σε mi5s plus εβαλα ξανα twrp για να φυγει το προβλημα που μου εβγαζε error7 ξεκινασα το install της rom προχωρισε κανονικα και στο τελο τωρα μου βγαζει RunProgramFn took 24s.
Ready to Reboot
script succeeded: result was [Ready to Reboot]
Updating partition details...
...done
κανω rebot μονος?
@thanag7
Ο τρόπος εγκατάστασης δεν αλλάζει , αυτό που αλλάζει είναι το TWRP και εγκατάσταση με FR όταν περνάμε σε νέα android version , όλα τα άλλα παραμένουν όπως τα ξέρουμε ..
Καλησπέρα σας, έχω περάσει τόσο την 6.12.29 όσο και την 7.1.5, και τις δυο σε redmi 3s με καθαρή εγκατάσταση και στις δυο... Διαπιστώνω ότι δεν υπάρχουν ενσωματωμένες οι εφαρμογές fix number και αυτή του παρόντος φόρουμ... Γίνεται να το τσεκάρουμε;
αν και έχει ήδη αναφερθεί να πω και γω ότι σε Redmi note 3. Pro (kenzo) και σε Redmi 3 Pro (Ido) η τελευταία ρομ μπήκε και δουλεύει απροβληματιστα. 7.1.5!
Απλά στο Redmi 3 Pro επειδη πηγε απο Miui7 σε MIUI 8 κλειδωσε και τωρα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Έχει μουλαρωσει. Ελπίζω να είναι οι σέρβερ της Χιαομι και σε μερικές προσπάθειες ακόμη να ξεκλειδώσει. Το κινητό πάντως ανοίγει κανονικά
Καλημέρα, χτες περάστηκε μέσω update η 7.1.5 rom σε Redmi 3 Pro (Ido) και όλα καλά μέχρι στιγμής, νομίζω πως υπάρχει και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Ευχαριστούμε παιδιά!
Χρειάστηκε αλλαγή της τοποθεσίας από Κίνα->Ελλάδα όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα για να εμφανιστεί το τηλεχειριστήριο.
Το εικονίδιο του Βίντεο (αν θυμάμαι καλά έτσι πρέπει να λέγεται) εξαφανίστηκε. Επίσης προστέθηκε η υπηρεσία της google "Φωνητική Αναζήτηση". Προς σημείωση δεν είχα βάλει την προηγούμενη ελληνική dev..