Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 361.
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαμπορω απο miui 9 που εβαλα με fastboot να φλασαρω μεσο recoevry την ελληνικη 7.7.20?? Η θα φαω κανα brick πρωι πρωι..?? χαχαχα καλημερες...
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από sifnos1: “Παράθεση από Miyagki: “Παιδιά πάντως στην δικιά μου συσκευασία εάν και σφράγιστή δεν είχε μέσα αντάπτορα για ακουστικά.. Μόνο καλώδιο και φορτιστή. Είχε κανείς άλλος το ίδιο θέμα; επίσης πως δουλεύει το κόλπο με την διπλή κάμερα που κάνεις θολό το background? ” Συγνώμη αλλά κάτι δεν μου αρέσει σε αυτό.. Σιγουρέψου ότι είναι original η συσκευή.. Η xiaomi βάζει από το το εργοστάσιο μέσα στο κουτί τον ανραπτορα αυτό. ” Και πως μπορεί να μάθει εάν είναι όντως original και όχι …
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΝαι κομπλέ. Η κόσμους ήθελε ενεργοποίηση ήταν καινούργια κάρτα. Start-1333 . Τώρα παίζει κανονικά..
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλα θυμάσαι. Μόνο με zip το βρήκα. Ας ξεκλειδώσω κ βλέπουμε. Thanks =============== Αυγ 7th 2017, 9:01pm =============== Παιζουν και οι 2 κάρτες με δεδομένα? Καλα η 1 εχει. Αλλα παίζει κ η 2.?Όχι εννοείται ταυτόχρονα. Πότε η μια πότε η άλλη.
-
Αίτηση και εγκατάσταση σε νέο ΜΙ6
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΘω twrp .Θελωω ροοτ. Θέλω Dolby atmos....καλημερες
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΘελω να ξεκλειδώσω bootloader να περασω twrp και να βάλω την ελληνική aroma... Δεν θέλω πάλι fastboot rom.για αυτό παιδευομαι
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜπας και θέλει τιποτα άλλο κ κάνω καμία βλακεία και περιμένω άδικα??? Έχω 2 σιμ μέσα στην 2 είναι η κάρτα που μου έστειλα μήνυμα..έχω το λογαριασμό μου μέσα .πηγαίνω ρυθμίσεις για προγμματιστες έχω ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα oem και την επιλογή κατασταση ξεκλειδωματος πατάω μου βγάζει μηνυματακι ότι έχει επιλεγεί ο λογαριασμός . Βάζω fastboot και μετά με το Τουλ.
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜετά από μια ολόκληρη μέρα -24 ωρες ακόμη 72 ώρες μου γράφει το miflash tool .. λογικά δεν έπρεπε να μειωθούν?? Να γράψει λιγότερες?
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΑφου δεν το έχω εγκατεστημένο.. κάτσε να το βρω να το βαλω
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤωρα που γύρισα κ εγώ περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με την συσκευή. Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2 Ίσως να είναι κ θέμα ρομ. Δεν ξέρω. Γιατι στο προηγούμενο φορούσα την τελευταια δικιά σας. Ενώ στο mi6 ακόμη όχι. Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση? Αν και κάτι ακόμη γενικό στους ειδικούς . Αυτό το πράγμα με το cloud που έχω αντίγραφο συσκευής κρατημένο και ενώ το βρίσκει η συσκευή δεν το επαναφέρει βγάζοντας σφάλμα ότι τ…
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤωρα που γύρισα κ εχω περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με την συσκευή. Νομίζω πως έχει σχετικά χαμηλότερο ήχο έντασης κ στις κλήσης κ στις ειδοποιήσεις από ότι είχα στο minote2 Ίσως να είναι κ θέμα ρομ. Δεν ξέρω. Γιατι στο προηγούμενο φορούσα την τελευταια δικιά σας. Ενώ στο mi6 ακόμη όχι. Υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση? Αααα και κάτι ακόμη γενικό στους ειδικούς . Αυτό το πράγμα με το cloud που έχω αντίγραφο συσκευής κρατημένο και ενώ το βρίσκει η συσκευή δεν το επαναφέρει βγάζοντας σφάλμα ότι…
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαευχαριστω και γιατι το ατιμο απο χτες στι 21,00 το βραδυ εως τωρα το πρωι δεν εχει μειωσει τις ωρες και γραφει ακομη 72? και εφοσον ξεκλειδωσω οτι εχω μεσα σβηνονται απο αρχεια και φωτος.?/ δν το θυμαμαι αυτο..
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕυχαριστω πολύ Γιώργο. Να είσαι καλά =============== Αυγ 6th 2017, 9:06am =============== καλημερα παρεα...λοιπον τεταρτη εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα. μπαμ μπαμ μου ηρθαν και τα μηνυματα οτι μπορω να ξεκλειδωσω. ελα ομως που ημουν διακοπες και δν ειχα pc μαζι μου.. γυρισα χτες σπιτι συνδεω το κινητο για να ξεκλειδωσω και αφου ενημερωσα οπως ελεγε το τοολ στην τελευταια εκδοση εβαλα και τον λογαριαμσο στην επλογη που εχει στις ρυθμισεις και fastboot την συσκευη αλλα στο 99% κολησε και μου λεει πε…
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕυχαριστω πολύ. Τώρα είμαι σε διακοπές . Δεν έχω pc μαζι μου για να την περάσω. .Κυριακή επιστρέφω.
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “MIUI 9 7.8.3 εχω εγω στο δικο μου και πάει σφαίρα το τηλ. Sent from my MI 6 using Tapatalk ” απο πού την κατεβάσατε ρε παίδες?? Είναι με Ελληνικά και playstοre? ?
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Εφόσον είσαι ικανοποιημένος με την Original ROM που έχεις δεν είναι αναγκαίο να την αλλάξεις. Αν όμως θέλεις κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει και εσύ να κάνεις αίτηση για ξεκλέιδωμα του Bootloader ως πρώτο βήμα. ” αγαπητε διαχειριστή ρώτησα εάν πρέπει να αλλάξω την συγκεκριμένη ρομ για να ξεκλειδώσω ή ξεκλειδωνω και αυτήν που φοράει ?? Έχω κάνει αίτηση όπως είπα κ περιμένω 72 ωρες
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπερα. Σήμερα απέκτησα κ γω την κινητάρα.... Απερίγραπτο απλά.. με το πήρα κ συνδέθηκα σε wifi μου έβγαλε ενημέρωση συστήματος όπως κ έκανα. Τώρα φοράει αυτήν. Για να ξεκλειδώσω πρέπει να βάλω άλλη ρομ ή ξεκλειδωνω όπως είναι με αυτήν αφού πάρω έγκριση και περάσουν οι 72 ώρες.?! Screenshot_2017-08-02-16-48-54-798_com.android.s — Postimage.org
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από Miyagki: “Στα 350 με priority line μέσω γαλλιας ” 1. Απο πιο μαγαζί? Δώσε Λίνκ παρέλαβε? Και αν ναι πόσες μέρες σου έκανε??
-
Xiaomi Mi6
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΝαι το ξέρω.. ενεργοποιημένα τα έχω...!! Ευχαριστω
-
ALXIOA - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ αδερφέ. Να είσαι καλά.. Μάλλον θα το χτυπήσω αφού πρώτα βρω να δώσω το mi note2..!!