Σε περίπτωση που μου την καρφώσει και θέλω να γυρίσω σε εργοστάσιακη rom από aroma που εχω τώρα γίνεται κανονικά με update.zip αναβάθμιση ή γίνεται με κάποιο εργαλείο;Μετά θα είναι πάλι κλειδωμένη η συσκευή; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρεμπιπτόντως είναι καλύτερη η μπαταρία η είναι ιδέα μου; καθαρά με χρήση βλέπω οχι ενεργες ώρες κτλ. Πέφτει πιο αργά νομίζω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από rascal: “Παράθεση από tolisfar: “Και με titanium backup φαντάζομαι φεύγει ε; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν το γνωρίζω, εγώ πάντως την εφαρμογή yellow pages με το app remover την αφαίρεσα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έκανα αλλά πριν λίγο πάλι μου το πέταξε. Το πάγωσα από το titanium Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από rascal: “H τελευταία έκδοση είναι τόλη. Την Παρασκευή θα βγει η νέα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Α ωραία, ευχαριστώ.οποτε είμαι κομπλέ.νερακι πάει.... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από rascal: “Παράθεση από tolisfar: “Εγώ μετά από πολύ περιπέτεια είμαι πλέον με άρωμα ρομ λίγο πιο παλιά έκδοση νομίζω και πλέον όλα καλά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή.c26f509c2793ded134ee3b68a19cbdad.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ μετά από πολύ περιπέτεια είμαι πλέον με άρωμα ρομ λίγο πιο παλιά έκδοση νομίζω και πλέον όλα καλά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk