκριμένα έχω θέμα με το πως εμφανίζονται οι συνομιλίες.Μου εμφανίζει ξεχωριστά για κάθε επαφή τα μηνύματα που στέλνω εγώ και ξεχωριστά τα μηνύματα που λαμβάνω και όχι σαν μια ενιαία συνομιλία. Ευχαριστώ.

• xiaomi mi3

Astrolabe - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Για όποιον ενδιαφέρεται επικοινώνησα με το merimobiles και μου είπαν ότι το mi3-s θα κυκλοφορήσει περίπου τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Τώρα αυτό δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει γιατί έχω διαβάσει ότι γενικά υπάρχει μια καθυστέρηση με τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

• xiaomi mi3

Astrolabe - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Γνωρίζει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει το mi3 s? Βασικά δεν ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο αλλά θέλω το mi3 και σκέφτομαι να περιμένω μήπως και μειωθεί η τιμή λόγω του νέου μοντέλου. Γνωρίζετε τη πολιτική της εταιρείας? Μειώνει τις τιμές με τη είσοδο νέου μοντέλου της στην αγορά? Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα, Όπως αναφέρω και στο τίτλο του θέματος, όταν χάνετε κάποια κλήση ή όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή mail και δε βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή κοντά στη συσκευή, το Red Rice 1s έχει κάποια φωτεινή ειδοποίηση ώστε αργότερα να αντιληφθείς ότι συνέβη κάποιο γεγονός? Ευχαριστώ.

• Εύρεση εφαρμογής.

Astrolabe - - MIUI Store

Μήνυμα

Ρωτάω γιατί νομίζω ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο Samsung Galaxy 5 και προσωπικά για εμένα θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.

• Εύρεση εφαρμογής.

Astrolabe - - MIUI Store

Μήνυμα

Υπάρχει κάποια εφαρμογή όπου να μετατρέπει τη συσκευή από έγχρωμη σε ασπρόμαυρη ώστε να σου εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια λειτουργίας?

• Να το παρω?

Astrolabe - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Ευχαριστώ.

• Να το παρω?

Μήνυμα

Βασικά θα ζητήσω από τους τεχνικούς της merimobiles να μου το κάνουν, απλώς θέλω να τους πω ποια rom να μου εγκαταστήσουν.

• Να το παρω?

Μήνυμα

Στο Red Rise 1S είναι εφικτό να εγκαταστήσω την ελληνική miui rom G.T.V. - 3.5?

• Να το παρω?

Μήνυμα

Νόμιζα ότι με EMS περνάει από έλεγχο και μάλλον έκανα λάθος. Τότε θα το παραγγείλω να μου έρθει με EMS. Ευχαριστώ.

• Να το παρω?

Μήνυμα

Τελικά αποφάσισα να το αποκτήσω το Red Rice 1S. Ποια μεταφορική να επιλέξω? Αυτή χωρίς χρέωση ή την EMS? Δε βιάζομαι να το μου έρθει απλώς δε θέλω να περάσει έλεγχο από το τελωνείο.

• Εύρεση εφαρμογής.

Astrolabe - - MIUI Store

Μήνυμα

Καλησπέρα, Θέλω τη βοήθεια σας, ψάχνω μια εφαρμογή αλλά δε γνωρίζω πως να τη κάνω αναζήτηση και δε ξέρω καν άμα υπάρχει. Λοιπόν θέλω μια εφαρμογή η οποία ανά ένα χρονικό διάστημα π.χ. ανά 2 ώρες να συνδέεται αυτόματα στο διαδίκτυο μέσω του τηλεφωνικού παροχέα και να μου βγάζει ένα μήνυμα ότι π.χ. έχω 2 mail και 4 κλήσεις στο skype και μετά αυτόματα να αποσυνδέεται. Αυτή την εφαρμογή τη θέλω για να μην είμαι πολλές ώρες στο διαδίκτυο και μου εξαντλείται η μπαταρία. Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.

• Να το παρω?

Μήνυμα

Είμαι μικρότερος απλώς θέλω να βλέπω τα mail μου σχετικά εύκολα και γενικά η πλοήγηση στο διαδίκτυο να είναι ευχάριστη και όχι μετά από 10 λεπτά να έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου.

• Να το παρω?

Μήνυμα

Το σκεφτόμουν και για Redmi Note αλλά με φοβίζει η οθόνη των 5,5 inches, πιστεύω μετά η συσκευή χάνει την ιδιότητα της φορητότητας και της ευχρηστίας. Στο Red Rice κείμενα διαβάζεις σχετικά άνετα ή σε κουράζει αυτή η διαδικασία? Βασικά με ενδιαφέρει να διαβάζω άρθρα και κάποια κείμενα pdf για τη δουλεία μου.