Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 361.

• δεν ταιριάζει....Το δοκίμασα...!! Θα πάρεις το δικό του..Εγώ πήρα μαυρο..από ebay. Πολύ καλό. Τέλεια εφαρμογή..!! Να ρωτήσω ξανά κάτι. Τα led μπορώ να βάλω ότι χρώμα θέλω σε εφαρμογες? Κατέβασα μία εφαρμογή που βάζεις λεντακι το χρώμα που θες στην εφαρμογή που θες.. αλλά ενώ το χω ενεργοποιημένο δεν παίζει..Είναι θέμα ρομ?? ΣΤα δικά του μπορώ να προσθεσω κ αλλά για άλλες εφαρμογές??? =============== Φεβ 24th 2017, 11:13pm =============== super και η νέα ρομ.. φανταστική υποστήριξη. Σε μισή ώρα έ…

• Mi Note 2 - πΡόβλημα με led

ALXIOA - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

μαλλον αυτο ειναι..!! δεν ειναι συμβατες οχι αποκλειστικα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο.. μαλλον με το miui 8..!!! =============== Φεβ 12th 2017, 8:30am =============== εβαλα και την 7.2.9 την νέα τον που βγήκε δηλαδή αλλά και πάλι δεν παιζει καμια εφαρμογή.....Μάλλον είναι γενικό θέμα της miui.....Αν κάποιος mods που ασχολείται με τις τον αν μπορεί να το κοιτάξει....

Μήνυμα

δουλευει μονο το τηλεφωνο.. δεν δεχετε τις εφαρμογες..!! δεν παιζουν τα λεντ μεσα απο την εφαρμογη που κατεβασα..!!

Μήνυμα

μπορει καποιος να δοκιμασει την εφαρογη αυτη εαν παιζει στο δικο του χιαομι με miui 8.?? μηπως δεν το υποστηριζει η ρομ..???

Μήνυμα

το εκανα.. τπτ..!!

Μήνυμα

δοκιμασα και με τα δικαιωματα..! δεν παιζουν δεν αναβουν καν.! ουτε απο την μια εφαρμογη ουτε απο την αλλη..

Μήνυμα

ναι δοκιμασα και τις μανισιες ας πουμε. αλλα δεν εχει μεγαλη ποικιλια. η εφαρμογη που χρησιμοποιησα την χρησιμοοιησα σε ολες τις συσκευες lg που ειχα. g2-g3-g4. ειναι αυτη.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&hl=el οπως επισης δοκιμασα και αυτην.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflow μηπως δεν δουλευεουν γενικα στο miui και παιδευομαι αδικα..??

• καλημερς..σημερα μου ηρθε μηνυμα για ξεκλειδωμα σε χιαομι μι4 . το συνδεω σε φαστβοοτ με το πς ανοιγω το τοολ και φτανει μεχρι το 50%.. δεν ολοκληρωνεται το ξεκλειδωμα.. τι σκατα παιζει παλι..?? εγω τον ιδιο λογαριασμο στο κινητι και στο τοολ εννοειται.. εχω την καρτα σιμ μεσα... μου γραφει couldnt verify device cant get info , connect again..!!

• ευχαριστω Πολυ.. το mi note 2 έχεις και συ.??? Η άλλο χρησιμοποιείς???

• για δώστο αδερφέ μου.. κ μετά το ξαναπεράσω κ είναι όλα όπως πρώτα?

• χωρανε ολα αυτα στο micloud..?? που ειναι 5gb mono..???

• εγω ξεκλείδωσα. Και με factory σβήνονται τα πάντα?? Από μέσα? Φωτος apk music.ολα?? Γιατι είναι αρκετα.Ρωτάω γιατί αυτό δεν παίρνει κάρτα μνήμης κ πρέπει να τα ξαναπεράσω......... κ είναι φασαρία.! Πώς μπορώ να τα πάρω ένα backup..??

• ετοιμο . με ρεκοβερυ κομπλε..!! να βαλω την δικια μας ή ναφησω αυτην που φοραω τωρα.??

• Τωρα έχω αυτην.. ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs

• Αυτη MIUI 8.2 - 7.1.5 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Ή CHANGELOG XTRVbeta1-7.1.19 ??? Και ποιες διαφορές έχουν???

• MIUI 8.2 - 7.1.5 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Αυτή η ρομ είναι πιο καινούργια η πιο παλιά από την δικιά σας εδώ??? Και ποιες διαφορές έχουν???? =============== Ιαν 21st 2017, 11:00pm =============== και κάτι ακόμη. Για να περάσω νέα ρομ. Κάνω wipe cache -data system?? Η μόνο τα wipes? Και η φωτό που έχω στην εσωτερική μνήμη τηλεφώνου διαγράφονται?? Η παράνομη μετά την αλλαγή ρομ?

• πως σου φαίνεται.?? πες μας 2 λόγια παραπανω... δεν μέγεθος.μπαταρία. οθόνη.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “αλλα για το κατε πια κατεβαζς ” note 3 special edition ” Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Developer Version Fastboot File Download εδω ειμαι ετσι.?? ευχαριστω.. κατεβαζω και περναω με miflash σε fastboot..!! οπως ειμαι.. δεν αλλαζω κατι..?? το κινητο φοραει κινεζικια ρομ οπως ηρθε..

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ALXIOA: “δωσε ενα λινκ απο developer ” en.miui.com/a-234.html @harris70 δεν είδα Ελληνικά γι αυτό σκέφτηκα μήπως είναι το kenzo. Μπορείς να την βάλεις αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος. ” sorry που γινομαι πριχτης,, αλλα για το κατε πια κατεβαζς ακριβως..?? δεν μπορω να καταλαβω

• Παράθεση από geoanto555: “Η global stable & global developer έχουν... βάλε την συσκευή στο προφίλ σου.... Παράθεση από ALXIOA: “υπαρχει ρομ με ελληνικα μεσα να την περασουμε με fastboot..??? ” ” δωσε ενα λινκ απο developer να κατεβασω μην κανω κανα λαθος και το κολλησω...!οσο για την φωτο που ζητας.. δεν πολυχρειαζεται γιατι αλλαζω πολυ συχνα συσκευη