Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία ακόμα διαιωνίζονται, όπως: 1.160 χαρακτήρες ανα SMS (υπάρχει mod , συμπεριλαμβάνεται? ή το κάνουμε μετά?) 2. αναγνώριση επαφής στα SMS όταν έχεις αποθηκευμένα τηλ χωρίς το +30 3. Στις επαφές στα δεξιά υπάρχουν και ελληνικοί χαρακτήρες για γρήγοροι αναζήτηση? 4. Το γρηγορο Τ9 δουλεύει με ελληνικούς χαρακτηρες? 5. Είναι root ή το κάνουμε μετά εμείς? 6. Είναι ota updatable? Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα είχαν απάντηση εάν τα παιδιά βαζανε τις αλλαγές σε σχέση με την ori…
-
ΠΡΟΣΟΧΗ! : Με αυτό το θέμα δεν θέλω να θίξω την σκληρή δουλειά των παιδιών του φόρουμ! Σχετικά με τις ελληνικές GTV Roms, Θέλω να ρωτησω, εκτός την πληρη μετάφραση, ποιες άλλες διάφορες υπάρχουν σε σχέση με την original της xiaomi ? Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των GTV Roms? Υπάρχουν κάπου στοιχεία με τις επεμβάσεις - αλλαγές ? Εψαξα το φόρουμ αρκετά αλλά δεν βρήκα κάπου μαζεμένες τις αλλαγές...... Ευχαριστω
-
Πλέον υπάρχει κουμπί για επαναίτηση μέσα στο Apply for unlocking Mi devices 1. Κάντε νεο account στο forum Xiaomi MIUI Official Global Site 2. Κάντε καμια δεκαρια ποστ 3. Cannot access to page with request to unlock bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum (απάντηση από piotrekpo) All credits to piotrekpo
-
το μικροφωνο σαν hardwear δεν φταιει σίγουρα. Κάτι με το softwear ...... Τα προβλήματα τα είχα και με την rom της minideal και με την stable της xiaomi. Περασα ξανα από την αρχή την stable της xiaomi και αμέσως έκανα factory reset μιας και δεν εχω ξεκλειδωμενο bootloader για να μπορεσω να κάνω wipe cache. Απλά το δοκιμάζω και αυτο ( την προηγούμενη δεν πέτυχε: factory reset+rom της minideal ) Αναμέινατε λοιπόν
-
Τελικά ο michael είχε δίκιο. Κάντε μια πρίν και μια μετά από εγκατάσταση ROM : settings->additional settings->backup & reset->factory data reset all credits go to michael ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πολύ συχνά μου λένε οτι δεν με ακούνε καλά κατα τη διάρκεια κλήσης.... Μου περιγράφουν το πρόβλημα οτι ακουγομαι πολύ βαθιά , χαμηλότονα κτλ. Μετά από διάβασμα σε forums διαπίστωσα οτι γενικά το έχει το θέμα η …
-
Unlock code
Μήνυμαπραγματι ειναι αυτοχειρες.... οτι εχτισαν τοσα χρονια πανε να το γκρεμισουν. Ειχα ενα huawei , και που και που το αναπολω.... παντως καταφερα να διαγραψω την ρομ της minideal και να βαλω την official. Ίσως τα παιδια μπορουν να φτιαξουν μια ρομ που να μπαινει με SP_Flash_Tool ?
-
xiaomi note 3
Μήνυμακαλημέρα, ανάλογα από που θα το πάρεις. Εγω το πήρα από minideal, βάλανε μια έκδοση καθαρή από κινέζικες εφαρμογές κτλ. όμως όντως δεν κάνει update λόγω της rom minideal . Αν διαβάζεις νέα, θα καταλάβεις οτι είναι κλειδωμένο, και για να το ξεκλειδώσεις χρειάζεται μια χρονοβόρα και επιπονη , ακόμα και για πιο έμπειρους, διαδικασία. Ελληνικά έχει σε ικανοποιητικό επίπεδο. μπορείς να ζητήσεις να μην το πειράξουν και να στο στείλουν με την μανίσια rom όμως θα πρέπε να τακτοποιήσεις τις κινέζικες εφα…
-
οτι μετρα και να παρουν οι α-πεοι κυβερνητες μας, εμεις παντα θα περνουμε αντιμετρα. Το ξερουνε και το ξερουμε. Καθε μέτρο υποκρυπτει και συμφεροντα. Το συγκεκριμενο καταστρέφει τον κλάδο των πωλητων και θα ανεβάσει τον τζίρο άλλων κρατων. Διώχνουμε και άλλα λεφτα απο την χωρα. ΜΠΡΑΒΟ στουσ προδοτες
-
Συμφωνώ με όλους που δυσανασχετούν με την νωχελική αντίδραση της XIAOMI. όσο είμαστε δεμένοι έχουμε τεράστια δύναμη. (Προσωπικά το έχω ζήσει με τις μειώσεις μισθών όπου όλοι οι μηχανικοί της εταιρίας που εργάζομαι ενωθήκαμε και είπαμε ΟΧΙ, αντιμετωπίζοντας την απόλυση, αλλά τελικά ο Διευθύνων Σύμβουλος ήταν αυτός που έκανε πίσω.) Δίνοντας ένα παράδειγμα ενότητας, και πάντα στη σφαίρα της φαντασίας, φανταστείτε τι θα σήμαινε για μία εταιρία, 1000 άτομα να μαζεύονται μπροστά σε κάμερα, και να κατα…
-
παιδια πήρα απάντηση από τον κ. Abhra Να μία έξυπνη κίνηση του. Ελπίζω να πάρει τα λόγια του πίσω.
-
Παράθεση από Tanner: “εγω θα ελεγα να μην στελνετε πμ γιατι τοσο λουλης που ειναι αυτος θα μας κατηγορησει και για επιθεση ” Ισα ίσα !!! Θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε fake . Να μια καλή ιδέα χαχαχαχα
-
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΛΕΟΣ!!! Φανταστειτε οτι το κουμπι reply ηταν ενεργοποιημένο, και μόλις το πάτησα μου έγραψε οτι είναι κλειδωμένο..... Πείτε μου που να απαντήσω το ακόλουθο: Mr Abhra here my answer: According the wikipedia India 's population is around 1,276,267,000 people, and Greece is around 10,815,197. en.wikipedia.org/wiki/India en.wikipedia.org/wiki/Greece Only with these numbers, the result is that you are incapable to organize the Indians MIUI fans. The results shows that the Gre…
-
Εξακολουθούμε πρώτοι! Ψήφισα με το username rafailof
-
Έξυπνη κίνηση για καταγραφή alive χρηστών, κάτι που υποδηλώνει την αγάπη των admins για αυτό που κάνουν. Καλές γιορτές σε όλους και ευχομαι να νικήσουν οι πιο παθιασμένοι.
-
Προβλημα στα μυνηματα
rafailo - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαφίλε βρήκα λύση για αυτό αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις decompile - compile σε αρχεία. τι τηλέφωνο έχεις?