Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
Η δική μου ιστορία. Εγώ επέλεξα DHL γιατί υπήρχε ασφάλιση (6 ευρώ) ώστε αν πέρναγε τελωνείο το δέμα μου να μου επιστρέψουν το ποσό των φόρων. Ήρθε στην Ελλάδα το δέμα μου και πήρα τηλέφωνο να μου πούν ώρα παράδοσης ώστε να είναι κάποιος σπίτι. Με τρόπο "έξυπνο και μυστηριώδη" με παρέπεμψαν στο τμήμα εκτελωνισμών. Εκεί νομίζοντας πως το ποσό που δεν περνάει τελωενείο είναι 50 ευρώ (έτσι διάβασα στο νετ) έδωσα τιμή 34 ευρώ. ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ. Μου είπαν ότι είναι 22 ευρώ το απαλλασόμενο και πρέπει να π…
-
Ναι Sent from my MIX using Tapatalk
-
13076 Kostas_F (8) Τους πατήσαμε. Sent from my MIX using Tapatalk
-
Ας όψεται το Tapatalk. EDIT Κάποιος λέει πως βρήκε τη λύση φλασάροντας άλλο modem forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3534492 Sent from my MIX using Tapatalk
-
Παράθεση από gpx: “ ΚαλησπέραΕλπίζω να διορθωθεί σύντομα. Βρήκες κάποια λύση; Εγώ γύρισα στην προηγούμενη 6.12.29 καθώς το 4G μου είναι απαραίτητο. ” Κι εγώ γύρισα πίσω. Το πρόβλημα υπάρχει και στην Ευρωπαϊκή. Το λένε και στο Xiaomi EU.
-
Απ ότι διαβάζω το θέμα στο Mix με τη μη σύνδεση σε LTE 4G, υπάρχει και στην Ευρωπαϊκή ROM. Όλοι γυρνάμε στην προηγούμενη 6.12.29. Sent from my MIX using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gpx: “καλημέρα και καλή χρονιά. υπάρχει πρόβλημα στο mi mix με την τελευταία 7.1.5. Το 4g δεν δουλεύει. ότι και αν έκανα, έβαλα χειροκίνητα το APN , έκανα επαναφορά από τις ρυθμίσεις τίποτα. Γ'ύρισα στην 6.12.29 και όλα μια χαρά. παρακαλώ όπως διορθωθεί. Ευχαριστώ” Επιβεβαιώνεις κι εσύ. Το ίδιο είπα κι εγώ Θανάση. Να που ξαναβρεθήκαμε κι εδώ μόνο που άλλαξα το freco Sent from my MIX using Tapatalk
-
Παράθεση από biobill: “@Kostas_F μιας και έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ, για δες στην παράθεση τι δούλεψε σε μένα μήπως και βοηθήσει. Παράθεση από biobill: “Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα και ελπίζω να μην επαναλαμβάνω απάντηση άλλου. Φυσικά και δεν δούλεψε καμία από τις προτεινόμενες λύσεις. Εμένα είχε χάσει τις ρυθμίσεις "APN protocol" και "APN roaming protocol". Όταν έβαλα IPv4 σκέτο (και στα δυο) μου δούλευε σαν 3G. Όταν τα άλλαξα με IPv4/IPv6 μόνο τότε δούλεψε φουλ τούμπανο ταχύτητα …
-
Κι εμένα δούλεψαν αλλά όχι σωστά. 4G δεν έμπαινε ποτέ. Η καλύτερη επίδοση ήταν 15mbps και H+ ενώ φυσιολογικά με 4G έχω 77mbps. Σε σας δουλεύουν σωστά;
-
Καλησπέρα. Δοκίμασα το τελευταίο update στο Mi Mix μου. Αρχικά δοκίμασα να το φλασάρω μέσω TWRP ανεπιτυχώς Έμπαινε σε bootloop. Επανέφερα το backup και δοκίμασα μέσω του updater και έγινε κανονικά. Το θέμα της απενεργοποίησης των data υπάρχει και στο MIx. Το έψαξα και βρήκα τη λύση εδώ μέσα καταχωρώντας χειροκίνητα τα APN. Δοκίμασα όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Παρόλα αυτά η σύνδεση εναλλάσονταν συνέχεια μεταξύ H+ και 3G. Σε speedtest η καλύτερη επίδοση ήταν 15Mbps. Επανέφερα το προηγούμενo b…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από recep: “@Bodai, δε βρίσκω twrp για mi mix σε αυτό τον οδηγό =============== Ιαν 6th 2017, 11:12am =============== Η rom που έχω είναι η MIUI 8.0 Stable 8.0.10.0 MAHCNDI” Έφτιαξα αναλυτικό οδηγό εδώ: Οδηγός εγκατάστασης Ελληνικής rom στο Mi Mix Έχει και link για όλα τα αρχεία που θα χρειαστείς. Sent from my MIX using Tapatalk
-
Oδηγός για το πως περνάμε την Ελληνική rom στο MI Mix πάνω από την αρχική κινέζικη. Εννοείται πως πρώτα έχουμε ξεκλειδώσει τον bootloader ώστε να μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε μη official ROM. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Κατεβάζετε τα παρακάτω: latest minimal fastboot and adb την τελευταία ελληνική rom To TWRP που δουλεύει με την official rom Tο TWRP που δουλεύει αφού βάλεις την ελληνική rom (προαιρετικά). EDIT Για…
-
Είμαστε στο 5941!!! Kostas_F Χ5 έριξα και τον πέμπτο
-
3909 μέχρι τώρα. Άλλος ένας από μένα. Sent from my MIX using Tapatalk
-
Καλή χρονιά σε όλους. Δεδομένου ότι για φλασάρισμα στο Mi Mix χρησιμοποιούμε άλλη έκδοση TWRP για την official rom και άλλη για την ευρωπαική, για να περάσουμε την ελληνική ποιό από τα δύο χρειάζεται; Διαβάζω ότι η ελληνική rom είναι μίξη της ευρωπαϊκής με την official. Ποιό TWRP να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Κώστας.